Blog
Casa Amanet AGS

Inapoi in viitor

10.01.2019 | Publicat de Amanet AGS

Elon Musk, fondatorul SpaceX si Tesla, anunta lansarea unei masini zburatoare in 2020, astfel domeniul SF devenind realitate. Se pare ca inceputul anului abunda in informatii in materie de tehnologie, acest domeniu continuand sa ne surprinda si sa avanseze pe zi ce trece.

In noiembrie 2017, Elon Musk prezenta noul Tesla Roadster ca fiind “cea mai rapida masina de serie” fabricata vreodata, capabila sa ajunga de la 0 la 100 km/h in doar 1,9 secunde. Pentru noul model, CEO-ul Tesla are idei si planuri mai indraznete, si anume, ca autovehiculul sa zboare. Zvonurile s-au confirmat pe contul sau Twitter, ca raspuns la postarea unui utilizator fan Tesla, acesta scriind: „Legat de inovatia Tesla – sugerez lumii sa conduca variante succesive ale Modelului S incepand din 2012. Masina a evoluat atat de mult, incat e incredibil. Tesla a tot imbunatatit-o in ultimii 6 ani si nu are de gand sa se opreasca acum. Abia astept sa vad Modelul S din 2022”.

 

 

Un alt utilizator a completat printr-un GIF ce ilustra masina zburatoare din seria de filme “Inapoi in viitor”. Ca urmare, replica lui Elon Musk a fost: “Noul Roadster chiar va face ceva de genul acesta.” Discutia a devenit rapid virala si a starnit curiozitatea multor entuziasti, multi crezand ca este o gluma. Ca raspuns la aceasta, Elon Musk a mai scris: „Nu glumesc. Va folosi sistemul SpaceX de propulsie cu gaz rece, cu aer de inalta presiune, intr-un rezervor de presiune montat in locul celor doua scaune din spate. Poti accelera pana la limita andurantei umane”.

 

Aceasta nu este prima data cand Elon Musk vorbeste despre planurile sale de a face ca Tesla Roadster sa zboare. Pe 9 Iunie 2018, acesta scria pe contul Twitter despre pachetul optional pentru Roadster, numit SpaceX, ce ar putea permite masinii chiar sa zboare. In concluzie, avem doar de asteptat sa vedem daca planurile se concretizeaza, cand cea de-a doua generatie Tesla Roadster va fi lansata in 2020. Pentru moment este cert pretul acesteia, de 250.000 de dolari si faptul ca va fi dotata cu o baterie de 200 kWh ce ii va permite sa circule aproximativ 1000 km cu o singura incarcare.

Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.924 RON
1 USD = 4.06 RON
1 GBP = 5.72 RON
1 CHF = 4.52 RON
1 EUR = 4.907 RON
1 USD = 4.04 RON
1 GBP = 5.62 RON
1 CHF = 4.42 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet practica cele mai mici Comisioane, iar tu primesti rapid preturi excelente la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2021 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.