Amanetam / Cumparam
Opere de arta
Tablouri
Sculpturi

Casa Amanet AGS va ofera bani pe loc, oricand, in schimbul amanetarii sau cumpararii operelor de arta

Admiratia pe care o avem pentru o opera de arta de o valoare deosebita nu este egalata de nimic altceva. Operele de arta autentice si unice pot starni cele mai adanci sentimente, amintiri si emotii nebanuite. Ele nu au varsta, fiind pretuite de oameni indiferent de perioada istorica din care provin. Pe langa valoarea lor comerciala, operele de arta au adesea o valoare sentimentala pentru detinatorii lor.

Uneori, un tablou foarte vechi, o sculptura sau un artefact pe care il descoperiti in casa poate ascunde in el o adevarata comoara despre care nu stiati ca a zacut zeci de ani in podul casei, intr-un dulap sau pe un perete. Puteti afla adevarata valoare a unei opere de arta doar in urma evaluarii facute de un expert.

O serie intreaga de factori influenteaza valoarea unei sculpturi sau a unui tablou. Printre acestia se numara tehnica folosita, notorietatea autorului, cererea de pe piata, vechimea, perioada istorica sau curentul artistic in care se incadreaza opera de arta in cauza. Dat fiind faptul ca anumite piese sunt unice, ele pot fi apreciate doar atunci cand sunt vazute de un specialist in evaluarea operelor de arta.

Noi, la Casa Amanet A.G.S., achizitionam atat opere de arta consacrate, cu o valoare comerciala stabilita de catre un expert in domeniu cat si opere de arta de toate tipurile, formele si marimile.

Fie ca aveti un tablou de Grigorescu, fie o sculptura realizata de un autor pe care nu il cunoasteti, dar care pare foarte bine lucrata, va asteptam la noi pentru o evaluare gratuita si obiectiva. Nu ratati ocazia de a obtine sume importante de bani pentru operele de arta din proprietatea dvs.!

Nu ezitati sa solicitati acum o cotatie de pret de la noi si veti afla in cel mai scurt timp ce suma de bani puteti obtine pentru operele de arta pe care le detineti!