EnglishRomanian
Blog
Casa Amanet AGS

Breitling salveaza oceanele planetei

09.07.2019 | Publicat de Amanet AGS

Bunastarea planetei, indeosebi in privinta oceanelor, este un punct de discutie crucial, la toate nivelurile. Toata lumea discuta despre asta si este timpul sa facem o schimbare in bine. Un brand care spera sa faca o diferenta este Breitling si face acest lucru intr-un mod foarte elegant.

Breitling sarbatoreste lansarea noului model Superocean Heritage II Ocean Conservancy, un ceas in editie limitata inspirat din starea actuala a mediului inconjurator. Cureaua NATO este fabricata din fire de ata Econyl, provenite din plasele de pescuit gasite in mare. Cronometrul din otel inoxidabil se distinge prin carcasa de 44 de milimetri, avand gravat pe capac (partea din spate a ceasului) logoul Ocean Conservancy. Acesta este o versiune imbunatatita a originalului Breitling SuperOcean, cel care a fost lansat pentru prima data in 1957 si creat pentru a satisface nevoile scafandrilor profesionisti.

De asemenea, ambalajul ceasului este 100% realizat din material reciclat si ceasul beneficiaza in continuare de indicatoarele minutelor si orelor cu tenta albastruie Super-Luminova.

 

Acum, pentru Breitling, ceasul reprezinta un indemn la actiune, amintindu-le atat purtatorilor cat si admiratorilor ca a sosit momentul sa facem ceva pentru a ajuta la salvarea oceanelor. O parte din vanzarile ceasului va fi donata catre grupul nonprofit de mediu Ocean Conservancy si luptei sale globale impotriva poluarii oceanelor.

Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.929 RON
1 USD = 4.55 RON
1 GBP = 5.58 RON
1 CHF = 4.94 RON
1 EUR = 4.901 RON
1 USD = 4.50 RON
1 GBP = 5.47 RON
1 CHF = 4.78 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

platiprincard
AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet ofera rapid preturi atractive la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2023 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.