EnglishRomanian

AUR LA SCHIMB 

poza

Prin serviciul Aur la Schimb aveti posibilitatea de a valorifica obiecte si bijuterii mai vechi din aur pe care le detineti (accesorii uzate sau rupte, fragmente din aur, monede, lingouri, aur dentar etc) in agentiile Amanet AGS, si in magazinele AGS Jewelry, si le puteti inlocui cu alte modele de bijuterii din gama de produse aferente magazinelor noastre. Primim la schimb obiecte din aur cu orice puritate: de la aur cu carataj mai slab (8K-12K), obiecte clasice din aur de 14K sau 18K, chiar si monede sau lingouri de 24K. Obiectele din aur vor fi cantarite si evaluate pe loc, gratuit. Dupa ce primiti oferta de pret, achitati doar diferenta si plecati acasa cu o noua bijuterie. In cazul in care aurul detinut de dumneavoastra valoreaza mai mult decat bijuteria achizitionata, veti primi diferenta de bani pe loc in numerar.

 

De ce este recomandat să investiti in aur?


Aurul este o forma de investitie care nu s-a devalorizat in timp, dimpotrivă, a urmat o tendinta ascendenta; astfel, în ultimii 25 de ani prețul sau a inregistrat o crestere de 556, 98% la bursa internationala de valori. Intotdeauna aurul a fost considerat un refugiu sigur in caz de criza financiara și inflatie galopanta, cand valorile acțiunilor și obligațiunilor au de suferit. Achizitionand obiecte și bijuterii din aur investiti intr-un activ sigur, a carui valoare creste constant in timp, și in acelasi timp va diversificati portofoliul investitiilor dumneavoastra. Aurul nu este doar un metal popular pentru frumusetea si stralucirea sa, ci reprezinta in acelasi timp o investitie profitabila. Puteti valorifica extrem de usor si rapid obiectele din aur, doar prin verificarea autenticitatii si a caratajului acestora.

 

Cateva beneficii ale serviciului Aur la Schimb


Prin serviciul Aur la Schimb beneficiați de oportunitatea de a inlocui bijuteriile vechi din aur, pe care nu le mai purtati sau care prezinta defecte, cu alte modele de actualitate sau cu un anumit design. Puteti obtine astfel o reducere substantiala din valoarea pe care trebuie sa o achitati pentru achizitia unei alte bijuterii. Pe langa acest aspect, facilitati totodata si refolosirea aurului, contribuind la un impact pozitiv asupra mediului inconjurator.

Detineti acasa bijuterii pe care nu le-ati mai purtat de ani de zile, care nu va mai plac sau nu vi se mai potrivesc? Este momentul sa ne vizitati cu aurul vechi in oricare din locatiile noastre, pentru a-l transforma in suma de bani de care aveti nevoie sau a-l schimba cu o alta bijuterie care va defineste și este pe placul dumneavoastra.

 

.
Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.985 RON
1 USD = 4.56 RON
1 GBP = 5.88 RON
1 CHF = 5.09 RON
1 EUR = 4.952 RON
1 USD = 4.50 RON
1 GBP = 5.68 RON
1 CHF = 5.02 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Declar că am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile și GDPR
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

platiprincard
AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet ofera rapid preturi atractive la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2024 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.