EnglishRomanian
Blog
Casa Amanet AGS

ASUS lanseaza ZenBook Pro Duo, laptopul cu doua ecrane

29.05.2019 | Publicat de Amanet AGS

Dupa lansarea laptopului pliabil de catre Lenovo este randul companiei ASUS sa incerce sa ne uimeasca cu ultima lor inovatie in domeniu. Prezentat in cadrul expozitiei tech Computex 2019 din Taipei, Taiwan, ZenBook Pro Duo isi propune sa revolutioneze formatul unui laptop traditional.

Urmand oarecum design-ul notebook-ului Project Precog cu ecran complet lansat anul trecut tot in cadrul evenimentului Computex, ZenBook Pro Duo evolueaza in aceeasi directie. ASUS redimensioneaza si muta tastatura putin mai jos si pozitioneaza touchpad-ului in dreapta, in locul und ar trebui sa fie grupul de taste numerice la un laptop obisnuit. Noul model din gama ZenBook este cumva foarte apropiat de cel al laptopului pentru gameri ROG Zephyrus. Astfel, pe ambele dispozitive balamaua se ridica putin sub computer pentru a asigura un nivel mai inalt tastaturii atunci cand notebook-ul este deschis, a permite un flux mai bun de aer si un unghi mai comfortabil la introducerea datelor in computer.

 

Ceea ce diferentiaza ZenBook Pro Duo de notebook-urile traditionale este ecranul sau secundar LCD de 14 inchi de 4K, pe care ASUS l-a denumit ScreenPad Plus. Ecranul poate fi folosit ca un afisaj separat si aplicatiile pot fi glisate pana la el din ecranul principal OLED de 15,6 inci. Apasarea unei taste din partea dreapta sus a ecranului secundar permite aprinderea si pozitionarea ferestrelor, astfel incat acestea sa fie dispuse una langa cealalta. Programul de operare Windows este prezent pe dispozitiv si desi in mod normal Windows permite doar rularea automata a pana la doua aplicatii, ASUS a utilizat aspectul super-lat al ecranului secundar la maximum, permitand folosirea a trei aplicatii simultan. Utilizatorii mai creativi nu sunt uitati, ASUS incluzand un stylus si alocand afisajului secundar suficient spatiu plasarii de scurtaturi sau notite pentru aplicatiile des folosite. 

 

Dimensiunile si tehnologia de ultima ora a ecranului principal ar trebui sa satisfaca cerintele celor mai exigenti utilizatori in materie de culoare, contrast si luminozitate; desi formatul sau nu este neaparat cel mai bun pentru productivitate, impreuna cu rezolutia UHD 4K este un combo excelent pentru vizionarea filmelor online. Acest super-dispozitiv este echipat cu unul dintre cele mai puternice procesoare ale momentului actual – chip-ul Intel Core i9 octa-core, deblocat pentru overclocking, precum si cu o placa video NVIDIA RTX 2060, care accepta detectarea cu raze pentru efecte avansate de iluminare. 

 

Deoarece tastatura sa se afla in partea de jos, Pro Duo include un tampon special destinat sprijinirii incheieturii mainii in timpul tastarii. Pe carcasa ZenBook Pro Duo sunt instalate doua porturi USB de mărime normala, un port Thunderbolt 3 si iesiri pentru HDMI si casti. Portabilul include o camera web precum si o retea de patru microfoane cu functie de anulare a zgomotului de fundal. La fel ca si la celelalte ZenBook-uri, dispozitivul vine intr-o spectaculoasa culoare "Albastru Celestial", cu accente aurii. ZenBook Pro Duo are o greutate de 2.5Kg, putin prea mult pentru deplasari insa facilitatile sale deosebite il recomanda pentru lucrul acasa, fiind adresat iubitorilor de noutati in tehnologie. Acestea fiind spuse, ramane de vazut la cat se va ridica pretul sau de achizitie si cand va fi disponibil pe piata. 

Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.929 RON
1 USD = 4.55 RON
1 GBP = 5.58 RON
1 CHF = 4.94 RON
1 EUR = 4.901 RON
1 USD = 4.50 RON
1 GBP = 5.47 RON
1 CHF = 4.78 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

platiprincard
AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet ofera rapid preturi atractive la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2023 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.