EnglishRomanian
Blog
Casa Amanet AGS

Diamantul - Piatra lunii Aprilie

24.04.2019 | Publicat de Amanet AGS

Diamantul, cea mai apreciata si dorita piatra, este cea care corespunde lunii Aprilie, pe langa cristalul de stanca (cuart), considerata a fi cea mai apropiata de stralucirea si eleganta diamantului. Are ca proprietati echilibrul, claritatea si abundenta, si este piatra aniversara la 75 de ani de casnicie, de unde si denumirea “nunta de diamant”.

Cea mai ravnita piatra, diamantul este un simbol al iubirii vesnice, fiind daruit ca dovada a dragostei infinite, acesta infrumuseteaza majoritatea inelelor de logodna. Inca din antichitate era oferit ca simbol al dragostei, sperantei si increderii, semnificand pacea, fidelitatea sau linistea. 

Principala caracteristica a diamantului este indestructibilitatea, reflectat si in originea denumirii - numele provine din grecescul “adamas”, prin traducere “invincibil”. 

 

 

Pentru cei nascuti in luna Aprilie, diamantul este talismanul special avand puteri sporite. Proprietatile de vindecare devin evidente prin ajutorul acestora in problemele cerebrale. Supranumit si “piatra perfectiunii”, confera incredere si gandire pozitiva, intareste claritatea mintii si a spiritului. 

 

O alta caracteristica speciala a diamantului este de a aduce la lumina energiile pozitive si le anihileaza pe cele negative. Ajuta la mentinerea echilibrului si consolidarea puterii interioare. Sporeste concentrarea, imbie la schimbari periodice si intensifica trairile. 

 

 

 

Fiecare piatra pretioasa poarta o vibratie puternica care permite ca vindecarea sa aiba loc in organism si contine proprietati unice care corespund diferitelor zone ale mintii si corpului. Diamantul ajuta la diminuarea afectiunilor articulare si musculare si este benefic pentru aparatul auditiv si respirator. Cu proprietatile sale de refacere sporeste sanatatea fizica si mentala prin energizare. 

 

Atrage norocul, prosperitatea si bogatia, fiind considerat si piatra succesului. Aduce longevitate, inlatura piedicile si duce la succes. 

Exista atatea motive pentru care diamantul este una dintre cele mai dorite pietre, pe langa stralucirea sa si starea pe care o ofera purtatorului. O astfel de achizitie aduce un plus de valoare, impresioneaza si ofera emotii.

 

 

Bijuteriile cu diamante sunt clasice si pentru totdeauna, accesorii elegante si rafinate, care totodata pot fi purtate zilnic si usor de asortat. Daca sunteti in cautarea unui astfel de model, va invitam sa descoperiti creatiile din colectia de diamante AGS Jewelry.

Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.969 RON
1 USD = 4.54 RON
1 GBP = 5.70 RON
1 CHF = 5.13 RON
1 EUR = 4.945 RON
1 USD = 4.49 RON
1 GBP = 5.62 RON
1 CHF = 5.00 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Declar că am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile și GDPR
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

platiprincard
AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet ofera rapid preturi atractive la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2023 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.