CUMPAR AUR | CUMPAR ARGINT | AMANET ELECTRONICE - OFERIM SUPER PRET | CUMPARAM CEASURI | NOU!!! CUMPARAM ANTICHITATI SI OPERE DE ARTA | NOU!!! CUMPARAM AUTOTURISME | NOU!!! CUMPARAM AUR - FRAGMENTE
 

Cumparam Electronice, Amanet Electronice


amanet electronice

   Ai investit bani in ele si chiar daca au pierdut o parte din valoare in timp, ele pot inca fi puse gaj pentru a obtine sume importante de bani. Orice aparat electronic poate fi oferit drept garantie pentru a obtine instant sumele de bani de care ai nevoie, atunci cand ai nevoie. Iti vei recupera aparatul electronic indata ce returnezi suma pe care ai imprumutat-o initial, iar acesta iti va fi returnat in aceeasi stare in care l-ai lasat.

Cumparam electronice sau primim un cumul de echipamente pentru a acoperi suma dorita. Televizoare, aparate foto, laptopuri, calculatoare, dvd-playere, camera video, tablete PC, telefoane si multe altele fac parte din gama de aparate electronice de care suntem interesati.

   Practic orice aparat electronic functional si care mai are o valoare de piata poate fi depus ca si garantie la obtinerea unui imprumut.

   Valoarea echipamentelor electronice este stabilita de catre un expert pe loc in oricare din locatiile casei de amanet AGS. Te asteptam !

 

 

Cumparam Televizoare Cumparam Aparate Foto Cumparam Laptop-uri Cumparam Calculatoare
Cumparam DVD-Player

Cumparam Camere Video

Cumparam Tablete Cumparam TelefoaneCalculator AUR & ARGINT
Calculator credit
Greutate: (Grame)
Carataj:
Carataj:
Suma obtinuta: RON
Dobanda pe zi: RON

 

Casa Amanet, Cumpar Aur, Cumpar Argint

Testimoniale Casa Amanet AGS
(Ce au spus clientii nostri !? )

     
Imprumut 3400 Euro in 24 h ! Amanet lant aur 18k Amanet electronice
" Eram intr-o situatie financiara extrem de proasta si cel mai rapid si eficient lucru era sa ma imprumut rapid cu suma de 3400 euro! Cum prietenii dispar la nevoie, Casa Amanet AGS m-a ajutat enorm, in 24 ore am primit banii, FARA BIROCRATII SI FORMULARE INFINITE de completat! Multumesc enorm Caselor
de Amanet AGS - Bucuresti "
"Am fost la peste 10 case de amanet din Bucuresti... si... acelasi pret mic la gramul de aur! Aproape incredibil, dar am crezut la un moment dat ca toate casele de amanet sunt una si aceasi. GRESIT! Chiar in centrul orasului, fata in fata cu Magazinul Unirea, am descoperit Casele de
Amanet AGS - mi-au oferit CEL MAI BUN PRET pe gramul de aur ! Ii recomand cu incredere !
Va multumesc "
" Multumesc enorm Caselor de Amanet AGS deoarece mi-au oferit pe laptopul si telefonul meu, un pret foarte bun, iar comisionul zilnic a fost acceptabil ! Recomand cu drag AGS ! "
C. I. Andrei - 32 Ani - Bucuresti B. Alexandru - 22 Ani - Bucuresti I. Constantin - 28 Ani - Bucuresti