EnglishRomanian
Blog
Casa Amanet AGS

Giveaway “Bucuria Crăciunului” 2023

11.12.2023 | Publicat de Amanet AGS

Anul acesta AGS este ajutorul de nădejde al lui Mos Craciun. Dorim să intrăm în atmosfera Crăciunului și să oferim la 100 norocoși un cadou pentru fiecare prin intermediul super concursului nostru. Detaliile privind regulamentul concursului vei afla in randurile de mai jos. Traieste alaturi de AGS, Bucuria Craciunului! Mult, mult succes tuturor!

 

Regulament Oficial Giveaway “Bucuria Crăciunului” 2023

 

1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei publicitare este Amanet Gold Services SRL, cu sediul social în Calea Rahovei nr. 319, Sector 5, București, înmatriculată la Registrul Comerţului sub nr. J40/4424/2010, având Cod Unic de Înregistrare RO26851299. Participanţii la campanie sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile acestui regulament oficial, potrivit articolelor menționate mai jos. Regulamentul Oficial este întocmit și făcut public conform legislației aplicabile din România (OG nr. 99/2000).

 
2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizată și se desfășoară doar pe teritoriul Romaniei, dând curs participării tuturor persoanelor fizice cu 18 ani împliniți la data începerii campaniei, care, pe durata de desfăşurare a campaniei urmează procedura descrisă în acest regulament si dețin un pasaport / CI valabil cu rezidența in Romania, cu exceptia angajaților Amanet Gold Services SRL, ai companiilor implicate în desfăşurarea concursului (agenţii de publicitate, companii de distribuţie, furnizori de servicii necesare desfășurării campaniei, parteneri media și strategici), precum şi rudelor de gradul întâi ai acestora.

 
3. LOCUL DE DESFĂŞURARE

Campania este organizată şi se va desfăşura pe teritoriul Romaniei, avand loc pe pagina de instagram @cristina_ailerua, in colaborare cu @ags_jewelry, @amanet_ags si @nimenidenicaieri. Este obligatoriu ca participantii sa aibă rezidența în Romania, să dețină cont de utilizator pe site-ul www.instagram.com.4. PERIOADA DE DESFĂŞURARE

Concursul se desfășoară în perioada 11.12.2023 – 19.12.2023 pe platforma Instagram, urmând ca pe data 19.12.2023 să aiba loc extragerea live a castigatorilor, prin intermediul platformei www.simpliers.com.
 

5. CONDIȚIILE DESFĂȘURĂRII CAMPANIEI:

5.1. Acordarea premiilor se va face fie fizic, in cazul persoanelor cu resedinta in Bucuresti, fie prin curier in cazul persoanelor care locuiesc in afara municipiului Bucuresti. Acordarea fizica a premiilor se va face în cadrul sediului central din Piața Romană nr. 5, Sector 1, București, premiile fiind înmânate personal câștigătorilor in baza actului de identitate.

Câștigătorii din afara orașului București vor primi premiile la adresa indicată de către aceștia, transportul fiind asigurat de către organizator prin curier.
Selecția castigatorilor se va face pe site-ul simpliers.com, prin tragere la sorți, fiind ales un numar de 100 de câștigători si 100 rezerve. Rezultatele extragerilor vor fi publicate ca postare pe paginile de Instagram @cristina_ailerua, @amanet_ags, @ags_jewelry și @nimenidenicaieri precum și pe paginile de blog de pe site-urile www.casa-amanet.com și www.ags-bijuterie.ro.

5.2. Conditiile de înscriere: Pentru a participa la concurs este necesar să aveți cont de utilizator pe platforma www.instagram.com. Contul de utilizator trebuie să conțină numele și prenumele reale ale persoanei care îl deține, să fie personal și real și să aibă o adresă de e-mail validă. Prin înscrierea la concurs, participantul garantează că are vârsta minimă împlinită de 18 ani şi că o poate dovedi ulterior cu acte.

 

6. REGULAMENT CONCURS

Regulamentul concursului va fi publicat pe paginile site-urilor web oficiale ale companiei AMANET GOLS SERVICES SRL, respectiv https://www.casa-amanet.com/blog și pe https://www.ags-bijuterie.ro/blog.
Pentru ca inscrierea in concurs sa fie validă, fiecare participant va trebui să efectueze următoarele acțiuni:

-          Follow conturilor de Instagram @cristina_ailerua, @nimenidenicaieri, @ags_jewelry și @amanet_ags
-          Să scrie un comentariu în care să dea TAG la 3 prieteni. Sunt permise comentarii multiple, etichetand persoane diferite, cu excepția brandurilor sau persoanelor publice.
-          Să dea share postării pe story cu TAG @ags_jewelry @amanet_ags


 Organizatorul îşi rezervă următoarele drepturi:

-          De a modifica prezentul regulament oricand consideră că este necesar;
-          De a lua toate măsurile necesare în caz de tentativă de fraudă a Concursului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sa sau costurile acestui Concurs. Este  posibil ca persoane necunoscute sa încerce fraudarea acestui concurs sau colectarea informațiilor personale prin metode ilegale precum phishing  - trimiterea unui e-mail sau mesaj Participantului care arată ca și cum a fost trimis de Organizator despre informatiile unui cont de socializare, astfel incat Participantul să transmită informatii personale precum cont bancar, CNP sau parola si contul de socializare. Important: Organizatorul nu va solicita niciodata transmiterea acestor informatii prin e-mail sau mesaje si nu va cere participantului prin diferite mesaje parole sau conturi. Conturile oficiale ale retelelor de socializare menționate paginile de instagram menționate în acest regulament de asemenea nu vor solicita informații precum adăugare cont sau parola în niciun site. Participantul trebuie să trateze cu atentie e-mailurile si mesajele pe care le primeste de la un site care îi solicită informatii precum parola, e-mail sau utilizatorul.
-          de a şterge comentariile care incită la violență, obscenități sau alt gen de texte care folosesc un limbaj neadecvat etc. și de a descalifica participantul
-          de a nu valida înscrierea în concurs a participanților care nu respectă cerințele și regulamentul concursului
-          de a elimina de pe pagina de Instagram intervenţiile şi utilizatorii care ignoră prevederile prezentului regulament și postează conversaţii inadecvate care nu au legatură cu prezentul concurs sau au în mod repetat solicitări în afara articolelor prevăzute în prezentul regulament.

 
7. NOMINALIZAREA CÂŞTIGĂTORILOR

Alegerea câștigătorilor va avea loc în data 19.12.2023, aceștia urmând a fi nominalizați prin tragere la sorți prin intermediul platformei www.simpliers.com. Extragerea va fi live pe conturile de instagram @cristina_ailerua, @ags_jewelry si @amanet_ags. Alegerea castigatorilor se va face in ordinea crescătoare a valorii premiilor oferite, castigatorul premiului cu valoarea cea mai mare, respectiv ceasul Rolex Cellini, fiind ales ultimul.
Toți castigatorii selectionati vor fi supusi procesului de verificare. In cazul in care unul sau mai multi pasi nu au fost respectati, castigatorul nu va fi validat si se va selecta un inlocuitor de pe lista de rezerve.


8. ANUNŢAREA CÂȘTIGĂTORILOR ȘI REVENDICAREA PREMIILOR

Numele câștigătorilor premiilor vor fi anunțate în data de 19.12.2023, dupa ora 15.00, in direct pe Instagram in timpul extragerii. Ulterior, numele castigatorilor vor fi anuntate si in postare pe paginile de Instagram @cristina_ailerua, @nimenidenicaieri, @amanet_ags și @ags_jewelry precum și pe paginile de blog ale companiei, respectiv pe https://www.casa-amanet.com/blog și https://www.ags-bijuterie.ro/blog.

Pentru a intra in posesia premiilor, câștigătorii vor contacta organizatorul prin mesaj direct pe pagina @ags_jewelry, in termen de 24 de ore de la finalizarea extragerii. Castigatorii au obligatia de a furniza urmatoarele date personale pentru a revendica premiile: nume și prenume, numar de telefon/mobil, adresa e-mail, adresa de domiciliu/adresa de livrare.

Castigătorii cu domiciliul in municipiul Bucuresti isi vor ridica premiul fizic din locatia Piata Romana nr. 5, in baza unui act de identitate valid. Premiul se va înmâna câștigatorului pe baza unui proces verbal de predare primire și o copie CI sau pașaport. Câștigătorii din afara municipiului București vor primi premiile la adresa indicată de către aceștia, transportul fiind asigurat de către organizator prin curier.

Dacă datele furnizate de câștigător in mesajul trimis catre organizator sunt greşite, şi organizatorul nu il/o poate contacta, acesta îşi pierde premiul în favoarea următoarei persoane de pe listă.

 
 9. PREMIILE SI ACORDAREA LOR

9.a. Acordăm prin tragere la sorți premii care constau în 99 de obiecte din aur și un ceas Rolex Cellini din aur de 18K. Valoarea premiilor totalizează suma de 50000 RON, fără T.V.A.
9.b. Premiile nu se acordă în bani.
9.c. Câștigătorii din municipiul Bucuresti se vor prezenta personal cu un act de identitate valid la adresa sediului central din Piața Romană nr. 5, Sector 1, București pentru a ridica premiul in termen de 14 zile lucratoare.
9.d. Câștigătorii din afara municipiului București vor primi premiile la adresa indicată de către aceștia, prin intermediul curierului, transportul fiind asigurat de către organizator. Termenul de livrare prin curier nu este fix. Organizatorul nu este responsabil de durata livrarii prin curier, in cazul in care exista intarzieri, avand in vedere volumul mare de colete expediate in perioada sarbatorilor.
9.e. In cazul in care castigatorul ceasului Rolex Cellini are domiciliul in Bucuresti, acesta trebuie sa se prezinte in locatia Piata Romana nr. 5 pentru ridicarea premiului si realizarea materialelor publicitare aferente (poze, video, story, postari pe social media/blog etc).

 

10. CONSIDERENTE LEGALE ȘI FINANCIARE

Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor OG nr. 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor pe piaţă, cu modificările şi completările ulterioare.
Participantilor la concurs nu le este impusă nici o altă cheltuială directă sau indirectă în contrapartidă, conform prevederilor art. 41 alin. (2) din Ordonanța Guvernului nr. 99/2000 (republicată pe 21 august 2007) privind comercializarea produselor și serviciilor de piață.

 
11. TAXE SI IMPOZITE

Conform prevederilor Legii 227/2015 și Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal Organizatorul concursului va vira la bugetul de stat impozitul cu reținere la sursă, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promoționale. Organizatorul va calcula, reţine și achita impozitele aferente câştigurilor conform normelor legale incidente, conform Codului Fiscal 2023 art. 110, alin. 4, aliniat a.
Costurile de transport aferente livrării premiilor către câştigători vor fi suportate de către Organizator, în măsura în care câştigătorii indică adrese de livrare valide de pe teritoriul României.

 
12. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE:

Prin participarea la aceasta campanie, fiecare participant își dă acordul, în mod expres şi neechivoc, cu privire la colectarea şi prelucrarea de către organizator a informaţiilor privind contul personal de instagram, a adresei sale de e-mail folosită pentru validarea înscrierii în concurs precum şi a datelor oferite cu acest scop. Câştigătorii îşi dau de asemenea acordul să furnizeze date cum ar fi nume și prenume, numar de telefon/mobil, adresa e-mail, adresa poștală pentru a fi transmise către organizator pentru validarea și acordarea premiilor stabilite prin acest Regulament. Aceste date vor fi stocate şi prelucrate pentru a fi utilizate de Amanet Gold Services S.R.L. pentru reclamă, marketing şi publicitate timp de 3 ani de la finalizarea prezentei campanii.

Organizatorul va păstra confidenţialitatea cu privire la datele personale ale câştigătorilor să nu fie difuzate către terţi şi le va utiliza numai în scopurile stabilite prin prezentul Regulament. Organizatorul va păstra confidenţialitatea cu privire la datele personale ale câştigătorilor să nu fie difuzate către terţi şi le va utiliza numai în scopurile stabilite prin prezentul Regulament.

 Organizatorul prezentului Giveaway organizează campania cu respectarea Regulamentului General privind Protecţia Datelor (UE) nr. 2016/679; Legea nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE. Se respectă și directivele Autorității de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.) pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date cu modificările și completările ulterioare), respectiv:

Dreptul la informare – puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale, privind identitatea operatorului și a reprezentantului acestuia sau cu privire la destinatarii datelor dvs.;
Dreptul la rectificare – puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;
Dreptul la ștergerea datelor – puteți obține ștergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării în cazul în care contestați exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevăzute de lege;
Dreptul de opoziție – vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul legitim al Operatorului;
Dreptul la portabilitatea datelor – puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator;
Dreptul de a depune plângere și de a vă adresa instanțelor judecătorești – puteți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și / sau vă puteți adresa instanțelor judecătorești pentru respectarea drepturilor dvs.;
Dreptul de retragere a consimțământului – în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul dvs., vi-l puteți retrage oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă;
Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau de profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare. 13. PUBLICITATE

13.1. Prin înscrierea și participarea la concurs, câștigătorul premiului își exprimă acordul în mod expres și neechivoc cu privire la filmarea, înregistrarea și/sau fotografierea sa și a premiului câștigat, precum și cu privire la folosirea acestor materiale rezultate în urma filmării pe o durata de 12 luni de la momentul intrării în posesia premiului în orice formă de publicitate post-concurs, sau în legătură cu acesta, fără remunerare sau cost din partea Organizatorului.

13.2. Înscrierea la concurs implică acceptarea necondiționată și irevocabilă a câștigătorului/beneficiarului final al premiului a faptului că numele, fotografiile și materialele filmate cu acesta în timpul desfășurării concursului sau în cadrul campaniilor publicitare ulterioare, conținând imaginea, numele și vocea acestora, să poate fi fixate, difuzate și/sau exploatate în scop publicitar de câtre Organizator pe o durată de 12 luni de la momentul intrării în posesia premiului, fără niciun fel de pretenții pecuniare sau de orice altă natură din partea câștigătorului.

13.3. Prin înscrierea și participarea la concurs, câștigătorul premiului cedează cu titlu gratuit Organizatorului dreptul exclusiv de a folosi imaginea și vocea sa în toate ipostazele, situațiile și aparițiile realizate de acesta în timpul desfășurării concursului și acordării premiului, pe o durata de 12 luni de la intrarea în posesia premiului. Drepturile acordate includ dreptul de folosire a numelui, imaginii (în fotografii și/sau înregistrări audio-video) și a vocii sale, în toate tipurile de media cunoscute în prezent sau apărute ulterior, precum și folosirea lor pe o durata de 12 luni de la momentul intrării în posesia premiului, în scop publicitar, în toate campaniile de promovare realizate de către Organizator, pe teritoriul României, inclusiv online, prin internet.


14. LITIGII:

Eventualele litigii apărute între organizator şi participanţii la campanie se vor rezolva pe cale amiabilă.

Organizatorul nu îşi va asuma nicio răspundere in urmatoarele cazuri:

14.1. Cu privire la pretenţiile terţilor sau ale instituţiilor asupra premiilor câştigate de către participanţi, cu privire la nefuncţionarea reţelelor de telefonie fixă şi/sau mobilă sau a reţelelor de Internet.
14.2. În cazul în care îi sunt comunicate informaţii false sau eronate.
14.3. În cazul unor eventuale disfuncţionalităţi în derularea concursului ca urmare a acţiunilor unor unor terţi precum: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai reţelelor de telecomunicaţii șamd.
14.4 În cazul eventualelor intarzieri in livrarea prin curier, in cazul coletelor avariate/lovite sau pierdute de compania livratoare; livrari eronate, adrese furnizate gresit de participant.
14.5 Din momentul in care premiile au fost predate de catre Organizator personal catre castigatori, respectiv catre companiile de curierat.

Organizatorul îsi rezerva urmatoarele drepturi:

De a descalifica orice comentariu/text participant la concurs, dacă va considera că acesta este licenţios sau indecent.
De a şterge postari ce lezează imaginea companiei sau a concurenţilor înscrişi, în mod direct sau prin asociere.
De a modifica prezentul regulament oricând consideră că este necesar
Organizatorul nu este răspunzător sub nici o formă pentru dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum şi dreptul de a se adresa justiţiei.

 
15. ÎNCETAREA CONCURSULUI

Concursul poate înceta independent de vointa Organizatorului în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră sau caz fortuit conform legislației în vigoare. Dacă acest eveniment are loc, din Organizatorul nu poate desfășura Concursul, sau Regulamentul Oficial al concursului va fi întârziat sau amânat din aceasta cauză, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind obligațiile sale pentru perioada pentru care acestea vor fi întarziate sau amanate, conform articolului 1.351 din Codul Civil. Dacă Organizatorul invocă forța majoră sau cazul fortuit, este obligat să comunice participanților concursului existența acestuia în termen de 5 zile lucrătoare de la apariția sa.
 

 

Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.985 RON
1 USD = 4.56 RON
1 GBP = 5.88 RON
1 CHF = 5.09 RON
1 EUR = 4.952 RON
1 USD = 4.50 RON
1 GBP = 5.68 RON
1 CHF = 5.02 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Declar că am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile și GDPR
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

platiprincard
AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet ofera rapid preturi atractive la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2024 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.