(+4) 0725.287.287 (+4) 0749.300.632 |
Cumparam
Acasa >> Ce amanetam / cumparam ? >> Amanetam / Cumparam Argint

Bijuterii deteriorate sau nedetiorate din argint

   Exista o varietate extraordinara de bijuterii realizate din argint. Multe din acestea au fost realizate acum zeci de ani sau poate sute de ani, dar au inca o valoare de piata foarte mare. Gradul de deteriorare al unei bijuterii este mai putin important decat cei doi factori care influenteaza valoarea acestora: greutate si puritate.

   Pe cand greutatea poate fi mai usor stabilita si iti poti da singur seama cam in jurul carei valori te poti invarti, puritatea poate fi determinata doar de catre un expert, moment in care vei afla adevarata valoare a bijuteriei pe care o detii.

   Cumparam orice tip de bijuterie de argint. Vino cu ea la una din locatiile noastre si in doar cateva minute unul dintre expertii nostri iti va spune cu cat te putem recompensa. Nu lua in seama aspectul ponosit al unor bijuterii mai vechi. Acestea pot valora mult mai mult decat pare la prima vedere.

   Daca sunt realizate in combinatie cu alte metale pretioase cu atat mai bine, valoarea lor poate creste exponential. Vino la noi cu bijuteriile din argint chiar astazi pentru a primi o cotatie gratuita.

Primesti raspuns si banii pe loc
Evaluare gratuita si plata pe loc
Completeaza
informatiile
Trimite
cererea
Primeste
raspuns
Cotatie AUR & Argint
Calculator credit
Greutate: (Grame)
Carataj:
Carataj:
Suma obtinuta: RON
Dobanda pe zi: RON
Serviciile noastre de amanet sunt pentru oricine, incepand cu persoanele fizice care au nevoie de un imprumut rapid
si terminand cu persoane juridice care au nevoie de sume importante de bani.
Branduri
Contact

(+4) 0725.287.287
(+4) 0749.300.632