Blog
Casa Amanet AGS

Primul smartwatch din lemn va fi lansat in curand de compania romaneasca Noah Watches

Tuesday, Jun 12, 2018 | Post by Amanet AGS | 0 comment(s)

Unul dintre putinii fabricanti de ceasuri de lemn din lume, Noah Watches are obiective indraznete pentru anul 2018: dublarea cifrei de afaceri si extinderea pe mai multe piete internationale anul acesta prin noile sale game de produse.

Potrivit sursei Mediafax, producătorul autohton de ceasuri din lemn pregateste lansarea internationala a primului sau ceas inteligent cu ajutorul platformei de crowdfunding Kickstarter. Modelul va fi realizat  in doua versiuni, folosind lemnul ca material de baza si va imbina armonios un design clasic de ceas cu functiile smart. Ambele variante de gama includ versiuni separate pentru femei si barbati.

Prima varianta este un dispozitiv smart business care poate fi purtat la birou si va include functia de phone call: la selectia a 12 persoane de interes maxim din agenda telefonica, in cazul in care posesorul ceasului nu are acces la telefonceasul  il/o va informa cu privire la apelant. Prin dublu click pe buton apelul poate fi respins daca persoana apelata se afla intr-o intalnire de afaceri.

Cea de a doua versiune a ceasului inteligent hibrid este dedicată exclusiv persoanelor active, care doresc să poarte ceasul si cand fac sport. 

Pentru a face fata cererii, compania romaneasca si-a suplimentat capacitatea de productie la mai mult de 3.000 de ceasuri de lemn pe an si si-a extins canalele de vanzare pe plan local, facand accesibila achizitionarea modelului hibrid atat online cat si prin reteaua proprie de magazine de desfacere proprii, care va include 20 de noi locatii in 2018.

Leave Your Comment