Blog
Casa Amanet AGS

Cea mai scumpa pereche de pantofi din lume

28.09.2018 | Publicat de Amanet AGS

Cea mai scumpa pereche de pantofi din lume, valoreaza 'doar' 17 milioane de dolari si a fost expusa zilele acestea, in Dubai.

Miercuri a avut loc lansarea celui mai exclusivist model de pantofi din lume, un eveniment restrans unde au participat aproximativ 50 de invitati, persoane publice dar si persoane cu disponibilitati financiare ridicate, ce a avut loc in singurul hotel de 7 stele din lume, Burj Al Arab, din Dubai. Modelul ce poarta numele “The Passion Diamond Shoes”, este confectionat din aur si diamante, creat in intervalul a noua luni de catre Maria Majari, co-fondator si director de creatie al Jada Dubai, o tanara cu origini romanesti ce a studiat design la Londra si in Dubai.

“The Passion Diamond Shoes” realizati in colaborare cu casa de bijuterii Passion Jewellers, sunt decorati cu doua diamante impunatoare in partea din fata, a cate 15 carate fiecare, clasa D (cel mai ridicat grad de culoare al diamantului) si alte sute de diamante mai mici. Valoarea acestora atinge 17 milioane de dolari, detronand astfel creatia Debbie Wingham in valoare de 15,1 milioane de dolari, considerata cea mai scumpa pereche de pantofi pana la momentul actual.

Perechea expusa in cadrul evenimentului de lansare este marimea europeana 36, ca fiind un prototip, intrucat dupa vanzare, vor fi pe masura clientului care va detine “The Passion Diamond Shoes”.

Jada Dubai creeaza doar pantofi incrustati cu diamante. Pentru lansarea celei de-a doua colectie, s-a dorit o piesa unica in lume folosindu-se doar diamante foarte rare. Asa a luat forma “The Passion Diamond Shoes”, model ce v-a fi realizat in numar unic de bucati, special pentru posesoarea acestei “averi”.

“A trebuit sa realizam mai multe modele prototip in Italia, pentru gasirea formei perfecte, tocului perfect, culorii perfecte pentru acestia. Pana si logo-urile ambelor companii, de pe talpa interioara a pantofului sunt din aur, foarte subtiri pentru a fi si comfortabil in timpul mersului”, relateaza Maria Majari.

Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.924 RON
1 USD = 4.06 RON
1 GBP = 5.72 RON
1 CHF = 4.52 RON
1 EUR = 4.907 RON
1 USD = 4.04 RON
1 GBP = 5.62 RON
1 CHF = 4.42 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet practica cele mai mici Comisioane, iar tu primesti rapid preturi excelente la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2021 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.