EnglishRomanian

Cumparam / Amanetam Platina

Bijuterii cu Platina
Platina
Fragmente de Bijuterii cu Platina
Platina orice cantitate

Exemplu credit in baza unei garantii reale

Suma credit: 5000 Lei
Durata Contract: 5-30 zile
Comision: 5 Lei/zi
Dobanda pe zi: 0,1 %
Suma restituita dupa 30 zile: 5150 Lei
** Nu Exista Taxe Ascunse !
** Perioada minima: 5 zile / Perioada maxima: 30 zile / Maxim DAE: 3%
poza
Bijuterii din platina

Platina este considerat cel mai scump metal pretios din lume, desi in conditiile bursiere actuale pretul aurului il depaseste pe cel al platinei. Principalele motive pentru care este considerat a fi cel mai scump metal pretios il reprezinta raritatea, duritatea si ductilitatea sa.

Cea mai frecventa utilizare a platinei este in convertoarele catalitice auto, ea avand rolul de a transforma emisiile de carbon in apa si dioxid de carbon. Aproximativ o treime din platina nou extrasa este folosita in industria de automobile, platina purtand numele de “metal de mediu”.

Platina industriala

Platina a devenit sinonimă cu luxul și longevitatea. Cumparam platina și bijuterii care conferă eleganță

  Cumparam platina, acest metal super-rezistent durează generații. Platina este unul dintre metalele populare metale pentru fabricarea de bijuterii, mai ales când vine vorba despre verighete. La Casa Amanet, cumparam platina, acest metal alb argintiu, foarte greu, cântărește aproape de două ori mai mult decât aurul.
Platina se mândrește cu un luciu alb-argintiu care conferă o eleganță inconfundabilă și se combină bine cu o varietate de metale și pietre. De patru ori mai puternică decât aurul, platina este renumită pentru proprietățile sale rezistente, rezistența la deteriorare și uzură și greutatea substanțială.
Cumparam platina și suntem mândri să oferim o gamă variată de bijuterii ale noastre. Considerată printre metalele pure și prețioase folosite în fabricarea bijuteriilor, platina a devenit sinonimă cu eleganță și strălucire. Platina pură este un metal dur, de aceea, de multe ori în fabricarea bijuteriilor este amestecată cu alte metale.

  Alte metale din aliaj comune asociat cu platina sunt cuprul, paladiul, rodiul, iridiul și titanul. Numai metalele marcate cu o denumire de puritate 950 sau 900 sunt considerate platină de înaltă calitate. Aliajele care conțin un raport mai mic sunt adesea folosite pentru a face bijuterii, dar aceste piese nu conferă aceleași standarde ridicate de calitate, longevitate sau frumusețe.
Cumparam platina deoarece analizăm și primim la amanet platina doar aliaje pure de platină pentru a putea oferi bijuteriile de calitate. De-a lungul timpului, metalul dezvoltă o patină care ar putea face bijuteria să pară puțin plictisitoare, dar unii oameni preferă acest aspect, deoarece face ca diamantele să arate mai mari. Cu toate acestea, orice bijuterie de platină poate fi lustruită rapid pentru a-i reda luciul. În timp ce aurul și argintul se uzează relativ repede, își pierd luciul, platina pare nouă de ani și ani.

Cumparam platina, deoarece multe persoane apreciază bijuteriile

  Cumparam platina pentru că consumatorii apreciază în mod evident, de câțiva ani, importanța achiziției unor bijuterii de calitate. Pentru a satisface toate cererile, cumparam platina și oferim amanet platina, dacă uneori se întâmplă să ai nevoie rapidă de bani. Platina este un metal cu o istorie bogată și adânc înrădăcinată.
Extras în Rusia și Africa de Sud, a fost folosit pentru prima dată în aplicații decorative în Egiptul antic acum mai bine de 3.000 de ani. Preferat pentru rezistența și longevitatea remarcabilă, platina a fost folosită pentru a împodobi sicriele egiptene. Indienii din America de Sud au folosit, de asemenea, platina pentru a-și decora artefactele. Odată cu cucerirea spaniolă a Americii de Sud, valoarea metalului a fost diminuată, deoarece poporul spaniol a considerat că este mult inferior argintului. Abia în anii 1800 platina a început să-și revendice statutul original de metal prețios și prețuit.

  Astăzi, platina este considerată o alegere buna pentru montarea diamantelor fine și a altor pietre prețioase. În timp ce aurul și alte metale se extrag în multe țări, o buna parte a platinei este provenită din Rusia și Africa de Sud. De aceea, cumparam platina, un metal foarte rar, dar foarte apreciat de bijutieri și persoanele care au nevoie rapidă de bani pentru amanet platina.
Datorită rarității, densității și greutății sale, platina este mult mai scumpă decât celelalte metale utilizate în industria bijuteriilor. În general, vă puteți aștepta să plătiți aproximativ de două până la patru ori mai mult pentru un inel de platină decât pentru un inel de aur de 18 carate. Platina nu are, de obicei, nicio placare pe ea, în timp ce aurul și argintul au adesea semne distincte pentru autenticitate. Cumparam platina și avem și amanet platina, deoarece nu necesită o întreținere regulată.

Avem amanet platina pentru bijuterii cu stil

  Amanet platina – atunci când evenimentele din jur îți provoacă probleme și ai nevoie rapidă de bani, ai la Casa Amanet un partener de încredere. Evaluăm bijuteria pe loc și oferim amanet platina, iar suma de bani necesară o primești imediat. Asigurăm depozitarea bijuterii în condiții optime de temperatură și siguranță.
Datorită strălucirii și durabilității ridicate a platinei, este de departe preferată pentru a fi folosită la inelele de logodnă la verighete. Este un metal foarte dens, totuși se poate simți destul de greu, ceea ce ar putea fi un obstacol pentru unele doamne, deoarece greutatea inelului ar putea fi inconfortabilă. Unora le place senzația puternică a unui inel de platină, totuși, înainte de a vă hotărî să cumpar platina, ar trebui să încercați unul pentru o vreme și să vedeți dacă vă place. Până la urmă, atunci când cumpar platina trebuie să o luați ca pe o investiție.

Platina are valoare mai mare, comparativă cu aurul. Oferim amanet platina pentru coliere. Platina este foarte puternică ca metal atunci când este încălzită, ceea ce înseamnă că este ușor să o transforme în lănțișoare subțiri care sunt mult mai greu de rupt și mult mai durabile decât orice model de argint. Platina este folosită și la ceasuri de ultimă generație, fiind un metal mai luxos pentru mărci apreciate în întreaga lume, oameni pasionați de tehnică, oameni care apreciază metalele de calitate.
Atunci când vă hotărâți să veniți la amanet platina, încercați să mențineți frumusețea și strălucirea unei bijuterii din platină curățând-o periodic. Folosiți aceleași metode de curățare ca și în cazul aurului. Utilizați produse de curățare speciale pentru bijuterii și apoi frecați ușor cu o cârpă moale. Dacă doriți să aveți un luciu deosebit înainte de a veni la amanet cu platina, mergeți la bijutier și spuneți-i să lustruiască bijuteria.

.
Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.987 RON
1 USD = 4.68 RON
1 GBP = 5.79 RON
1 CHF = 5.11 RON
1 EUR = 4.962 RON
1 USD = 4.63 RON
1 GBP = 5.67 RON
1 CHF = 5.05 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Declar că am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile și GDPR
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

platiprincard
AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet ofera rapid preturi atractive la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2024 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.