EnglishRomanian

Cumparam Aur, Fragmente si Lingouri din Aur - Casa de Amanet Aur

Cumparam aur si Bijuterii din aur
Cumparam Monede din aur
Cumparam Lingouri de aur
Cumparam Diverse fragmente din aur
Cumparam Ceasuri din aur

Exemplu credit in baza unei garantii reale

Suma credit: 5000 Lei
Durata Contract: 5-30 zile
Comision: 5 Lei/zi
Dobanda pe zi: 0,1 %
Suma restituita dupa 30 zile: 5150 Lei
** Nu Exista Taxe Ascunse !
** Perioada minima: 5 zile / Perioada maxima: 30 zile / Maxim DAE: 3%
poza
CUMPARAM BIJUTERII AUR NOI SAU DETERIORATE. AMANET BIJUTERII AUR

Valoarea bijuteriilor este bazata doar pe doi factori: greutate si puritate. Noi cumparam orice podoaba din aur in orice conditii, incluzand bijuterii deteriorate, rupte, demodate sau chiar urate. Aproape oricine are bijuterii care nu mai sunt la moda.

Cumparam ceasuri din aur sau alte metale/pietre pretioase ce reprezinta mult mai mult decât un dispozitiv de măsurare a timpului, deoarece acesta poate simboliza calitatea, stilului și eleganța persoanei ce il poarta.
Ceasurile din aur sunt obiecte de lux, care simbolizează de multe ori statutul social. Dacă ceasul pe care îl aveți funcționează bine, este în stare estetica bună si mai ales apartine unui fabricant renumit in domeniu, Dvs. veți primi mai mult decât valorează cantitatea de metale si pietre pretioase pe care le contine ceasul respectiv. Dacă aveți o problemă care nu poate fi amânată, la Casa Amanet AGS cumpăram ceasuri originale, pe loc.

CUMPARAM CEASURI AUR | AMANETAM ORICE CEAS DIN AUR, ORICATE KARATE
CUMPARAM FRAGMENTE AUR | AMANET FRAGMENTE DIN AUR DIVERSE

La casa Amanet AGS cumpăram aproape toate tipurile si cantitatile de fragmente din aur, precum: bijuterii din aur incomplete, piese din aur rupte, rămășite de la prelucrarea unor bijuterii din aur sau multe alte obiecte. Indiferent de karate, AGS amaneteaza aur de: 8 karate - 10 karate... pana la 18 si 24 karate.
Dacă obiectul din aur detinut de Dvs. nu este marcat, expertii AGS va stau la dispoziție pentru identificarea tipului de aur folosind mereu metode certificate international si SIGURE !

Dacă ați investit în lingouri de aur sau lingouri din alte metale prețioase, la casa amanet AGS le puteți valorifica la un preț competitiv.
Ce este un lingou de aur? Acesta este o cantitate rafinată de aur sub orice formă, și este realizată sub formă de lingou de producători și urmărește condițiile standard de producție, etichetare și de înregistrare. Evaluam rapid și profesional, în urma căruia oferim un preț atractiv!

CUMPARAM LINGOURI DE AUR | AMANET LINGOURI AUR
CUMPARAM MONEDE AUR | AMANET BANI SI MONEDE AUR

Cand este un momentul bun sa valorificati si verificati monedele de aur pe care le detineti?
Oricand aveti posibilitatea!
Prețul aurului a atins maxime istorice și cu siguranță veți primi o suma de bani mult mai mare decât cea din momentul in care le-ati achiziționat, cu ceva timp in urma. Indiferent de țara de proveniență, gradul de deteriorare, noi le evaluam la o valoare de piață corectă. Amanetam orice moneda din aur, fie ca este complete sau incomplete, indiferent de aspectul lor, de gradul de uzura sau de forma acestora. Evaluăm monedele de aur rapid și profesional și vă oferim un preț atractiv !

Aurul este o bună monedă de schimb. Cumparam aur și amanetam obiecte de aur!

  Cumparam aur și amanetam obiecte din aur, deoarece aurul este respectat în întreaga lume pentru valoarea și istoria sa bogată, care a fost împletită în culturi de mii de ani. Monedele care conțin aur au apărut în jurul anului 800 î.Hr., iar primele monede de aur pur au fost lovite în frâul regelui Croesus al Lidiei aproximativ 300 de ani mai târziu.
  De-a lungul secolelor, oamenii au continuat să dețină aur. Folosirea timpurie a aurului a fost, fără îndoială, ornamentală, iar strălucirea și permanența l-au legat de zeități din civilizațiile timpurii. Societățile și acum economiile au pus valoare pe aur, cumparam aur și îi perpetuăm astfel valoarea. Este metalul la care ne întoarcem atunci când alte monede nu avem, ceea ce înseamnă că are întotdeauna o anumită valoare ca asigurare împotriva vremurilor dificile. De aceea, noi la Casa Amanet AGS cumparam aur și amanetam obiecte din aur.

  Cumparam aur pentru că există multe avantaje ale alegerii aurului ca investiție. Oamenii din întreaga lume cred în această teorie și toată lumea depinde de aur atunci când alte active nu oferă stabilitate. Din acest motiv, puteți observa o creștere bruscă a prețurilor la aur ori de câte ori există turbulențe pe piețele globale de acțiuni sau atunci când sunt tensiuni politice între țările puternice.
  Un alt avantaj al alegerii aurului este că ratele sunt stabile în întreaga lume și le veți obține la mai mult sau mai puțin același preț. Civilizațiile timpurii au echivalat aurul cu zei și conducători, iar aurul a fost căutat în numele lor și dedicat glorificării lor. Oamenii acordă o valoare ridicată aurului, echivalându-l cu puterea, frumusețea și elita culturală. Și întrucât aurul este distribuit pe scară largă pe tot globul, găsim aceeași gândire despre aur în civilizațiile antice și moderne de pretutindeni.

Cumparam aur și ne asigurăm că totul este păstrat în stare bună

  Cumparam aur, deoarece aurul este o marfă valoroasă de secole. De-a lungul istoriei înregistrate și neînregistrate, aurul a fost folosit ca monedă și simbol al bogăției și puterii. Aurul a fost găsit în morminte, îngropat alături de vestigii. Această valoare de lungă durată demonstrează stabilitatea aurului și atractivitatea acestuia în timp. Aurul este considerat de investitori ca fiind una dintre investitiile sigure, recuperându-și rapid valoarea prin recesiuni economice.
  Prețul său este de multe ori în opoziție cu bursele sau cu fluctuațiile economice. De aceea este bine sa cumparam aur. Când încrederea investitorilor este spulberată, prețurile aurului cresc, pe măsură ce investitorii nervoși caută un loc sigur în care să depună banii scoși din piață. Aurul este, de asemenea, un paradis în perioade de inflație, deoarece își păstrează valoarea mult mai bine decât activele susținute de valută, care ar putea crește în preț, dar pot și scădea în valoare.

  Aurul a avut întotdeauna valoare pentru oameni, chiar înainte de a putea fi vândut și transformată valoarea lui în bani. Acest lucru este demonstrat de eforturile extraordinare depuse pentru a-l obține. Prospectarea aurului a fost un efort mondial care s-a întors cu mii de ani în urmă, chiar înainte de apariția primilor bani sub formă de monede de aur în jurul anului 700 î.Hr. Valoarea aurului a fost acceptată în toată lumea.
  Frumusețea, deficitul, densitatea unică a aurului - niciun alt metal din afara grupului de platină nu este la fel de greu - și ușurința prin care pute fi topit, format și măsurat l-au făcut un mediu natural de tranzacționare. Aurul a dat naștere conceptului de bani. Cumparam aur ca monedă de schimb. Aurul, dar și argintul, în multe epoci ale istoriei, au venit să înlocuiască schimbul de produse. Astfel aurul a devenit în timp o monedă de plată.

Aurul este o investiție sigură. Amanetam obiecte din aur în orice stare

  Amanetam obiecte din aur, deoarece aurul este o investiție sigură. Primiți banii pe loc după o verificare a autenticității obiectelor de aur. Atunci când amanetam obiecte din aur trebuie să știți că, de fapt puritatea aurului este măsurată în carate. Caratul aurului tău este cel care măsoară puritatea acestuia. Aurul pur are 24 de karate și este atât de moale încât poate fi mușcat. Dacă aurul pe care îl dețineți este sub formă de bijuterii, atunci cel mai probabil va fi amestecat cu alte metale. Întrebarea este tocmai în cât sunt amestecate alte metale. Cele mai multe bucăți de aur, indiferent dacă este sub formă de bijuterii, au caratul marcat pe aur. Pe inele, marcajul este de obicei în interiorul benzii. Dacă nu găsiți nicio marcare de carat nicăieri, puteți testa puritatea aurului dvs. Aurul a fost și a rămas de ani de zile o investiție sigură.

  Este bine să îndepărtați praful sau să ștergeți murdăria de pe aur cu un prosop de hârtie umed. Nu încercați, în niciun caz, să vă lustruiți aurul. Lustruirea aurului vă poate îndepărta o parte din aur, ceea ce va duce la pierderea în greutate și la o evaluare mai mică. Înainte de a verifica magazinele care au anunțul cu cumpar aur, faceți câteva cercetări. Aurul de 24 de karate valorează mai mult decât aurul de 14 karate. Dacă știți procentul de aur din bijuteriile dvs., îl puteți folosi pentru a determina aproximativ valoarea aurului dvs. Când mergeți la amanet aur, este important să păstrați toate piesele de aur separate, în funcție de carate. Unii cumpărători de aur vă vor cântări tot aurul împreună și vă vor oferi o evaluare bazată pe valoarea celui mai mic carat. Amanetam obiecte din aur și oferim de fiecare dată prețul corect.

De ce este indicat să vinzi aur la o casă de amanet aur?

  Amanet aur vă întrebați de ce ar trebui să vindeți aur la o casă de amanet? Una dintre modalitățile de a face față unei crize financiare este să vindeți aur la firmele de amanet care au afișate anunțuri cumparam aur, fie să vă opriți la o casă de amanet aur. Vânzarea de bijuterii din metale prețioase este un mod simplu de a câștiga bani rapid. Motiv pentru care, ori de câte ori se află într-o stare de dificultate financiară, majoritatea oamenilor recurg la vizitarea unui amanet pentru a câștiga niște bani pentru aur. Deci, dacă vă gândiți și la vânzarea unui inel de aur, brățară sau colier pe care nu le mai purtați, căutați casa de amanet care vă oferă prețuri avantajoase pentru cumparam aur. Proprietarii unei case de amanet aur sunt mai experimentați în comerțul cu aur decât un bijutier.

  În timp ce bijutierii cu amănuntul ezită să cumpere piese de bijuterii deteriorate, proprietarii de case de amanet aur găsesc valoare în orice bijuterie sau bucată de aur adusă. În plus, când vizitați un magazin de amanet, nu trebuie să vă vindeți întotdeauna bijuteriile valoroase. De exemplu, dacă vă confruntați cu dificultăți financiare, dar nu doriți să vindeți prețioasa verighetă, luați în considerare amanetarea acesteia pentru un împrumut rapid la o casă de amanet aur. Spre deosebire de magazinele de bijuterii cu amănuntul, un magazin de amanet ar fi de acord să cumpere și piese de bijuterii deteriorate. Ceea ce este minunat dacă doriți să vindeți niște bijuterii de aur vechi, rupte sau deteriorate. Cu toate acestea, dacă doriți să obțineți un preț excelent pentru articolele dvs. la un magazin de amanet, asigurați-vă că ceea ce vindeți este prezentabil și atrăgător.

  Cu alte cuvinte, înainte de a vă duce bijuteriile la un agent de amanet, nu uitați să le curățați și să le faceți să strălucească! Un agent de amanet face o ofertă pe baza valorii intrinseci a unei bijuterii sau orice obiect de aur pe care îl aduceți la casa amanet aur. Acest lucru înseamnă că, dacă luați un obiect de aur, care este considerat resturi, la un agent de amanet, veți obține foarte multe, deoarece aurul este un metal prețios. Prin urmare, este mai bine să vindeți aur la amanet aur, în loc de un magazin de bijuterii. La un bijutier, obiectul dvs. va primi un preț pe baza complexității sale și a materialelor utilizate. O casă de amanet aur ar putea fi salvatorul tău suprem în momentele în care ai nevoie urgentă de bani urgenți. Banii de care aveți nevoie vor fi primiți foarte repede.

Dacă ai nevoie urgentă de bani, soluția este o casă de amanet aur

  Amanet aur este atunci când faceți un împrumut folosind propriile bijuterii drept garanție. Dvs. și casa de amanet sunt de acord asupra unui preț, iar acesta vă reține obiectele până când veți rambursa împrumutul plus dobânzi și comisioane. Recunoaștem că această rută este bună dacă aveți nevoie de numerar rapid și temporar și nu doriți să vă vindeți bijuteriile. Încheiați un contract, casa de amanet aur îl păstrează în condiții optime, iar la finalul contractului plătiți suma convenită și vă recuperați bunurile. Nu contează că peste câteva zile sau săptămâni realizați că soluția a fost eficientă, dacă iar aveți nevoie de bani reveniți la casa de amanet aur. Casele de amanet sunt o modalitate excelentă de a economisi bani, mai ales atunci când vine vorba de cumpărarea aurului. La casele de amanet, puteți plăti cu ușurință o fracțiune din cât ar costa un articol într-un magazin de bijuterii.

  Indiferent de tipul de aur pe care îl strângeți, veți putea găsi ceea ce căutați într-o casă de amanet. În plus, deoarece aurul se înmulțește în timp, poate fi o investiție minunată sub orice formă ar fi. Indiferent dacă aurul are forma unei monede sau a unui inel sau colier, aurul merită o sumă bună și va continua să crească. Poate fi privit ca o investiție pentru anii următori. Puteți găsi brățări, coliere, ceasuri și chiar inele la un magazin de amanet. Un amanet este unul dintre locurile de unde puteți cumpăra bijuterii, deoarece acestea vor avea aproape întotdeauna o selecție de bijuterii din aur la îndemână. Puteți găsi atât bijuterii de epocă, cât și cele care urmăresc ultimele tendințe la un preț mai ieftin. Poate exista, de asemenea, o îngrijorare cu privire la cumpărarea de bunuri care au fost furate. Nu trebuie să vă faceți niciodată griji.

  Pentru a evita escrocii și pentru a profita la maximum de vânzarea aurului, nu uita să sortezi obiectele de aur după carat. Dacă primești o lupă și te uiți la obiect, vei găsi undeva pe ea o ștampilă care îți spune caratul de aur. Unele case de amanet care au anunțuri cumparam aur vă vor oferi o evaluare gratuită a produselor, fără nici un fel de obligație. Verificați rata zilnică a aurului. Ratele aurului cresc și scad la fel ca bursele. Dacă aurul pare să treacă printr-o perioadă în care scade și nu aveți nevoie urgentă de bani, poate ar trebui să așteptați și să vindeți obiectele de aur odată ce ratele încep să crească. Aurul este un metal pretios și își păstrează valoarea. Acesta este motivul pentru care mulți oameni cumpără aur ca investiție atunci când prețurile sunt mici și apoi îl vând unui cumpărător de aur când prețurile cresc.

.
Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.985 RON
1 USD = 4.56 RON
1 GBP = 5.88 RON
1 CHF = 5.09 RON
1 EUR = 4.952 RON
1 USD = 4.50 RON
1 GBP = 5.68 RON
1 CHF = 5.02 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Declar că am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile și GDPR
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

platiprincard
AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet ofera rapid preturi atractive la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2024 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.