Cumparam / Amanetam
Diamante
Bijuterii cu Diamante

Cumparam diamante - Cere aici o cotatie pentru diamante!

Diamantele reprezinta unul dintre cele mai frumoase si mai miraculoase lucruri de pe pamant. Frumusetea si stralucirea lor nu pot fi egalate de nimic altceva. Diamantele sunt atat de scumpe deoarece sunt foarte rare.

Ele au luat nastere in trecutul foarte indepartat al sistemului nostru solar, cu miliarde de ani in urma, atunci cand Pamantul a suferit ciocniri de proportii galactice cu asteroizii, alte planete sau sateliti naturali. Locurile de pe aceasta planeta in care sunt descoperite diamante sunt binecuvantate si aduc prosperitate celor care le descopera.

Datorita stralucirii si farmecului lor, diamantele au fost si vor ramane cele mai apreciate pietre pretioase din toate timpurile. Diamantul este cea mai dura substanta descoperita, fiind folosita in industrie pentru producerea unor aparate de taiere foarte performante.

Dincolo de functionalitatea lor, diamantele sunt apreciate, in principal, pentru partea estetica. Se spune ca nicio femeie nu poate rezista in fata diamantelor, iar inelul de logodna perfect este cel cu diamant. Verighetele cu diamant sunt si ele foarte apreciate si cautate de miri pentru unicitatea, frumusetea si rezistenta lor in timp.

Daca detineti bijuterii cu diamante, noi le putem cumpara sau amaneta la un pret foarte bun.  Puteti aduce la noi diamante individuale sau bijuterii cu diamante de orice fel, diamante albe, mai mici sau mai mari de un carat, diamante fanteziste, rare, cu incluziuni sau care prezinta zgarieturi, diamante neslefuite sau slefuite. Acestea vor fi evaluate cu atentie de expertii nostri, in functie de cei mai importanti factori care influenteaza valoarea lor: culoare, claritate, taietura si carat.

Bijuteria din aur sau din orice alt metal pretios, care include un diamant, este evaluata ca o piesa completa, avand o valoare cu atat mai mare mai mare, de obicei in functie de stilul si modul in care ea a fost lucrata, dar si de tehnica prin care diamantul este integrat in bijuteria respectiva.

Detineti o astfel de bijuterie si nu-i cunoasteti valoarea? Nu ezitati sa solicitati acum o cotatie pentru diamante!

Stiati Ca se construieste ceasul care va functiona în următorii 10 000 de ani?
Stiati Ca se construieste ceasul care va functiona în următorii 10 000 de ani?

Proiectul a fost initiat de Jeff Bezos, presedintele gigantului Amazon, si a costat deja 42 mil. dolari. Orologiul va fi alimentat de ciclurile termale ale Terrei, fiind suspendat de o greutate uriaşă atârnată de un cablu.

Stiati ca un alt telefon celebru va fi relansat in curand?
Stiati ca un alt telefon celebru va fi relansat in curand?

Nokia 8110, faimosul mobil al anilor 90, va apărea din nou în magazine intr-o varianta moderna. Modelul a dobandit notorietate prin utilizarea sa de către Neo, personajul din cadrul trilogiei Matrix jucat de Keanu Reeves.