Blog
Casa Amanet AGS

Breitling salveaza oceanele planetei

Tuesday, Jul 9, 2019 | Post by Amanet AGS | 0 comment(s)

Bunastarea planetei, indeosebi in privinta oceanelor, este un punct de discutie crucial, la toate nivelurile. Toata lumea discuta despre asta si este timpul sa facem o schimbare in bine. Un brand care spera sa faca o diferenta este Breitling si face acest lucru intr-un mod foarte elegant.

Breitling sarbatoreste lansarea noului model Superocean Heritage II Ocean Conservancy, un ceas in editie limitata inspirat din starea actuala a mediului inconjurator. Cureaua NATO este fabricata din fire de ata Econyl, provenite din plasele de pescuit gasite in mare. Cronometrul din otel inoxidabil se distinge prin carcasa de 44 de milimetri, avand gravat pe capac (partea din spate a ceasului) logoul Ocean Conservancy. Acesta este o versiune imbunatatita a originalului Breitling SuperOcean, cel care a fost lansat pentru prima data in 1957 si creat pentru a satisface nevoile scafandrilor profesionisti.

De asemenea, ambalajul ceasului este 100% realizat din material reciclat si ceasul beneficiaza in continuare de indicatoarele minutelor si orelor cu tenta albastruie Super-Luminova.

 

Acum, pentru Breitling, ceasul reprezinta un indemn la actiune, amintindu-le atat purtatorilor cat si admiratorilor ca a sosit momentul sa facem ceva pentru a ajuta la salvarea oceanelor. O parte din vanzarile ceasului va fi donata catre grupul nonprofit de mediu Ocean Conservancy si luptei sale globale impotriva poluarii oceanelor.

Leave Your Comment