(+4) 0725.287.287 (+4) 0749.300.632 |
Cumparam
Acasa >> Ce amanetam / cumparam ? >> Amanetam / Cumparam Aur

Un lingou de aur este o cantitate de aur sub orice forma rafinat, care este realizat sub forma de lingou de producatori si urmareste conditiile standard de producere, etichetare si de inregistrare.

Daca ceasul dumneavoastra functioneaza (este in buna conditie) sau este produs de un producator consacrat, expertii nostri il vor evalua si veti primi mai mult decat valoreaza cantitatea de aur din care este produs.

Acum este un bun moment sa valorificati monezile de aur, cum pretul aurului a atins maxime istorice probabil veti primi mult mai mult decat costau acestea la momentul la care le-ati achizitionat.

Cumparam toate tipurile de monezi din aur indiferent de valoare, grad de uzura sau tara de origine.

Valoarea bijuteriilor este bazata doar pe doi factori: greutate si puritate. Noi cumparam orice in orice conditii, incluzand bijuterii deteriorate, rupte, demodate sau chiar urate. Aproape oricine are bijuterii care nu mai sunt la moda.

Cumparam toate tipurile de aur indiferent de karate: 8 karate, 10 karate, 12 karate, 14 karate, 18 karate, 22 karate, 24 karate.

Daca aurul tau nu este marcat, echipa noastra iti sta la dispozitie pentru identificarea tipului de aur cu cele mai sigure metode pentru a-ti asigura cel mai bun pret posibil.

Primesti raspuns si banii pe loc
Evaluare gratuita si plata pe loc
Completeaza
informatiile
Trimite
cererea
Primeste
raspuns
Cotatie AUR & Argint
Calculator credit
Greutate: (Grame)
Carataj:
Carataj:
Suma obtinuta: RON
Dobanda pe zi: RON
Serviciile noastre de amanet sunt pentru oricine, incepand cu persoanele fizice care au nevoie de un imprumut rapid
si terminand cu persoane juridice care au nevoie de sume importante de bani.
Branduri
Contact

(+4) 0725.287.287
(+4) 0749.300.632