EnglishRomanian
1.    Detalii despre noi 
AMANET GOLD SERVICES S.R.L, denumita in continuare “AMANET A.G.S.”, opereaza website-ul www.casa-amanet.com 
AMANET GOLD SERVICES SRL este o societate cu raspundere limitata infiintata in Romania cu sediul in Calea Rahovei nr 319, Sector 5, Bucuresti, inregistrata la ONRC sub nr J40/4424/2010., Cod Unic de Inregistrare: RO26851299
 
2.    Introducere
Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la serviciile oferite de AMANET A.G.S. presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.
 
3.    Drepturile asupra site-ului
AMANET A.G.S. detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita, scrisa a AMANET A.G.S.
Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea AMANET A.G.S, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila.
Intregul continut al site-ului www.casa-amanet.com este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de AMANET A.G.S. Este strict interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara obtinerea acordului scris din partea AMANET A.G.S. Nerespectarea prevederilor mentionate mai sus atrage raspunderea civila sau penala pentru intreprinderea unor astfel de actiuni. 
Continutul acestui site  este pus la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Toate informatiile de pe site-ul www.casa-amanet.com nu pot fi reproduse, modificate sau exploatate fara consimtamantul explicit al AMANET A.G.S.
 
4.    Limitarea raspunderii
Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor AMANET A.G.S. AMANET A.G.S nu va acorda nicio garantie  cu privire de exemplu, dar fara a se limita la calitatea satisfacatoare sau utilitatea informatiilor pentru un anumit scop.
Astfel, AMANET A.G.S nu poate fi responsabila pentru niciun fel de daune speciale, indirecte sau consecventiale sau pentru prejudicii sau alte daune care ar putea rezulta din sau sunt legate de utilizarea informatiilor de pe acest site sau de accesarea, navigarea si utilizarea acestui site.
AMANET A.G.S va depune eforturi rezonabile pentru a posta informatii corecte si actualizate, dar nu garanteaza acuratetea sau caracterul complet al acestora. AMANET A.G.S va fi exonerata de orice raspundere cu privire la orice fel de daune care rezulta din accesarea sau imposibilitatea de accesare a site-ului sau din preluarea si utilizarea datelor de pe acest site. Descrierile aferente produselor si serviciilor sunt furnizate ca referinte generale cu privire la natura si tipul produselor si serviciilor oferite de AMANET A.G.S. Utilizatorii care sunt interesati de aceste produse sau servicii se vor adresa direct AMANET A.G.S pentru a obtine informatii complete si actuale.
AMANET A.G.S nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al indrumarilor si a consultantei, nu isi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud in mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.
 
5.    Protectia datelor cu caracter personal
Toate datele cu caracter personal ale Utilizatorilor vor fi colectate si prelucrate in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. Modul detaliat de prelucrare si protejare a datelor cu caracter personal sunt continute in “Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal” pe care o regasiti pe site. 
 
6. Metode de plata acceptate
Vârsta minimă de utilizare a acestui serviciu este restricționată persoanelor sub 18 ani, vârstă minimă legală în România. Considerăm că utilizarea site-ului, logarea și accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si condiții, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.
Platile online prin card bancar sunt realizate prin Netopia Payments, sumele astfel achitate fiind inregistrate imediat in sistem si putand fi vizualizate imediat dupa achitare. Netopia Payments este procesatorul autorizat de AMANET GOLD SERVICES S.R.L. sa efectueze platile online puse la dispozitie pe www.casa-amanet.com; astfel, datele cardului nu sunt retinute de catre AMANET GOLD SERVICES S.R.L. 
Carduri acceptate: carduri de debit Visa si Mastercard, detinute de catre persoane fizice emise atat in Romania cat si in strainatate.
Toate platile sunt nereturnabile, acestea neputand fi anulate.
 
- Achitarea doar a penalizarii – aceasta operatiune presupune plata comisionului aferent numarului de zile de penalizare acumulate. Dupa aceasta plata, comisionul va reveni la valorile din data scadenta a contractului, urmand ca acesta sa beneficieze din nou de o perioada de gratie conform conditiilor contractuale;
Aceasta operatiune nu implica taxe suplimentare
- Achitarea comisionului total (prelungire) – aceasta operatiune presupune plata totala a comisionului acumulat. Dupa aceasta operatiune, contractul va fi prelungit automat cu 30 de zile, urmand ca acesta sa acumuleze din nou comision, conform conditiilor contractuale;
Aceasta operatiune nu implica taxe suplimentare. Poate fi efectuata: numerar, prin transfer bancar sau online, cu card bancar.
- Achitarea partiala de produse – achitarea unui produs dintr-un contract care contine mai multe obiecte inregistrate individual presupune plata valorii contractuale a produsului plus comisionul acumulat pentru tot contractul pana in ziua efectuarii platii (ziua in curs fiind considerata zi de plata). Dupa efectuarea operatiunii, produsele neachitate se prelungesc automat cu 30 de zile. 
Obiectul achitat va ramane in custodia Amanet Gold Services SRL, in agentia in care contractul a fost inregistrat, urmand ca acesta sa fie ridicat de catre client in maxim 30 zile calendaristice, acesta prezentandu-se in locatie cu un act de identitate si dovada platii.
Prin achitarea unui produs nu se obtine si livrarea acestuia la domiciliul clientului.
 
- Achitarea contractului – aceasta operatiune presupune plata creditului imprumutat (valoarea contractului) plus comisionul acumulat pana in ziua efectuarii platii (ziua in curs fiind considerata zi de plata). Metodele de plata acceptate sunt: numerar, transfer bancar si online, cu cardul. In cazul achitarii online cu cardul bancar, se percepe un comision de 3.5% din valoare imprumutata.  
Obiectele din contractul achitat vor ramane in custodia Amanet Gold Services SRL, in agentia in care a fost inregistrat contractul, urmand ca acestea sa fie ridicate doar de catre client in maxim 30 zile, acesta prezentandu-se in locatie si, dupa caz, dovada platii.
Prin achitarea unui produs nu se obtine si livrarea acestuia la domiciliul clientului;
 
7. Evaluarea obiectelor online
7.1 Evaluare din fotografii
      Amanet Gold Services SRL poate oferi online cotatii de pret pe baza unur fotografii si informatii transmise de catre client, in functie de caracteristicile fiecarui obiect in parte. Cotatiile de pret finale sunt stabilite dupa o evaluare reala desfasurata in unul dintre punctele de lucru, evaluari  ce sunt efectuate de catre operatori sau specialisti in domeniu, in functie de categoria bunului in cauza.
Nu garantam faptul ca pretul comunicat online ramane acelasi cu cel stabilit dupa evaluarea reala. Pretul comunicat online este un pret estimativ. Pot aparea modificari in functie de starea reala a obiectului.
Pretul final este stabilit in functie de starea estetica a obiectului, de starea de functionare (ex: ceasuri sau aparate electronice), gradul de vandabilitate al produsului pe piata de profil, gradul de uzura, etc.
7.2 Calculator online:
Aur si argint: pretul afisat de calculator poate suferi modificari fata de cel oferit in agentie dupa evaluarea reala, in functie de cantitate, de greutatea neta ramasa dupa ce se scad impuritatile sau materilele auxiliare (unde este cazul), de cotatia la bursa, etc.
Dobanda pe zi afisata poate varia intre 0.1 % si 0.5% in functie de promotia din agentia unde se inregistreaza contractul.
Schimb valutar: pretul afisat este unul orientativ, intrucat poate suferi schimbari de mai multe ori in decursul unei zile. Pentru o cotatie exacta se ia legatura direct in agentiile de lucru.
 
8.    Dispozitii finale
AMANET A.G.S isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adnota sau sterge in orice moment si in mod discretionar total sau partial datele din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile, solutiile si produsele oferite, fara a fi necesar obtinerea acordului vreunui tert.
AMANET A.G.S va pastra confidentialitatea acestor informatii.
Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.
.
Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.998 RON
1 USD = 4.63 RON
1 GBP = 5.85 RON
1 CHF = 5.16 RON
1 EUR = 4.965 RON
1 USD = 4.57 RON
1 GBP = 5.68 RON
1 CHF = 5.07 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Declar că am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile și GDPR
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

platiprincard
AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet ofera rapid preturi atractive la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2024 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.