EnglishRomanian
Blog
Casa Amanet AGS

Hublot Classic Fusion Chronograph - Ibiza, Capri, Mykonos 2019

12.08.2019 | Publicat de Amanet AGS

Una dintre cele mai inovative companii producatoare de ceasuri de lux, Hublot a lansat de curand trei ceasuri din gama Classic Fusion Chronograph, produse in serie limitata, dedicate verii si destinatiilor europene cele mai exclusiviste: Ibiza, Mykonos si Capri.

Infiintata relativ recent, in 1980 in Elvetia, HUBLOT este o companie cu o evolutie fulminanta care se remarca prin filozofia sa de a fi "primul, diferit si unic" si prin inovatiile sale: crearea mecanismelor (Unico, Meca-10, Tourbillon), materialelor noi pentru ceasuri (Magic Gold rezistent la zgarieturi si socuri, safirul albastru) si mixajul a doua sau mai multe materiale diferite (aur cu cauciuc, fibra de carbon cu otel)  – acea “Art of Fusion” care a consacrat-o in randul producatorilor de top de ceasuri de lux.

 

Lansarea in 2005 a colectiei sale Big Bang, care a primit numeroase premii, a deschis calea noilor game emblematice de ceasuri (Classic Fusion, Spirit of Big Bang), cu complicatii variind de la simple la foarte sofisticate, a asigurat notorietatea brandului Hublot pe piata si cresterea impresionanta a cifrei sale de afaceri. Lansata in anul 2010, colectia Hublot Classic Fusion prezinta un design elegant si modernist. Inspirata din colectiile Hublot Big Bang si Hublot 80's, aceasta colectie rafinata si atemporala a fost creata astfel incat sa fie purtata atat de catre barbati, cat si de catre femei.

 

 

The Classic Fusion Chronograph Ibiza

 

Hublot a cucerit in Iulie o bijuterie mediteraneana, inaugurand un nou boutique in Ibiza si a prezentat publicului Hublot Classic Fusion Chronograph Ibiza, un splendid ceas din ceramica inspirat din frumusetea insulei si stralucirea verii. Festivitatile de deschidere si lansare a noului ceas au avut loc in Marina, Ibiza, in prezenta lui Ricardo Guadalupe, CEO al Hublot si a jurnalistei spaniole Noemi de Miguel. “Moderna si autentica, traditionala si cosmopolita, boema si chic; Ibiza este atragatoare si abunda in dualitati. Aceste dihotomii ne-au inspirat sa facem un cronograf care este foarte simplu si foarte rafinat datorita curelei sale din cauciuc si aligator. O modalitate de a sarbatori vara, care este sinonima cu distractia si libertatea”, afirma Ricardo Guadalupe, CEO Hublot in discursul sau.

 

 

Classic Fusion Chronograph simbolizeaza Ibiza in toata splendoarea ei, cu stancile albe, cu atmosfera sa boema, cu cerul de un azuriu pur si marea albastra, limpede ca un cristal. Hublot si-a infiintat magazinul aici pentru vara anului 2019, dedicandu-si noul model de ceas Ibizei. Incadrata de un bezel din ceramica albastra, carcasa de 45 mm acopera o miscare cronografa, sustinuta de o curea din doua materiale: cauciuc si piele de aligator. Reliefand spiritul flower-power al Ibizei si atmosfera sa relaxata, simbolul hippy “Peace & Love” se afla in interiorul contorului de secunde pozitionat pe cadran la ora 3.00. Modelul are la baza  HUB1155, o miscare de cronograf cu auto-infasurare, o rezerva de energie de 42 de ore si are o rezistenta la apa de 5 ATM. Modelul este fabricat intr-o serie limitata de numai 50 de bucati iar pretul este pe masura: 14.300 euro sau 14.500 de dolari.

 

 

The Classic Fusion Chronograph Special Edition Capri

 

Hublot omagiaza atmosfera si peisajele unice ale insulei Capri cu o noua editie limitata de ceasuri de lux: Cronograph Classic Fusion Special Edition Capri. Acest model de ceas este dedicat verii, precum si celei de-a doua aniversari a boutique-ului Hublot, care a fost deschis chiar in inima zonei de lux a insulei faimoasa pentru formatiunile sale stancoase de coasta din Faraglioni. Editia limitata de numai 30 de piese are un design in culori marine, relaxat si contemporan, si poate fi achizitionata numai in cadrul boutique-lui din insula Capri.
 

 
 


Albul pur si azuriul cerului se imbina in forma clasica si consacrata a ceasului Hublot pentru a recrea farmecul de neegalat al insulei Capri si vara perfecta. Cronograful de 45 mm beneficiaza de aceleasi caracteristici tehnice ca si “fratele” sau lansat in Ibiza. Ceasul radiaza datorita cadranului albastru-azuriu satinat, bine instalat in interiorul unei carcase din ceramica de aceeasi culoare, dotata cu un cadru ceramic tonomat. Contoarele simple, albe se armonizeaza perfect cu stralucirea curelei din cauciuc alb. Capacul elegant, decorat cu o imagine in miniatura a stancilor Faraglioni in apele azurii ale Mediteranei, completeaza ansamblul si ii confera un look modern si indraznet. 


 

The Classic Fusion Chronograph Mykonos

 

Ca urmare a succesului colectiei Fusion Mykonos Classic din ultimii sapte ani orologierul Hublot in parteneriat cu producatorul local de bijuterii GOFAS Jewellery s-au decis sa dezvaluie un nou model de ceas pentru vara anului 2019 - The Classic Fusion Chronograph Mykonos. Acesta rasfata gustul eclectic al viitorilor sai posesori prin:

Inovatie - utilizeaza pentru prima data un bezel un material ceramic albastru ca cerul si o curea in aceeasi culoare inspirata de Marea Egee si Arhipelagul Ciclade 

Unicitate - dispune de simbolul consacrat insulei Mykonos - o mica moara de vant rotativa  - pozitionata in cadrul cadranului la ora 3.00

Pentru a sarbatori vara, Hublot dedica modelul The Classic Fusion Chronograph Mykonos insulei grecesti si simbolului sau iconic: moara eoliana rotativa - reprezentata discret si elegant in cadrul cadranului ceasului. Incoronata cu un bezel din ceramica albastra ca cerul, carcasa de 45 mm inconjoara o miscare cronografica a unui schelet care se sustine pe o curea in care pielea de aligator colorata in azuriu se combina armonios cu cauciucul negru. Propulsat de HUB1155, aceeasi miscare de cronograf cu auto-infasurare disponibila si pentru modelele Ibiza si Capri, acest ceas are o rezerva de energie de 42 de ore si o rezistenta la apa de pana la 50 de metri. Cadranul de safir prezinta logo-ul Hublot gravat la coroana in doua versiuni: prima din aur slefuit King Gold si a doua avand ca material de baza titaniul. O serie limitata de 50 de piese este realizata pentru fiecare dintre cele doua variante.

 

 

Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.929 RON
1 USD = 4.55 RON
1 GBP = 5.58 RON
1 CHF = 4.94 RON
1 EUR = 4.901 RON
1 USD = 4.50 RON
1 GBP = 5.47 RON
1 CHF = 4.78 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

platiprincard
AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet ofera rapid preturi atractive la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2023 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.