(+4) 0725.287.287 (+4) 0749.300.632 |
Cumparam
Acasa >> Ce amanetam / cumparam ? >> Amanetam / Cumparam Argint

Argint industrial sau lingouri

Un foarte bun conducator de electricitate si un metal cu numeroase caracteristici utile, argintul este deseori folosit in industrie. Cu siguranta ati operat o masinarie sau un dispozitiv care folosea conectori sau contacte realizate din argint. Argintul este deseori folosit in electrotehnica si electronica deoarece este ductibil si se pot realiza fire subtiri din acest metal. In ultimii ani argintul este folosit in industrie in combinatie cu aurul.

Electronica nu este singurul domeniu in care gasim argintul, acesta fiind prezent si in medicina (avand o actiune germicida), stomatologie si in diverse alte industrii.

Cumparam argint folosit in industrie sau argint turnat in lingouri. Chiar daca valoarea sa este mai mica decat a aurului sau a platinei este in continuare un metal foarte apreciat atat in industrie cat si la realizarea bijuteriilor si obiectelor decorative. Suntem interesati de achizitionarea unor cantitati mai mari de argint sau cantitati mici extrase din diverse obiecte si masinarii care folosesc sau includ anumite cantitati de argint.  Indiferent de unde ati facut rost de argint si in orice forma se prezinta acum este foarte posibil ca noi sa fim interesati sa il cumparam.

Veniti la noi cu piesa care poate contine argint sau lingoul pe care il detineti si va vom oferi cel mai bun pret de pe piata.

Primesti raspuns si banii pe loc
Evaluare gratuita si plata pe loc
Completeaza
informatiile
Trimite
cererea
Primeste
raspuns
Cotatie AUR & Argint
Calculator credit
Greutate: (Grame)
Carataj:
Carataj:
Suma obtinuta: RON
Dobanda pe zi: RON
Serviciile noastre de amanet sunt pentru oricine, incepand cu persoanele fizice care au nevoie de un imprumut rapid
si terminand cu persoane juridice care au nevoie de sume importante de bani.
Branduri
Contact

(+4) 0725.287.287
(+4) 0749.300.632