EnglishRomanian
Blog
Casa Amanet AGS
Cele mai valoroase monede din argint

Cele mai valoroase monede din argint

07.06.2023

Considerat metal de investitii sub forma lingourilor sau monedelor, argintul este o alternativa viabila de economisire pentru perioade de nesiguranta financiara. Argintul este privit de multi ca o investitie pe termen lung sau ca un depozit de valoare, o protectie impotriva inflatiei severe. Dupa prabusirea bancii Silicon Valley din S.U.A in martie 2023, pretul argintului a crescut semnificativ, incurajand astfel cumpararea argintului atat in forma fizica, cat si online, tranzactionat la bursa.

Cheikh, unul dintre cele mai rare ceasuri de lux Cartier,  va fi vândut la licitație

Cheikh, unul dintre cele mai rare ceasuri de lux Cartier, va fi vândut la licitație

24.08.2022

Una dintre cele mai remarcabile creații ale producătorului de ceasuri de lux Cartier, Cheikh, va fi vândut la sfârșitul lunii septembrie 2022 în Paris de către casa de licitație Sotheby’s în cadrul ediției Fine Watches.

Krugerrand - istoria celei mai populare monede din aur

Krugerrand - istoria celei mai populare monede din aur

01.08.2022

Creat și emis pentru prima dată în 1967, Krugerrand-ul din Africa de Sud a devenit cea mai populară monedă din aur de pe glob. Cu o istorie tumultoasă și o evoluție de excepție, Krugerrand se numără la momentul actual printre cele mai profitabile modalități de a investi în aur.

Go digital - Blockchain, NFT și ceasurile de lux

Go digital - Blockchain, NFT și ceasurile de lux

26.01.2022

Viitorul va fi digital dupa cum arată ultimele tendințe ale dinamicii produselor de lux. 2021 a fost anul în care mărcile de modă s-au extins în metaverse și în acest articol ne vom axa pe lumea ceasurilor de lux și pe rolul lor ca NFT. Până acum piața NFT s-a axat pe arta digital și evoluția sa arată un trend în creștere. Tehnologia blockchain atrage mărcile produselor de lux pe diverse modele de afaceri.

Giveaway Craciun 2021

Giveaway Craciun 2021

17.12.2021

Si Craciunul acesta AGS este unul dintre spiridusii lui Mos Craciun. Dorim sa facem bucurosi 19 norocosi cu cate un cadou pentru fiecare. Ce trebuie sa faci pentru a intra in gratiile lui Mos Craciun, precum si detaliile privind regulamentul concursului vei afla in randurile de mai jos. Traieste alaturi de AGS, Magia Craciunului! Mult, mult succes!

Cel mai mare safir din lume expus în Sri Lanka

Cel mai mare safir din lume expus în Sri Lanka

16.12.2021

Sri Lanka a expus pentru prima dată duminică un safir albastru extrem de rar, de dimensiuni colosale, descoperit cu trei luni în urmă într-o carieră din zona miniera Ratnapura, extrem de bogată în zăcăminte de pietre prețioase.

Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.956 RON
1 USD = 4.66 RON
1 GBP = 5.70 RON
1 CHF = 5.14 RON
1 EUR = 4.938 RON
1 USD = 4.59 RON
1 GBP = 5.62 RON
1 CHF = 5.03 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Declar că am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile și GDPR
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

platiprincard
AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet ofera rapid preturi atractive la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2023 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.