Blog
Casa Amanet AGS

Vertu Aster P sau renasterea unui brand de telefoane de lux

23.10.2018 | Publicat de Amanet AGS

Dupa lansarea succesiva Iphone X, XS si XR este randul unui telefon destinat celor mai bogati oameni ai planetei sa-si faca intrarea pe piata. Noul smartphone Aster P continua traditia telefoanelor scumpe produse de-a lungul timpului de Vertu, fiind lansat de producatorul britanic dupa falimentul sau de anul trecut. Cu noi proprietari la carma sa, Vertu lanseaza intai telefonul in China, urmand in scurt timp extinderea pe pietele europeana si americana.

Considerat ca unul dintre cele mai scumpe modele ale sale pana la momentul actual, noul telefon de lux Vertu nu straluceste prin specificatii tehnice deosebite, fiind destinat celor care doresc un dispozitiv “statement”, care sa le reflecte stilul de viata si care pun mai mult pret pe estetica si materiale rare. 

Design Vertu Aster P

Ca oricare din telefoanele Vertu, modelul este produs partial manual in Anglia. Fiecare telefon este construit de catre o singura persoana, semantura acesteia fiind gravata pe telefon. Vertu Aster P are o rama fabricata din titanium de gradul 5 si afisajul sau sau este acoperit dintr-o singura bucata de sticla din safir de 133 carate. De reamintit este faptul ca titanul este de doua ori mai puternic decât otelul, insa cantareste mult mai putin si safirul este a doua piatra pretioasa ca duritate dupa diamant.

Spatele mobilului este acoperit de doua tipuri de piele (crocodil si soparla) iar butonul „Concierge” rosu rubin asociat cu marca Vertu este deasemenea prezent . Aster P are suport dual SIM (numai nano), iar ambele compartimente SIM sunt deschise ca usile cu aripi, sub fiecare usa aparand semnatura mesterului care a facut unitatea. Vertu permite personalizarea aspectului telefonului sau prin adaugarea de pietre pretioase si design-uri la alegere.

                               

Specificatii tehnice Vertu Aster P

Modelul este un smartphone destul de obisnuit atunci când luam în considerare hardware-ul sau intern si continua versiunea originala Aster, lansata in 2014, care dispunea de un procesor Snapdragon 801. Noul Aster poate fi definit ca un telefon superior declasa mijlocie, deoarece are un procesor Snapdragon 660, de performante medii. Aster P include o memorie de 6 GB de RAM, tripla fata de primul model Aster, si 128 GB de stocare, dublu fata de predecesorul sau. Ecranul este un panou FHD AMOLED de 4,9 inci, deasupra sa aflandu-se un senzor de 20MP f / 2.2 iar pe partea din spate o camera de 12MP. Vertu Aster P ruleaza Android 8.1 Oreo si inglobeaza o baterie de 3.200 mAh cu suport pentru Quick Charge 3.0. Telefonul mai dispune de un port USB-C, NFC, Bluetooth 5.0 și Wi-Fi dual-band.

Partea de noutate si exclusivism vine la partea de servicii personalizate: butonul de Concierge al modelului Vertu Aster P ofera acces non-stop la un asistent personal real, cu profesionalism de nivel britanic. Vertu va oferi deasemenea proprietarilor invitatii la evenimente de calibru inalt.

                               

Pret si disponibilitate Vertu Aster P

Variantele „obisnuite” de culoare ale modelului Aster P sunt Negru Cerneala, Alb si Auriu Orbitor. Modelele care sunt produse in  primele doua variante de culoare au pretul de 35,800 yuani (aproximativ  5,167 dolari), in timp ce Aurul Orbitor costa 98,000 yuani (circa 14,146 dolari)! Dispozitivele in aceasta varianta de culoare pot fi pre-comandate inainte de data oficiala de expediere din 30 octombrie. Aster P are, deasemenea, o versiune speciala in stil baroc, disponibila in culori mai vii, precum Gentleman Blue, Twilight Orange si Caramel Brown. Momentan nu exista informatii despre pretul acestor variante si momentul disponibilitatii lor spre vanzare.

 

Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.924 RON
1 USD = 4.06 RON
1 GBP = 5.72 RON
1 CHF = 4.52 RON
1 EUR = 4.907 RON
1 USD = 4.04 RON
1 GBP = 5.62 RON
1 CHF = 4.42 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet practica cele mai mici Comisioane, iar tu primesti rapid preturi excelente la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2021 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.