EnglishRomanian
Blog
Casa Amanet AGS

Campania promotionala Redescopera Magia Dragostei 2024

12.02.2024 | Publicat de Amanet AGS

În Luna Iubirii și începutul primăverii, aducem magia în fiecare moment al relației tale! Celebrează dragostea într-un mod cu totul special, cu ajutorul promoțiilor noastre! De la bijuterii elegante la ceasuri de lux și experiențe de neuitat, suntem aici să transformăm această perioadă într-un festival al sentimentelor.

Regulament oficial campanie promotionala

“Redescopera magia Dragostei” 2024


 

1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei promotionale este Amanet Gold Services SRL, cu sediul social în Calea Rahovei nr. 319, Sector 5, București, înmatriculată la Registrul Comerţului sub nr. J40/4424/2010, având Cod Unic de Înregistrare RO26851299.

Participanţii la campanie sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile acestui regulament oficial, potrivit articolelor menționate mai jos. Regulamentul Oficial este întocmit și făcut public conform legislației aplicabile din România (OG nr. 99/2000).


2. LOCUL SI DURATA DE DESFĂŞURARE

Campania este organizată şi se va desfăşura pe teritoriul Romaniei, atat online pe platforma www.ags-bijuterie.ro, precum si fizic, in locatiile AGS Jewelry si Amanet AGS. Campania se desfășoară în perioada 12.02.2024 – 31.03.2024.

 

3. ELIGIBILITATE SI RESTRICTII

3.1. Campania este organizată și se desfășoară doar pe teritoriul Romaniei, dând curs participării tuturor persoanelor fizice cu 18 ani împliniți la data începerii campaniei, care, achizitioneaza cel putin un produs comercializat de AMANET GOLD SERVICES SRL care face parte din categoriile mentionate.

3.2. Reducerea nu se aplică la taxele de transport sau alte costuri suplimentare asociate achiziției.

3.3. Compania își rezervă dreptul de a modifica sau anula campania sau produsele participante in campanie în orice moment, fără notificare prealabilă.

 

4. DISPOZITII GENERALE

4.1. Prin prezentul regulament, compania noastră stabilește condițiile de participare și desfășurare a campaniei promoționale pentru Valentine's Day, Dragobete, 1 Martie și 8 Martie.

4.2. Participarea la campanie implică acceptarea acestui regulament în întregime.

4.3. Orice litigiu legat de interpretarea sau aplicarea acestui regulament va fi soluționat pe cale amiabilă, iar în caz contrar va fi supus legilor în vigoare.

4.4. Prin participarea la campanie, clienții își exprimă acordul pentru prelucrarea datelor personale în conformitate cu politica de confidențialitate a companiei.

 

5. MECANISMUL CAMPANIEI

5.1. Fiecare client, persoana fizica sau juridica, care achizitioneaza cel putin un produs din categoriile participante beneficiaza de o reducere aplicata la pretul de vanzare afisat, conform urmatoarelor reguli:

- 5% reducere din pretul de vanzare pentru bijuteriile din aur sau bijuteriile cu pietre pretioase;

- 3% reducere din pretul de vanzare pentru ceasurile premium si de lux.

5.2. Procentajul reducerilor oferite se poate dubla in situatia in care clientul ofera la schimb un produs de minim acelasi gramaj sau aceeasi valoare, dupa cum urmeaza:

- 10% reducere din pretul de vanzare al unei bijuterii din colectia noastra daca clientul ofera la schimb obiecte sau bijuterii din aur cu un gramaj cel putin egal cu cel al obiectului achizitionat; daca obiectul oferit la schimb are un gramaj mai mic decat cel achizitonat, reducerea de 10% se aplica doar pentru aceeasi cantitate de aur ca cea vanduta, iar pentru cantitatea ramase se aplica reducerea de 5%;

De exemplu:

Un client doreste sa achizitioneze un obiect de 10 gr al carui pret teste 2650 lei (265 lei/gram).

Cu reducerea de 5%, pretul va fi 2517 lei.

Daca clientul ofera la schimb pentru aceasta achizitie un obiect de 5gr aur, va beneficia de reducere de 10% pentru 5gr din totalul de 10gr al obiectului (5gr*265 lei/gram – 10% = 1192.5), iar pe cele 5gr ramase aplicam reducere de 5% (5gr*265 lei/gram – 5% = 1258.75). Clientul va achita astfel un total de 2451 lei.

Daca clientul ofera la schimb pentru aceasta achizitie un obiect de 10gr aur, va beneficia de reducere de 10% pentru toata suma de vanzare, respectiv 2650 – 10% = 2385 lei.

*Aceasta reducere nu este aplicabila online, ci doar in cazul in care clientul se prezinta fizic pentru achizitie in oricare din agentiile noastre cu obiectul/obiectele sau/sale din aur.
**Reducerea de 10% nu se aplica bijuteriilor din aur cu pietre pretioase, care au un pret special pe obiect, nu pe gramaj.
 

- 6% reducere din pretul de vanzare afisat pentru ceasurile premium si de lux daca clientul ofera un ceas la schimb de valoare cel putin egala cu ceasul achizitionat;

Reducerea nu este aplicabila online, ci doar in cazul in care clientul se prezinta fizic pentru achizitie in agentiile noastre AGS Dunarii Alexandria, AGS Aparatori, AGS Crangasi, AGS Jewelry Romana și AGS Jewelry Unirii cu ceasul sau. Orice ceas oferit la schimb de catre client va urma procedura de evaluare si verificare conform politicii companiei, schimbul putand fi realizat doar dupa finalizarea procedurii.

5.2. In campanie sunt incluse toate produsele comercializate de AMANET GOLD SERVICES SRL, in limita stocului disponibil.  

5.3. In campanie nu sunt incluse ceasurile care se afla in regim de consignatie (identificate dupa codul “CSG”)

5.4 In campanie nu sunt incluse ceasurile care au un regim de livrare special (identificate dupa codul “CO”)

5.5. Articolele din Campania promotionala nu pot fi returnate sau inlocuite.

5.6. Reducerea se aplica in momentul comenzii/vanzarii si nu poate fi combinata cu alte promotii sau oferte existente.

5.7. Atentionari speciale: Produsele achizitionate in cadrul campaniilor promotionale nu se pot returna decat in cazul neconformitatii produsului. In situatia in care cumparatorul solicita inlocuirea produsului din alte motive, acesta nu va mai beneficia de reducerea prevazuta in cadrul campaniei promotionale pentru produsul inlocuit.

 

6. APLICAREA REDUCERILOR

6.1. In cazul comenzilor online, reducerile se aplica folosind codul de cupon specific:

- magiadragostei5 – reducere de 5%, cupon valabil doar pentru bijuterii

- magiadragostei3 – reducere de 3%, cupon valabil doar pentru ceasuri

Codul de cupon se poate aplica dupa adaugarea produsului in cosul de cumparaturi.

6.2. In cazul achizitiilor fizice in locatie, reducerea se aplica de catre operatorul/consultantul AGS la casa de marcat, in momentul vanzarii

6.3. In situatiile in care clientul ofera un produs la schimb, este necesar ca acesta sa se prezinte fizic in locatie pentru evaluarea produsului sau. Reducerile vor fi aplicate la casa de marcat, in momentul vanzarii.

6.4. Reducerile de 10% la bijuterii si cea de 6% la ceasuri oferite in situatia in care se ofera un produs la schimb nu pot fi aplicate online.

 

 

 

7. CONTACT

Pentru orice nelămuriri sau întrebări referitoare la campanie, cumparatorii pot contacta serviciul nostru de relații cu clienții la adresa de e-mail sau numărul de telefon afișat pe site-ul nostru oficial.

 

8. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Prin participarea la aceasta campanie, Clientul își dă acordul, în mod expres şi neechivoc, cu privire la colectarea şi prelucrarea de către organizator a informaţiilor privind numele sau, telefonul/mobilul, a adresei sale de e-mail folosită pentru achizitia online, a adresei fizice (postale). Aceste date vor fi stocate şi prelucrate pentru a fi utilizate de Amanet Gold Services S.R.L. pentru reclamă, marketing şi publicitate timp de 3 ani de la finalizarea prezentei campanii.

Organizatorul va păstra confidenţialitatea cu privire la datele personale ale Clientilor să nu fie difuzate către terţi şi le va utiliza numai în scopurile stabilite prin prezentul Regulament.

Organizatorul prezentei campanii aplica Regulamentul General privind Protecţia Datelor (UE) nr. 2016/679; Legea nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE. Se respectă și directivele Autorității de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.) pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date cu modificările și completările ulterioare), respectiv:

Dreptul la informare – puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale, privind identitatea operatorului și a reprezentantului acestuia sau cu privire la destinatarii datelor dvs.;

Dreptul la rectificare – puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;

Dreptul la ștergerea datelor – puteți obține ștergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;

Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării în cazul în care contestați exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevăzute de lege;

Dreptul de opoziție – vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul legitim al Operatorului;

Dreptul la portabilitatea datelor – puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator;

Dreptul de a depune plângere și de a vă adresa instanțelor judecătorești – puteți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și / sau vă puteți adresa instanțelor judecătorești pentru respectarea drepturilor dvs.;

Dreptul de retragere a consimțământului – în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul dvs., vi-l puteți retrage oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă;

Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau de profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

Prezenta campanie se aplica in conformitate cu regulile privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata prin OG nr. 99/2000 actualizata in 2024.


9. LITIGII:

Eventualele litigii apărute între organizator şi participanții la campanie se vor rezolva pe cale amiabilă.

Organizatorul nu îşi va asuma nicio răspundere in următoarele cazuri:

9.1. Cu privire la nefuncţionarea reţelelor de telefonie fixă şi/sau mobilă sau a reţelelor de Internet.

9.2. În cazul în care îi sunt comunicate informaţii false sau eronate.

9.3. În cazul unor eventuale disfuncţionalităţi în derularea campaniei ca urmare a acţiunilor unor unor terţi precum: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai reţelelor de telecomunicaţii șamd.

9.4. În cazul eventualelor intarzieri in livrarea prin curier, in cazul coletelor avariate/lovite sau pierdute de compania livratoare; livrari eronate, adrese furnizate gresit de participant.

9.5. Din momentul in care produsele incluse in Campania promotionala au fost predate de catre Organizator personal catre Clienti, respectiv catre companiile de curierat.

Organizatorul îsi rezerva urmatoarele drepturi:

De a modifica prezentul regulament oricând consideră că este necesar

Organizatorul nu este răspunzător sub nici o formă pentru dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum şi dreptul de a se adresa justiţiei.

 


10. ÎNCETAREA CAMPANIEI

Campania poate înceta independent de vointa Organizatorului în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră sau caz fortuit conform legislației în vigoare. Dacă un astfel de eveniment are loc, iar Organizatorul nu poate desfășura Campania, sau Regulamentul Oficial al concursului va fi întârziat sau amânat din aceasta cauză, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind obligațiile sale pentru perioada pentru care acestea vor fi întarziate sau amanate, conform articolului 1.351 din Codul Civil. Dacă Organizatorul invocă forța majoră sau cazul fortuit, este obligat să comunice participanților la campanie existența acestuia în termen de 5 zile lucrătoare de la apariția sa.

Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.998 RON
1 USD = 4.63 RON
1 GBP = 5.85 RON
1 CHF = 5.16 RON
1 EUR = 4.965 RON
1 USD = 4.57 RON
1 GBP = 5.68 RON
1 CHF = 5.07 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Declar că am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile și GDPR
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

platiprincard
AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet ofera rapid preturi atractive la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2024 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.