EnglishRomanian

Cumparam Argint / Amanet Argint

Bijuterii din argint
Monede din argint
Tacamuri si obiecte din argint
Lingouri din argint

Exemplu credit in baza unei garantii reale

Suma credit: 5000 Lei
Durata Contract: 5-30 zile
Comision: 5 Lei/zi
Dobanda pe zi: 0,1 %
Suma restituita dupa 30 zile: 5150 Lei
** Nu Exista Taxe Ascunse !
** Perioada minima: 5 zile / Perioada maxima: 30 zile / Maxim DAE: 3%
poza
CUMPARAM ARGINT INDUSTRIAL | Amanet LINGOURI ARGINT

Cumpărăm argint industrial și lingouri argint indiferent de puritate, formă și karate. Dacă aveți lingouri argint, cu toate că valoarea lor nu este aceeași cu cea a lingourilor de aur sau a bijuteriilor de aur sau platină, gândiți-vă că la casa amanet AGS veți face o bună investiție, la noi le puteți valorifica la un preț atractiv.
Identificăm și evaluăm lingouri argint rapid și profesional și vă oferim un preț avantajos. În funcție de cantitate, prețul se poate negocia!

Cumparam bijuterii argint deteriorate / nedeteriorate, indiferent de puritate, formă sau numărul de karate. Gradul de deteriorare al unei bijuterii este mai puțin important, cel mai mult contează greutatea și puritatea argintului. Identificăm și evaluăm argintul rapid și vă oferim un preț avantajos. Avem oferte tentante și în funcție de cantitate, prețul se poate negocia!!

CUMPARAM BIJUTERII ARGINT DETERIORATE / NEDETERIORATE
CUMPARAM MONEDE ARGINT | AMANET ARGINT

Cumpărăm monede din argint, după ce experții noștri stabilesc greutatea, țara de origine a monedei respective, puritatea și raritatea acestora. Identificăm și evaluăm argintul și apoi oferim un preț atractiv. În funcție de cantitate, prețul se poate negocia!

Tacâmurile din argint au o lungă tradiție de-a lungul timpului. Multe dintre seturile unice de tacâmuri sunt acum răspândite în toată lumea, dar dacă aveți moștenire de familie un set de tacâmuri de argint și vreți să valorificați prețioasa veselă, la casa amanet AGS. Vesela și tacâmurile de argint au fost folosite la marile case regale ale lumii, în casele familiilor cu titlu nobiliar și la conacele boierești. Cumpărăm tacâmuri din argint, vesela și obiecte din argint | Casa amanet AGS oferă un preț tentant!

CUMPARAM TACAMURI, VESELA SI OBIECTE DIVERSE DIN ARGINT

De ce este bine să investiți în argint? Cumparam argint și amanetam obiecte din argint

  Cumparam argint pentru că încă din cele mai vechi timpuri, cuvântul „argint” a fost folosit în întreaga lume pentru a indica bani. Fiind o marfă monetară renumită precum aurul, argintul are o valoare intrinsecă în sine, făcându-l ideal ca monedă și depozit de valoare. Cu o ofertă limitată și în scădere, argintul și-a susținut în mod constant valoarea ca monedă de peste 4.000 de ani. Acesta este motivul pentru care fondurile mari de investiții și alți investitori își alocă din ce în ce mai mult o parte din investiții în argint. Când cumparam argint de la Casa Amanet AGS, achiziționăm de fapt o marfă prețioasă, finită și rară, care a fost venerată pentru valoarea sa de-a lungul veacurilor. Argintul a fost transmis din generație în generație. Portabile, tangibile și valoroase, monedele sau bijuteriile de argint pot fi cumpărate, livrate sau stocate în seifuri.

  Cu ani în urmă, valoarea argintului și a aurului în rândul consumatorilor era, fără îndoială, ridicată. În ultimul deceniu, oamenii au început să se îndepărteze de cumpărarea obiectelor din aur și argint. În schimb, aceștia optează pentru materiale de imitație realizate din materiale de calitate inferioară. De ce să cumpăr aur și argint? De ce ar trebui să reveniți la cumpărarea de bijuterii din aur și argint. Când cumpărați bijuterii mai ieftine la magazinele de îmbrăcăminte, acestea tind să fie făcute din materiale inferioare. Prin urmare, practic aruncați acești bani definitiv.
  În timp ce aurul și argintul adevărat vor avea întotdeauna valori monetare. Atunci când cumpărați un articol din aur sau argint, este posibil să plătiți mai mult în avans, dar dacă decideți vreodată să îl vindeți, veți putea primi întotdeauna banii înapoi pe acel obiect. Dacă la un moment dat aveți nevoie de bani, puteți merge la amanet argint.

Cumparam argint deoarece argintul este o investiție bună și sigură în timp

  Cumparam argint pentru că argintul este un bun valoros. Cele două metale prețioase, aurul și argintul au fost întotdeauna investiții de încredere cu valoare intrinsecă care nu a scăzut niciodată de-a lungul secolelor. Ca activ apreciat, argintul a dovedit de nenumărate ori că poate oferi o valoare semnificativă pentru investitori. Argintul are o valoare intrinsecă fără riscul de contrapartidă care este prezent în investiții precum acțiuni sau obligațiuni. La fel ca aurul, argintul tinde să aibă o corelație negativă cu alte active, ceea ce înseamnă că investitorii pot fi protejați atunci când obligațiunile, acțiunile sau proprietățile își pierd valoarea. Argintul poate acționa ca o acoperire prin amortizarea portofoliului dvs. de pierderile potențial masive în perioade de război, stagnare, terorism, catastrofe naturale și criză valutară. Prețul argintului crește semnificativ în perioadele de incertitudine economică, așa cum s-a întâmplat în anul 2011. Cumparam argint pentru o siguranță financiară.

  Odată cu creșterea riscurilor în sistemul financiar modern, argintul continuă să joace un rol semnificativ de acoperire împotriva riscului. Inflația reduce puterea de cumpărare a monedelor de hârtie, cum ar fi dolarul, euro sau lira sterlină. Argintul, la fel ca aurul, vă poate proteja, deoarece valoarea sa nu depinde de valoarea monedelor fiduciare. În perioadele de instabilitate, monedele locale pot deveni complet inutile, forțând investitorii să caute siguranță în monede alternative, cum ar fi argintul și aurul. Argintul, la fel ca aurul, vă permite să investiți o parte din economiile dvs. într-un activ real cu valoare importantă. În comparație cu aurul, prețul argintului este mult mai volatil și cei care investesc în argint pentru câștig pe termen scurt ar dori să fie confortabili cu aceste fluctuații în evaluare. Cumparam argint pentru o stabilitate financiară pe termen lung.

De ce să amanetam obiecte din argint atunci când suntem într-un impas financiar

  Amanetam obiecte din argint, în special bijuterii, deoarece dețin valoare intrinsecă, iar oamenilor le plac lucrurile strălucitoare. Și casele de amanet sunt mereu în căutarea unei eventuale podoabe de argint, inele, brățări sau coliere din metal prețios. De aceea este indicat sa mergem la o casă de amanet atunci când dorim să amanetam obiecte din argint. Fie că este vorba despre un colier vechi de la un iubit sau de o iubită din trecut sau de ceva ce ați moștenit de la o mătușă, chiar și cele mai urâte bijuterii de fier vechi pot avea o valoare semnificativă. Deși este incontestabil frumos și un excelent depozit de valoare, aurul este utilizat în relativ puține industrii în afara bijuteriilor și investițiilor. Argintul este, de asemenea, un metal mai util decât aurul. Deși este incontestabil frumos și un excelent depozit de valoare, aurul este utilizat la bijuterii și investiții.

  Într-o lume a profiturilor pe hârtie, a tranzacțiilor digitale și a creării de monedă, argintul este în contrast cu unul dintre puținele active pe care le poți purta în buzunar oriunde te duci, chiar și în altă țară. Este mult mai accesibil pentru investitorul mediu și totuși, ca metal prețios, vă va ajuta să vă mențineți nivelul de trai la fel de bun ca aurul. Dacă nu vă puteți permite să cumpărați de aur, atunci cumpar argint. Acest lucru este valabil și pentru cadouri. Argintul nu este doar mai ieftin de cumpărat, dar poate fi mai practic atunci când trebuie să vindem sau să amanetam obiecte din argint. Poate că într-o zi nu doriți să vindeți aur pentru a satisface o mică nevoie financiară. Atunci puteți să mergeți la amanet argint. Putem să amanetam obiecte din argint, pentru a trece mai ușor peste o problemă financiară.

De ce ar trebui să cumpar argint în plus față de aur?

  Cumpar argint pentru că este o marfă recunoscută în întreaga lume și comercializată pe scară largă, iar pentru o persoană particulară oferă o diversitate interesantă. Argintul este, de asemenea, o marfă care poate fi colectată și transmisă generațiilor viitoare și a păstrat în mod constant o cerere mare de-a lungul veacurilor. Nu numai că este apreciat ca un obiect de colecție de sine stătător, dar este, de asemenea, foarte utilizat în industrii precum fabricarea de automobile, telefoane mobile și computere. Deoarece cererea rămâne ridicată, mulți oameni cred că valoarea argintului ar putea crește în următorii ani, de aceea este indicat să cumpar argint. Argintul este disponibil în monede, lingouri de argint, fiind de departe foarte populare printre pasionații de argint. Monedele de argint pot fi convertite rapid în numerar. Monedele de argint sunt, de asemenea, considerate a fi monede negociabile. Este un metal prețios foarte accesibil.

  V-ați săturat să vă lustruiți setul de tacâmuri din argint, după fiecare utilizare? Dacă aveți tacâmuri din argint pe care nu le-ați mai folosit demult și aveți nevoie rapidă de bani, atunci puteți să mergeți la amanet argint. În timp ce mulți oameni știu că își pot vinde bijuteriile și obiectele de valoare din aur și diamant în numerar, nu își dau seama că își pot vinde și articolele din argint pentru bani sau pot apela la serviciile unei case de amanet obiecte din argint. Argintul poate fi de fapt destul de valoros. Indiferent dacă doriți să vindeți veselă de argint sau tacâmuri de argint, vă putem ajuta să transformați aceste bucăți de argint nedorite în numerar sau să vă ajutăm să schimbați piesele de argint cu ceva valoros. Apelați cu încredere la amanet argint. Amintiți-vă că puteți face alegerea de a vinde articolele dvs. dacă aveți nevoie de lichidități.

Argintul a jucat un rol cheie de-a lungul istoriei

  Oamenii au avut o pasiune pentru argint de mai bine de cinci milenii. Argintul a dat naștere imperiilor. A oferit mijloacele pentru a elimina comerțul antic din sistemul de barter. Cererea de argint a cuprins arta, industria de fashion, investițiile, industria și chiar medicina încă din cele mai vechi timpuri. Aurul primește o facturare de top, dar argintul a făcut ca lumea de zi cu zi să se rotească. Argintul a fost găsit pentru prima dată în cantități mari în jurul anului 5000 î.Hr., când oamenii preistorici au săpat primele mine de cupru. Exploatarea pe scară largă a argintului s-a dezvoltat în Anatolia până în 3000 î.Hr. Aceasta trebuia să satisfacă cererea primelor orașe antice, care foloseau metalul ca mijloc comun de schimb. De-a lungul secolelor și civilizațiilor, argintul a avut un număr mare de utilizări care depășesc cu mult bijuteriile. Argintul a fost folosit pentru prima dată ca monedă.

  Deoarece argintul este considerat mai puțin valoros decât aurul, argintul a fost folosit pentru a face monede cu o valoare mai mică care ar putea fi folosită pentru a plăti tranzacțiile de zi cu zi. Din această cauză, argintul este un material foarte utilizat pentru fabricarea de monede vreodată. În timp ce argintul este folosit rar pentru monedă astăzi, monedele de argint sunt încă create ca articole de colecție și piese de investiții. Multe monede sunt extrem de valoroase și sunt considerate investiții importante. Argintul este utilizat pe scară largă în diferite industrii. Argintul este considerat un bun conductor electric dintre toate metalele și este utilizat în numeroase produse de consum. În cele din urmă, argintul este utilizat pe scară largă în industria medicală datorită proprietăților sale antibacteriene. În plus, argintul este utilizat la fabricarea picăturilor de ochi și a medicamentelor folosite în combaterea infecțiilor.

  O casă de amanet este un loc potrivit pentru a cumpăra și vinde aur și argint, metale prețioase, monede, ceasuri sau electronice! Obțineți bani rapid, dacă vă aflați într-un impas financiar. Spre deosebire de achiziționarea unei case sau a unui vehicul, cumpărarea de aur și argint nu prezintă riscuri de credit pentru consumator. Cumparam argint și amanetam obiecte din argint, deoarece este mult mai ieftin și este un metal mult mai accesibil comparativ cu aurul. Cererea de argint este mare, deoarece este utilizată pe scară largă în mai multe industrii. Casa Amanet AGS are bijuterii din argint de calitate. Dacă sunteți interesat să vă vindeți bijuterii de argint, monede sau orice alt accesoriu din argint, este ușor să obțineți banii de care aveți nevoie la Casa Amanet AGS. Amintiți-vă întotdeauna, calitatea este mult mai importantă, nu cantitate! Și nu uitați să vă răsfățați din când în când!

.
Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.998 RON
1 USD = 4.63 RON
1 GBP = 5.85 RON
1 CHF = 5.16 RON
1 EUR = 4.965 RON
1 USD = 4.57 RON
1 GBP = 5.68 RON
1 CHF = 5.07 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Declar că am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile și GDPR
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

platiprincard
AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet ofera rapid preturi atractive la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2024 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.