Blog
Casa Amanet AGS

Renault EZ-Ultimo, conceptul de lux, complet autonom

09.10.2018 | Publicat de Amanet AGS

Renault prezinta limuzina de lux a viitorului. EZ-Ultimo, cel mai nou concept de masina complet electrica.

In cadrul expozitiei auto, Paris Motor Show, Renault si-a prezentat conceptul complet autonom, mai putin realistic, insa foarte sofisticat. Denumit EZ-Ultimo, acesta se alatura familiei “EZ”, autoturisme concept cu tehnologii avansate si sisteme sofisticate. Intrucat Renault este “gazda” Paris Motor Show, compania franceza a demonstrat si de aceasta data, ca poate realiza masini pregatite pentru viitorul industriei auto. 
Pozele vorbesc de la sine. Acesta poate fi mai degraba comparat cu un yacht decat cu un autoturism, in ceea ce priveste marimea. Viziunea Renault pentru acest concept este cea a unui “first class lounge” mobil, ce serveste la extinderea serviciilor premium, oferite de catre companiile aeriene, hoteluri sau resorturi. Asadar, se adreseaza mai mult furnizoriilor de servicii oferite persoanelor potent financiare, decat acelorasi persoane in scop personal.

Interiorul lui EZ-Ultimo se potriveste cu exteriorul extragavant, avand suprafete din marmura si elemente din lemn si piele, in timp ce la exterior beneficiaza de un design inspirat de clasicul model Renault Reinastella din 1928, adus in secolul 21.

In pofida dimensiunii sale, mai exact de 5,8 metri lungime, acesta poate gazdui doar trei pasageri, locurile fiind dispuse fata in fata, compuse dintr-un fotoliu rotativ si a unei banchete. 

Tehnologia integrata in aceasta masina este impresionanta. Bateria care alimenteaza motorul electric beneficiaza de incarcare wireless, iar sistemul de condus autonom este echipat cu mai multe camere, un radar, un LiDAR si senzori pe toate partile, pentru a asigura o experienta de transport excelenta. In interior, masina ofera o conexiune WiFi folosind o antena 5G, iar la viteze mari, masina beneficiaza de panouri mobile la exterior, care pot face masina mai aerodinamica, atunci cand este nevoie.

EZ-Ultimo este dovada nivelului de tehnologie din prezent si a posibilitatilor de evolutie in viitor. 

Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.924 RON
1 USD = 4.06 RON
1 GBP = 5.72 RON
1 CHF = 4.52 RON
1 EUR = 4.907 RON
1 USD = 4.04 RON
1 GBP = 5.62 RON
1 CHF = 4.42 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet practica cele mai mici Comisioane, iar tu primesti rapid preturi excelente la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2021 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.