Blog
Casa Amanet AGS

Nokia 9 Pureview, noua lansare care va readuce la viata brandul de telefoane finlandez

08.10.2018 | Publicat de Amanet AGS

Compania care a preluat dreptul de folosire a brandului de telefoane Nokia, HMD Global, pregateste asiduu lansarea unui smartphone premium care sa rivalizeze cu leaderii pietei Apple si Samsung.

 

 

Modelul se doreste a fi continuarea faimoasei serii Pureview, care a avut un success notabil si a modificat perceptia consumatorilor despre brandul Nokia, acesta fiind asociat inovatiei in claritatea imaginilor smartphone-urilor. Mai precis, in 2012, Nokia 808 Pureview a revolutionat piata telefoanelor mobile, producatorul sau adaptand la un format mic o camera foto cu o rezolutie de 41MP si cu o calitate a pozelor comparabila cu cele mai performante aparate foto.

Modelel Nokia 9 Pureview calca pe urmele predecesorului sau in privinta numelui si mai mult, specificatiile sale au fost vehiculate inca din 2017 insa pana la momentul actual nu s-a concretizat nici un anunt oficial referitor la lansarea sa. Confirmarea oficiala a lansarii sale este asteptata anul acesta, foarte multe surse online afirmand ca telefonul este pregatit pentru a fi lansat in urmatoarele luni.

 

Ce va aduce nou Nokia 9 Pureview?  Producatorul finlandez marseaza pe inovatia imaginii - camera sa va avea ultima generatie de lentile marca Zeiss, 5 senzori integrati de imagine, un blitz LED, un senzor infrarosu,  care utilizati impreuna asigura o sensibilitate optima la lumina si o calitate sporita a imaginii.

Modelul va include si un senzor de amprenta pe ecran, o functiune oferita de foarte putini producatori de smartphone-uri. Nokia a renuntat de mult la platforma Windows Phone si se pare ca noul telefon se va baza pe sistemul de operare Android si va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 845, mai performant decat cel folosit la Nokia 8 Sirocco.

Daca toate aceste caracteristici se vor dovedi in totalitate veridice, Nokia 9 Pureview va deveni modelul de referinta al companiei si va intra in categoria telefoanelor mobile premium. Conform surselor Nokia Anew, care au publicat informatia pe reteaua de socializare Twitter, Nokia 9 Pureview va avea un pret de aproximativ 990 de dolari per unitate, destul de scump pentru buzunarul utilizatorului de rand. Ramane de vazut daca raportul calitate / pret va garanta suprematia modelului in lumea telefoanelor de top sau noul produs Nokia va fi sortit mediocritatii.
 

Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.924 RON
1 USD = 4.06 RON
1 GBP = 5.72 RON
1 CHF = 4.52 RON
1 EUR = 4.907 RON
1 USD = 4.04 RON
1 GBP = 5.62 RON
1 CHF = 4.42 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet practica cele mai mici Comisioane, iar tu primesti rapid preturi excelente la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2021 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.