EnglishRomanian
Cariere
Casa Amanet AGS
poza

ESTI O PERSOANA DINAMICA, SOCIABILA, SI ITI PLACE SA LUCREZI CU OAMENII?
DACA RASPUNSUL ESTE “DA”, ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE!

BENEFICIILE SI OFERTA NOASTRA

  • Pachet salarial atractiv
  • Formare profesionala gratuita, costuri suportate integral de catre companie
  • Oportunitati reale de promovare
  • Mediu de lucru plăcut alaturi de o echipa tanara si profesionista

Amanet Gold Services activeaza cu succes de peste zece ani pe piata metalelor pretioase, schimbului valutar si a imprumuturilor non-bancare pe termen scurt. Investim constant in pregatirea angajatilor nostri si in securitatea si confortul locului lor de munca, conform celor mai recente norme in vigoare. Datorita programului de extindere si transformare al organizatiei noastre, dorim sa ne completam echipa cu oameni receptivi la nou, competenti, dedicati si cu standarde ireprosabile de etica. Alatura-te echipei noastre pentru o cariera dinamica intr-o companie de succes!

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

AMANET GOLD SERVICES S.R.L. prelucreaza datele cu caracter personal in conformitate cu normele Regulamentului UE 2016/679 si directivele Autoritatii de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.). In cadrul datelor cu caracter personal intra informatiile incluse de Dvs. in CV sau in scrisoarea de intentie precum: numele, prenumele, adresa de domiciliu, resedinta, data nasterii, numarul de telefon, adresa de email, nationalitatea, cetatenia, sau alte date de indentificare. In momentul in care ne transmiteti CV - ul dvs. sunteti implicit de acord cu prelucrarea acestor date in scopul angajarii imediate sau ulterioare si stocarea informatiilor respective pe o perioada limitata de timp intr-un loc sigur, conform conditiilor si prevederilor legale. Dorim sa va informam de asemenea ca Regulamentul in vigoare va confera dreptul de a avea acces oricand la datele Dvs., la rectificarea, completarea, stergerea (”dreptul de a fi uitat”) acestora precum si dreptul de a va opune prelucrarii lor printr-o solicitare scrisa la adresa de email [email protected].

Pentru job-urile vacante de actualitate va invitam sa accesati tabelul de mai jos si sa selectati postul dorit. Alternativ, pentru a candida spontan, va rugam sa mentionati domeniul de interes sau pozitia pentru care aplicati completand formularul de candidatura existent in cadrul acestei sectiuni. Asteptam cu interes candidatura Dvs.!

.
Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.998 RON
1 USD = 4.63 RON
1 GBP = 5.85 RON
1 CHF = 5.16 RON
1 EUR = 4.965 RON
1 USD = 4.57 RON
1 GBP = 5.68 RON
1 CHF = 5.07 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Declar că am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile și GDPR
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

platiprincard
AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet ofera rapid preturi atractive la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2024 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.