Blog
Casa Amanet AGS

Noul Motorola RAZR

Wednesday, Jan 23, 2019 | Post by Amanet AGS | 0 comment(s)

Sigur va amintiti de cel mai de succes telefon cu clapeta, cu design futurist si extrem de subtire, la acel moment. Lansat in 2004, Motorola RAZR a fost unul dintre cele mai populare telefoane de pe piata la momentul aparitiei, cu un numar total de aproximativ 130 de milioane de unitati vandute.

Se pare ca anul 2019 vine cu noutati si in materie de telefoane pliabile, care vor readuce pe piata design-urile de tip “clamshell”, iar Lenovo este cel care va reinventa modelul original RAZR

 

In ciuda succesului sau, vanzarile au inceput sa scada odata cu lansarea industriei de telefoane smartphone, mai exact in 2007 cand Apple a introdus pe piata iPhone-ul. In timp lucrurile s-au inrautatit pentru Motorola, trecand la software-ul Google in 2009, ca mai apoi in 2011 sa vanda divizia de telefoane acestora. In 2014, Lenovo a cumparat Motorola de la Google, iar acum planuieste sa produca aproximativ 200.000 de unitati pentru noul RAZR.

 

 

Primul lansat pe piata dispozitivelor pliabile, a fost Royole FlexPai, iar in urmatoarele luni sunt asteptate si lansarile dispozitivelor pliabile de la Samsung si Huawei, astfel presupunem ca nici Lenovo nu se va lasa mai prejos si vom putea vedea noul RAZR aparut pe piata.

 

Acesta va fi bazat pe platforma Android, care deja a fost confirmata pentru suport oficial pentru dispozitive pliabile si va intra pe piata la un pret nu tocmai accesibil. Conform informatiilor publicate de WSJ, noul Motorola RAZR ar putea sa ajunga la raft la un pret de aproximativ 1.500 de dolari.

Leave Your Comment


Stiati Ca se construieste ceasul care va functiona în următorii 10 000 de ani?
Stiati Ca se construieste ceasul care va functiona în următorii 10 000 de ani?

Proiectul a fost initiat de Jeff Bezos, presedintele gigantului Amazon, si a costat deja 42 mil. dolari. Orologiul va fi alimentat de ciclurile termale ale Terrei, fiind suspendat de o greutate uriaşă atârnată de un cablu.

Stiati ca un alt telefon celebru va fi relansat in curand?
Stiati ca un alt telefon celebru va fi relansat in curand?

Nokia 8110, faimosul mobil al anilor 90, va apărea din nou în magazine intr-o varianta moderna. Modelul a dobandit notorietate prin utilizarea sa de către Neo, personajul din cadrul trilogiei Matrix jucat de Keanu Reeves.