Blog
Casa Amanet AGS

Castigatoarea concursului "Castiga o bijuterie din aur de la Amanet AGS"

Friday, Dec 20, 2019 | Post by Amanet AGS | 0 comment(s)

Concursul nostru "Castiga o bijuterie din aur de la Amanet AGS" desfasurat cu ocazia Craciunului a luat sfarsit. Profitam de aceasta ocazie pentru a multumi tuturor participantilor care au luat parte la aceasta campanie promotionala si a le ura Sarbatori Fericite.

Ne face o deosebita placere sa devoalam castigatoarea premiului, care va primi un pandantiv in forma de inima, din aur galben de 14 K.

Castigatoarea concursului nostru este Simona Balan (Balan Simona pe Facebook) din Constanta. Doamna Balan a fost selectata prin tragere la sorti online utilizand site-ul www.fanpagekarma.com. 
Pe aceasta cale o felicitam si ii dorim Craciun Fericit alaturi de cei dragi si un An Nou plin de bucurii si de ocazii de a etala cu mandrie premiul nostru.


 Va invitam sa ne urmtriti in continuare pentru ca in 2020 intentionam sa va surprindem cu oferte noi si cu alte concursuri cu premii irezistibile!

Leave Your Comment


Stiati Ca se construieste ceasul care va functiona în următorii 10 000 de ani?
Stiati Ca se construieste ceasul care va functiona în următorii 10 000 de ani?

Proiectul a fost initiat de Jeff Bezos, presedintele gigantului Amazon, si a costat deja 42 mil. dolari. Orologiul va fi alimentat de ciclurile termale ale Terrei, fiind suspendat de o greutate uriaşă atârnată de un cablu.

Stiati ca un alt telefon celebru va fi relansat in curand?
Stiati ca un alt telefon celebru va fi relansat in curand?

Nokia 8110, faimosul mobil al anilor 90, va apărea din nou în magazine intr-o varianta moderna. Modelul a dobandit notorietate prin utilizarea sa de către Neo, personajul din cadrul trilogiei Matrix jucat de Keanu Reeves.