Blog
Casa Amanet AGS

Xiaomi Redmi Note 8 Pro - smartphone-ul cu cea mai performanta camera foto

Monday, Sep 2, 2019 | Post by Amanet AGS | 0 comment(s)

Gigantul chinez Xiaomi a lansat primul smartphone care detine o camera foto echipata cu un senzor optic de 64 MP. Senzorul foto ISOCELL GW1 Bright a fost anuntat si este furnizat de Samsung, in parteneriat cu Xiaomi. Smartphone-ul denumit Redmi Note 8 Pro este modelul premium al noii serii Redmi Note 8.

Device-ul include un ecran LCD (cu notch) de 6,53 inci cu rezolutie Full HD+ si ruleaza utilizand noul procesor Helio G90T de la MediaTek; deasemenea modelul beneficiaza in premiera de integrarea unui sistem de racire cu camera de vapori pentru chipset, care va imbunatati experienta pentru jocuri a utilizatorilor sai. Alte caracteristici centrate pe jocuri includ modulul Game Turbo 2.0. Compania ofera, de asemenea, un controler de joc pentru telefon. Modelul Xiaomi Redmi Note 8 Pro este protejat de Corning Gorilla Glass 5 pe ambele fete si va fi disponibil in trei culori: Mineral Grey, Pearl White si Forest Green.


Xiaomi Redmi Note 8 Pro este realizat in trei variante:  6 + 64 GB, 6 + 128 GB sau 8 + 128 GB si inglobeaza un acumulator de 4.500 mAh care permite o autonomie crescuta. Modelul include o camera principala de 64 MP si trei camere foto pe partea din spate, dotate cu un senzor de 8 megapixeli pentru imagini ultrawide, unul de 2 megapixeli pentru adancime si un senzor de 2 megapixeli cu lentile pentru fotografie macro. Tehnologia „Tetracell” de care beneficiaza noul senzor ISOCELL Bright GW1 poate reda o mai buna acuratete a detaliilor unei imagini, realizata in orice lumina, combinand printr-un algoritm sofisticat pixeli alaturati pentru realizarea unor fotografii calitative de rezolutii mici, de 16 MP. Senzorul ofera o performanta superioara si in ceea ce priveste captarea unor cadre mai bune prin Dual Conversion Gain si Super PD (Phase Detect), tehnologii care imbunatatesc capacitatea de focalizare a smartphone-ului si captarea de culori vii pentru obiectele aflate in miscare. Redmi Note 8 Pro este, de asemenea, certificat IP52 pentru rezistenta la apa.


Modelul standard al gamei Redmi  Note 8 vine cu specificatii tehnice mai modeste, incluzand un chipset Snapdragon 665, un ecran Full HD+ LCD de 6,3 inci, un acumulator de 4.000 mAh cu fast charging, un senzor de amprenta pe spate. Sistemul foto cameral este putin diferit si inglobeaza o camera principala cu un senzor de 48 megapixeli realizat tot de Samsung si trei camere identice celor de pe Redmi Note 8 Pro.


De obicei smartphone-urile Redmi au ca piete de desfacere principale China si India, unde sunt lansate primele, insa ajung si in magazinele europene, sub alte denumiri. Pretul vehiculat pentru Redmi Note 8 Pro este de 200 de dolari iar pentru Note 8 incepe de la 140 de dolari, cotatii rezonabile pentru buzunarul utilizatorului de rand.

 

Leave Your Comment