(+4) 0725.287.287 (+4) 0749.300.632 |
Cumparam
Acasa >> Cum amanetati / vindeti ?

Cum vindeti Aur, Argint, Electronice ?

1. Puteti afla valoarea obiectelor dumneavoastra din aur sau argint, direct de acasa contactandu-ne telefonic sau prin e-mail.

2. Evaluam obiectul la cel mai bun pret.

3. In cazul in care gasiti o oferta mai buna de pret, contactati unul dintre operatorii nostri pentru o reevaluare si pentru ca avem o experienta vasta, suntem siguri ca o putem depasi.

4. Veniti la cea mai apropiata agentie de dumneavoastra pentru o evaluare exacta si corecta. [cautati o locatie casa amanet]

Incercam sa ne depasim standardul de excelenta si sa oferim cel mai bun pret pentru orice! Pentru a fi cat mai aproape de dumneavoastra atunci cand aveti nevoie deschidem frecvent locatii noi.

Eficienta si transparenta ne caracterizeaza deoarece verificam calitatea si caratajul obiectului adus cu cele mai performante instrumente si comunicam rapid clientilor nostri rezultatul evaluarii. Pentru ca tranzactia sa se desfasoare in cele mai bune conditii asiguram un mediu sigur in fiecare locatie printr-un sistem performant de securitate montat in fiecare casa de amanet !

Primesti raspuns si banii pe loc
Evaluare gratuita si plata pe loc
Completeaza
informatiile
Trimite
cererea
Primeste
raspuns
Cotatie AUR & Argint
Calculator credit
Greutate: (Grame)
Carataj:
Carataj:
Suma obtinuta: RON
Dobanda pe zi: RON
Serviciile noastre de amanet sunt pentru oricine, incepand cu persoanele fizice care au nevoie de un imprumut rapid
si terminand cu persoane juridice care au nevoie de sume importante de bani.
Branduri
Contact

(+4) 0725.287.287
(+4) 0749.300.632