Blog
Casa Amanet AGS

Retrospectiva anului 2018

14.01.2019 | Publicat de Amanet AGS

Ianuarie, luna concluziilor si rezolutiilor… Ne-am obisnuit ca la finalul fiecarui an sa tragem o serie de concluzii, dar si sa ne facem planuri pentru noul capitol din viata noastra.

Retrospectiva anului 2018 ne readuce bucuria momentelor traite, ne da incredere si curaj pentru proiecte si mai indreznete pentru acest nou an. Printre cele mai importante momente ne aducem aminte introducerea ATM-urilor destinate monedelor virtuale (crypto); ATM-uri care apartin companiei bitMahavi, o companie ce activeaza in domeniul criptomonedelor; si implementarea serviciului Western Union, in cateva dintre agentiile noastre. Am pornit aceste proiecte orientate catre clienti, dezvoltate din nevoile si interesele unei piete inca in expansiune din punct de vedere tehnologic. 

 

 

Urmeaza apoi participarea AGS Jewelry la Bucharest Fashion Week ca sponsor oficial si sustinator al acestui domeniu frumos si elegant precum, moda si modelingul romanesc. Cu bucurie si emotie am avut onoarea sa ridicam cel mai frumos premiu de pana acum. Intrucat si activitatea noastra se afla in stransa legatura cu tot ce tine de stil si stralucire, speram ca pe viitor sa putem scrie alaturi de acest faimos festival de moda, propria poveste. 

 

 

In incheierea anului 2018, stirile Observator Antena 1, ne prezinta ca solutie fiabila pentru credite rapide, fapt ce ne mareste gradul de incredere in fata clientilor nostri. Reportajul s-a dovedit a fi o experienta inedita si benefica traita cu ajutorul echipei Observator, unde am incercat sa transmitem din spatele camerelor, toate beneficiile si serviciile noastre, clientilor.

 

 

Am inceput anul cu energie, optimism si idei creative, dornici sa venim in continuare in ajutorul dumneavoastra cu optiuni diverse si servicii de calitate, cu aceeasi seriozitate si profesionalism de pana acum.

 

Va dorim un an plin de rezolutii abordabile!

Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.924 RON
1 USD = 4.06 RON
1 GBP = 5.72 RON
1 CHF = 4.52 RON
1 EUR = 4.907 RON
1 USD = 4.04 RON
1 GBP = 5.62 RON
1 CHF = 4.42 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet practica cele mai mici Comisioane, iar tu primesti rapid preturi excelente la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2021 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.