Cariere
Casa Amanet AGS

ESTI O FIRE SOCIABILA, DINAMICA SI ITI PLACE SA LUCREZI CU OAMENII?
DACA RASPUNSUL ESTE “DA”, ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE!

BENEFICIILE SI OFERTA NOASTRA

  • Pachet salarial atractiv
  • Formare profesionala gratuita, costuri suportate integral de catre companie
  • Oportunitati reale de promovare
  • Mediu de lucru plăcut alaturi de o echipa tanara si profesionista

Casa Amanet Gold Services activeaza cu succes de peste 9 ani pe piata metalelor pretioase, schimbului valutar si a imprumuturilor non-bancare pe termen scurt, devenind unul dintre numele de referinta din Romania. Investim constant in pregatirea angajatilor nostri si in securitatea si confortul locului lor de munca, conform celor mai recente norme in vigoare. Datorita programului de extindere si transformare al organizatiei noastre, dorim sa ne completam echipa cu oameni receptivi la nou, competenti, dedicati si cu standarde ireprosabile de etica. Alatura-te echipei noastre pentru o cariera dinamica intr-o companie de succes!

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

SC AMANET GOLD SERVICE S.R.L. prelucreaza datele cu caracter personal in conformitate cu normele Regulamentului UE 2016/679 si directivele Autoritatii de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.). In cadrul datelor cu caracter personal intra informatiile incluse de Dvs. in CV sau in scrisoarea de intentie precum: numele, prenumele, adresa de domiciliu, resedinta, data nasterii, numarul de telefon, adresa de email, nationalitatea, cetatenia, sau alte date de indentificare. In momentul in care ne transmiteti CV - ul dvs. sunteti implicit de acord cu prelucrarea acestor date in scopul angajarii imediate sau ulterioare si stocarea informatiilor respective pe o perioada limitata de timp intr-un loc sigur, conform conditiilor si prevederilor legale. Dorim sa va informam de asemenea ca Regulamentul in vigoare va confera dreptul de a avea acces oricand la datele Dvs., la rectificarea, completarea, stergerea (”dreptul de a fi uitat”) acestora precum si dreptul de a va opune prelucrarii lor printr-o solicitare scrisa la adresa de email gdpr@casa-amanet.com.

Pentru job-urile vacante de actualitate va invitam sa accesati tabelul de mai jos si sa selectati postul dorit. Alternativ, pentru a candida spontan, va rugam sa mentionati domeniul de interes sau pozitia pentru care aplicati completand formularul de candidatura existent in cadrul acestei sectiuni. Asteptam cu interes candidatura Dvs.!

Stiati Ca se construieste ceasul care va functiona în următorii 10 000 de ani?
Stiati Ca se construieste ceasul care va functiona în următorii 10 000 de ani?

Proiectul a fost initiat de Jeff Bezos, presedintele gigantului Amazon, si a costat deja 42 mil. dolari. Orologiul va fi alimentat de ciclurile termale ale Terrei, fiind suspendat de o greutate uriaşă atârnată de un cablu.

Stiati ca un alt telefon celebru va fi relansat in curand?
Stiati ca un alt telefon celebru va fi relansat in curand?

Nokia 8110, faimosul mobil al anilor 90, va apărea din nou în magazine intr-o varianta moderna. Modelul a dobandit notorietate prin utilizarea sa de către Neo, personajul din cadrul trilogiei Matrix jucat de Keanu Reeves.