Blog
Casa Amanet AGS

Cu ce ne innoim de Paste?

Tuesday, Apr 23, 2019 | Post by Amanet AGS | 0 comment(s)

De Paste, ne innoim cu bijuterii! Conform traditiei de a te innoi cu ocazia Sarbatorilor Pascale, pe langa noi piese vestimentare si bijuteriile merita atentia noastra, acesta fiind un bun prilej de a achizitiona podoaba mult dorita.

Pastele este cea mai importanta sarbatoare crestina. O sarbatoare care si-a pastrat pana in prezent farmecul si semnificatia, fiind un moment de liniste sufleteasca si de apropiere de familie. Farmecul deosebit este dat atat de semnificatia religioasa, cat si de traditii si simboluri: oul incodeiat, iepurasul, masa cu mancaruri traditionale de Paste, slujba de sambata seara in cadrul cereia crestinii primesc lumina sfanta.

Momentul se apropie cu pasi repezi, suntem in ultima saptamana, care este si cea mai importanta perioada, iar pe langa linistea sufleteasca si comemorare, trebuie sa avem in vedere si pregatirile pentru masa festiva, inrosirea oualor si decorarea casei. Un rol aparte, care ii farmeca pe toti membrii familiei, dar in special pe cei mici, il are iepurasul. Iepurasul de Paste are si el o legenda plina de magie si bucurie, iar traditia spune ca acesta vine cu daruri. Asadar, aceasta este ocazia potrivita pentru a te innoi cu cele mai deosebite modele de bijuterii. O bijuterie stralucitoare sau un ceas elegant, iti vor complimenta tinuta cu note de stil si rafinament.

 Si pentru ca alegerea sa fie mai usoara, AGS Jewelry iti vine in ajutor cu o gama variata de bijuterii cu diamante si ceasuri de lux. Inspira-te din cea mai recenta colectie si vino sa-ti alegi preferatele direct din magazinul boutique, situat pe Bd. Corneliu Coposu Nr. 1C, Sector 3, Bucuresti.

Leave Your Comment