EnglishRomanian
Cumparam
Platina Industriala

Platina nu este un material pretios doar datorita raritatii sale, dar si pentru ca are o serie de caracteristici importante. Platina industriala este un bun conductor termic si electric si este maleabila.

Platina este extrem de rezistenta si poate sa fie folosita mii de ani si ea nu se va uza sau deteriora. Acest material nu este atacat decat de cateva substante acide, ramanand imun la majoritatea substantelor corozive si este folosit uneori in industrie.

Deoarece este un material care poate fi reciclat si refolosit el este extrem de pretios. O utilizare foarte cunoscuta este in convertoarele catalitice auto, platina avand rolul unui alchimist care transforma emisiile nedorite de carbon in apa si dioxid de carbon. Platina mai este folosita si in realizarea echipamentelor de laborator, in medicina dentara si in realizarea unor contacte electrice.

Daca aveti in posesie angrenaje sau materiale care contin si platina trebuie sa stiti ca acestea pot fi foarte valoroase. Cumparam platina industriala in orice forma si de orice provenienta, contactati-ne pentru a afla cat de valoroasa este platina industriala pe care o detineti.

Daca banuiti ca aveti acces la platina industriala, dar nu sunteti sigur, contactati unul din expertii nostri pentru a va confirma posibilitatea existentei acestui material in industria respectiva.  

 

.
Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.965 RON
1 USD = 4.58 RON
1 GBP = 5.77 RON
1 CHF = 5.10 RON
1 EUR = 4.947 RON
1 USD = 4.54 RON
1 GBP = 5.67 RON
1 CHF = 5.02 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Declar că am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile și GDPR
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

platiprincard
AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet ofera rapid preturi atractive la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2024 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.