Cumparam Argint / Amanet Argint

Bijuterii din argint
Monede din argint
Tacamuri si obiecte din argint
Lingouri din argint

Cumparam Argint industrial / Lingouri Argint
Casa Amanet AGS | Cumparam argint industrial si lingouri argint indiferent de puritate, karataj sau forma. Identificam si evaluam argintul dvs., rapid si profesional, in urma careia oferim cel mai bun pret de pe piata. Evident, in functie de cantitate, pretul se poate negocia, deci avem cele mai bune oferte!
Cumparam Bijuterii Argint Deteriorate / Nedeteriorate
Cumparam bijuterii argint deteriorate / nedeteriorate - indiferent de puritate, karataj sau forma. Identificam si evaluam argintul dvs., rapid si profesional, in urma careia oferim cel mai bun pret de pe piata. Evident, in functie de cantitate, pretul se poate negocia, deci avem cele mai bune oferte!
Cumparam Monede din Argint
Cumparam monede din argint - indiferent de puritate, karataj sau vechime. Identificam si evaluam argintul tau, rapid si profesional, in urma careia oferim cel mai bun pret de pe piata. Evident, in functie de cantitate, pretul se poate negocia, deci avem cele mai bune oferte!
Tacamuri, vesela si obiecte diverse din argint
Tacamurile din argint au o lunga traditie de-a lungul timpului. Acestea au fost folosite la marile case regale ale lumii, in casele familiilor cu titlu nobiliar si la conacele boieresti. Cumparam tacamuri din argint, vesela si obiecte din argint | Amanet AGS ofera cel mai bun pret!
Stiati Ca se construieste ceasul care va functiona în următorii 10 000 de ani?
Stiati Ca se construieste ceasul care va functiona în următorii 10 000 de ani?

Proiectul a fost initiat de Jeff Bezos, presedintele gigantului Amazon, si a costat deja 42 mil. dolari. Orologiul va fi alimentat de ciclurile termale ale Terrei, fiind suspendat de o greutate uriaşă atârnată de un cablu.

Stiati ca un alt telefon celebru va fi relansat in curand?
Stiati ca un alt telefon celebru va fi relansat in curand?

Nokia 8110, faimosul mobil al anilor 90, va apărea din nou în magazine intr-o varianta moderna. Modelul a dobandit notorietate prin utilizarea sa de către Neo, personajul din cadrul trilogiei Matrix jucat de Keanu Reeves.