Blog
Casa Amanet AGS

Cele mai bine vandute telefoane mobile ale tuturor timpurilor

13.07.2018 | Publicat de Amanet AGS

Este un lucru cunoscut ca la momentul actual liderii de piata in telefonia mobila sunt Apple, Samsung si Huawei, care conduc detasat in livrarea a milioane de bucati anual utilizatorilor. Surpriza este faptul ca majoritatea acestor dispozitive sofisticate nu intra in lista celor mai bine vandute cinci telefoane mobile de pana acum.

 Cele mai bine vandute cinci telefoane nu sunt tocmai modele recente, marea majoritate sunt mobilele inceputului anilor 2000, pe care unii dintre noi ni le amintim cu nostalgie acum, de cand smartphone-urile au inlocuit treptat multe alte dispozitive.

Primul loc ii apartine telefonului mobil Nokia 1100, un model creat pentru toate buzunarele si lansat pe piata in 2003. Cu functionalitati de baza si design compact, mobilul a fost disponibil in intreaga lume, a rezistat in timp si a inregistrat o vanzare record de 250 de milioane de unitati achizitionate, greu de depasit la momentul actual, cand piata mobilelor „de buget” si „de lux” a devenit aglomerata.

                                                                       

Al doilea loc este ocupat tot de un device al concernului Nokia, si anume Nokia 1110, cu un design si functionalitati aproape similare „fratelui sau mai mare” Nokia 1100. Lansat in 2005 si livrat tot in aproape 250 mil. bucati, mobilul a inregistrat vanzari masive, putin sub cele ale predecesorului sau.

Pe locul trei acced cu mandrie primele smartphone-uri din lista,  produse de Apple, respectiv iPhone 6 şi 6 Plus. Lansate in 2014, acestea au fost primele modele de telefoane mobile  de la Apple cu display-uri mari si s-au vandut in peste 220 de milioane de exemplare. Cele doua mobile pot fi folosite la momentul actual ca telefoane de zi cu zi, avand acces la cea mai noua versiune de software iOS de la Apple si la toate aplicatiile din AppStore. Performanta unuia dintre mobile, iPhone 6, va fi considerabil imbunatatita din toamna anului acesta, cand va primi si iOS 12.

                                                                                             

Locul patru este ocupat tot de un produs Nokia, si anume Nokia 3210, care a fost lansat in 1999, fiind destinat marii majoritati a consumatorilor. Modelul este primul mobil cu o antena interna si a avut designul caracteristic primelor serii de telefoane mobile care a dus faima producatorului suedez. Nokia 3210 a inregistrat o vanzare masiva de 160 milioane de unitati si ramane in memoria utilizatorilor ca primul telefon mobil produs vreodata.

Ultimul loc din cadrul listei celor mai bine vandute cinci telefoane din lume ii revine tot unui mobil Nokia, si anume modelului 1200. Lansat pe piata in 2007, mobilul a fost laudat in zilele sale de glorie pentru durata lunga de viata a bateriei sale, peste 390 de ore. Pana acum volumul total al vanzarilor sale a depasit 150 de milioane de unitati.

 

Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.924 RON
1 USD = 4.06 RON
1 GBP = 5.72 RON
1 CHF = 4.52 RON
1 EUR = 4.907 RON
1 USD = 4.04 RON
1 GBP = 5.62 RON
1 CHF = 4.42 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet practica cele mai mici Comisioane, iar tu primesti rapid preturi excelente la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2021 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.