EnglishRomanian

Cumparam / Amanetam Diamante

Bijuterii cu Diamante
Diamante
Fragmente de Bijuterii cu Diamante
Diamante orice culoare

poza

Cumparam diamante pentru că există ceva magic la o femeie și un diamant

  Cumparam diamante pentru că, după cum știi deja, un diamant este special. Atunci când cumparam diamante pentru a le oferi unei doamne te gândești la reacție. Când o femeie primește în dar un diamant îi vei vedea imediat fața luminându-se în acele momente speciale. Diamantele sunt cele mai bune prietene ale fetelor, spunea Marilyn Monroe.
Există ceva magic la o femeie și diamantele ei, de aceea, Elizabeth Taylor afirma – fetele mari au nevoie de diamante mari. Diamantele sunt bine cunoscute pentru proeminența lor în bijuterii. Diamantele au devenit icoane ale romantismului. Sunt populare printre îndrăgostiți și sunt legate de ideea că dragostea. O dragoste de diamant este pentru totdeauna. Deci, nu este de mirare că sunt o bijuterie mult căutată pentru inelele de logodnă. Diamantul este un material dur natural cunoscut de pe Pământ. Această durabilitate este raționamentul din spatele reprezentării lor simbolice a iubirii nesfârșite.

Este nevoie de 1 până la 3 miliarde de ani pentru ca un diamant să se formeze în mantaua superioară a pământului și acest proces de formare lentă face parte din motivul pentru care sunt atât de dure, oferindu-le rezistență la zgârieturi, crăpături și rupturi prin contactul cu aproape orice alte materiale. Diamantele sunt pietre prețioase foarte frumoasa pentru majoritatea oamenilor.
Deși diamantele pot veni într-o gamă de culori, aspectul dorit este clar. Când cumparam diamante, trebuie să știm faptul că diamantul oferă claritate ca o măsură a numărului de defecte din piatră. Cu cât sunt mai puține defecte, cu atât este mai frumos, mai clar și mai luminos un diamant. Refracția luminii și reflexia internă totală sunt secretele strălucirii unui diamant. Unghiurile care sunt create în pereții pietrei de către tăietor sunt esențiale pentru maximizarea strălucirii unui diamant.

Cumparam diamante pentru a face orice sărbătoare și mai strălucitoare

  Cumparam diamante pentru că strălucirea unui diamant adăpostește un foc cald în interior. Este acea sclipire care aduce faimă unei mâini, unei încheieturi sau unui decolteu. Iar persoana care poartă un diamant va avea un sentiment festiv de fiecare dată când îl va purta.
Nu există o senzație mai plăcută decât atunci când o persoană dragă deschide o cutiuță frumos împachetată și ochii ei strălucesc mai mult decât bijuteriile cu diamante din interior. Nu există cadouri mai inspirate decât diamantele. Cumparam diamante de la Casa Amanet pentru a face o bucurie persoanei iubite. Un inel cu diamante la modă va fi de fiecare dată un cadou binevenit. O brățară cu diamante este cadoul pe care în va vedea zilnic pe mână, amintindu-și de tine și de modurile tale speciale de a oferi cadouri. Pentru un cadou simplu, optați pentru un colier cu un diamant finuț în mijloc, modele în trend.

Astăzi, inelele de logodnă cu diamante pot fi văzute practic în fiecare cultură. Cu toate acestea, pe măsură ce vremurile se schimbă, oamenii se îndepărtează de tradițiile din trecut și îmbrățișează o nouă lume a individualității. În timp ce inelele de logodnă simbolizau odată proprietatea, astăzi ele simbolizează parteneriatul și angajamentul.
Într-o societate în care se celebrează orice fel de iubire, diamantele colorate sunt alternativa perfectă pentru inelul tradițional de logodnă cu diamante albe. Cu o mulțime de culori, forme și dimensiuni, nu este de mirare că vedem din ce în ce mai multe cupluri care aleg culoarea ca modalitate de a-și celebra dragostea. Primele inele de logodnă au fost mult mai puțin romantice decât sunt astăzi. În trecut, ele erau de fapt un simbol al proprietății. De-a lungul timpului, această tradiție a evoluat și este acum sinonimă cu dragostea și angajamentul reciproc.

Cumpar bijuterii cu diamante ca o expresie a iubirii veșnice

  Cumpar bijuterii cu diamante, deoarece chiar și cei mici recunosc inelul cu diamante strălucitoare ca un simbol al căsătoriei. Poate că mulți nu știu, dar diamantele nu au fost întotdeauna utilizate în bijuterii. Când au fost descoperite pentru prima dată în urmă cu mii de ani în India, au fost folosite ca decorațiuni și ca talismane pentru a ține departe spiritele rele.
Mai târziu, se credea că „vindecă” bolile. Cu doar o mie de ani în urmă, diamantele au început să fie utilizate pentru prima dată în bijuterii. Patru sute de ani mai târziu, primul bărbat a propus un inel cu diamante la logodnă a fost arhiducele Maximilian al Austriei care i-a dat personal Mariei de Burgundia un inel de logodnă cu diamant. Se pare că tradiția dăruirii unui inel cu diamant are rădăcini care datează din Egiptul antic, când un asemenea inel a fost pus pe degetul inelar.

A fost ales inelarul, deoarece se credea că există o venă în acel deget care era conectată direct la inimă, simbolizând dragostea. În timpul celui de-al doilea război mondial, multe familii evreiești din Europa au reușit să supraviețuiască din punct de vedere economic datorită contrabandei lor cu diamante.
Nu știi niciodată când diamantul tău ar putea ajuta la salvarea familiei tale într-un scenariu similar. Grecii antici credeau că diamantele erau așchii care cădeau din stelele cerului sau eventual lacrimi care cădeau din ochii lui Dumnezeu. Diamantele au devenit simbolul tradițional al iubirii și luxului în Grecia antică și Roma. De asemenea, de-a lungul veacurilor, regii au purtat diamante ca simbol al puterii, curajului, invincibilității și puterii.
Cumpar bijuterii cu diamante pentru că sunt pietre foarte căutate in lume, pentru că au o călătorie sentimentală. Cu cât un diamant este purtat mai mult, cu atât devine mai neprețuit.

Oferim amanet diamante pentru orice moment dificil din viață

  Amanet diamante - Un serviciu pentru persoanele care posedă aceste pietre foarte prețioase. Persoane care o dată în viață pot fi afectate de o criză financiară și nu pot face rapid rost de bani. Apelează cu încredere la amanet diamante, un serviciu sigur și rapid dacă ești forțat de împrejurări și evenimente neprevăzute în viață.
Frumusețea unui diamant nu este afectată de vârstă. Nu se estompează, nu pierd strălucirea sau se uzează. 100 de ani mai târziu, diamantul poate arăta la fel de frumos ca în ziua în care i l-ai dat. Corect sau greșit, unii oameni măsoară valoarea în sine după mărimea și calitatea bijuteriilor cu diamante pe care le primesc. Dacă cheltuie trei luni de salariu pe un inel de logodnă, atunci știu că sunt foarte important pentru el. Când evenimente speciale în familie, oferiți bijuterii cu diamante care reflectă atât bucuria, cât și importanța sărbătorii.

Diamantele sunt foarte potrivite pentru investiții pe termen lung. Au o valoare intrinsecă ridicată, sunt mereu în căutare și durează pentru totdeauna - în plus, sunt mici, portabile și ușor de depozitat. Și, la fel ca majoritatea pietrelor prețioase și metalelor prețioase, performanțele anterioare arată că diamantele vor crește în valoare în timp. Diamantele au fost folosite pentru totdeauna ca un mijloc excelent de transfer.
Este uluitor faptul că o piatră atât de mică poate valora atât de mulți bani. Diamantele sunt mai durabile, acesta este și motivul pentru care, chiar dacă nu doriți să cumpărați diamante pentru investiții, cumpărați doar luând în considerare o formă alternativă pentru a pune bani deoparte. Diamantele sunt o alegere bună. Fiind printre substanțele dure de pe pământ, nu trebuie să vă faceți griji că i se întâmplă ceva. Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că nu îl pierdeți!

.
Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.985 RON
1 USD = 4.56 RON
1 GBP = 5.88 RON
1 CHF = 5.09 RON
1 EUR = 4.952 RON
1 USD = 4.50 RON
1 GBP = 5.68 RON
1 CHF = 5.02 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Declar că am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile și GDPR
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

platiprincard
AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet ofera rapid preturi atractive la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2024 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.