EnglishRomanian
Blog
Casa Amanet AGS

Giveaway Craciun 2020

11.12.2020 | Publicat de Amanet AGS

Si oamenii mari cred in Mos Craciun, iar anul acesta, AGS este ajutorul de nadejde al Mosului. Pentru a ne duce treaba de spiridusi la bun sfarsit si pentru ca dorim sa va bucurati de cel mai special si emotionant anotimp al anului, am faurit cadouri pentru deseaga Mosului si oferim sansa unor patru persoane norocoase de a castiga fiecare cate o bratara Aur 14K cu snur reglabil.

Ce trebuie sa faci pentru a intra in gratiile lui Mos Craciun, precum si detaliile privind regulamentul concursului vei afla in randurile de mai jos. Traieste alaturi de AGS, Magia Craciunului! Mult, mult succes!
 
Regulament Giveaway de Crăciun 2020
 
1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
Organizatorul concursului de tip giveaway este Amanet Gold Services SRL, cu sediul social în Calea Rahovei nr. 319, Sector 5, București, înmatriculată la Registrul Comerţului sub nr. J40/4424/2010, având Cod Unic de Înregistrare RO26851299.
Participanţii la concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile acestui regulament oficial, potrivit articolelor menționate mai jos. Regulamentul Oficial este întocmit și făcut public conform legislației aplicabile din România (OG nr. 99/2000). 
 
2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Concursul este organizat și se desfășoară pe intreg teritoriul Romaniei, dând curs participării tuturor persoanelor fizice cu 18 ani împliniți la data începerii campaniei, indiferent de sex, naţionalitate sau religie care, pe durata de desfăşurare a campaniei urmează procedura descrisa în acest regulament si dețin un pasaport / CI valabil cel putin 6 luni dupa data selectării câștigătorilor cu rezidența in Romania, cu exceptia angajaților Amanet Gold Services SRL, precum şi rudelor de gradul întâi ai acestora. 
 
3. LOCUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI:
Concursul este organizat şi se va desfăşura pe pagina de Instagram AGS Jewelry. Participantii trebuie să aibă rezidența în România, să dețină cont real si activ de utilizator pe site-ul www.instagram.com completat cu o adresă de e-mail validă. 
 
4. PERIOADA DE DESFĂŞURARE SI PREMIILE ACORDATE
Concursul începe Marți, 15 Decembrie 2020 și se încheie în ziua de Miercuri, 23 Decembrie 2020.  Durata sa totalizează 9 zile, pentru aceasta perioadă acordându-se ca premii patru brațări Aur 14K cu șnur reglabil. Premiile nu se acorda in bani.
 
5. REGULAMENT CONCURS
Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs este:
Follow celor 2 pagini de Instagram ags_jewelry si amanet_ags.
Un singur comentariu la postare in care sa dai TAG unor 3 persoane diferite din lista ta de prieteni.
Share pe Story cu TAG ags_jewelry si amanet_ags.
 
Organizatorul îşi rezevă urmatoarele drepturi:
de a şterge comentariile care incită la violență, obscenități sau alt gen de texte care folosesc un limbaj neadecvat etc. și de a descalifica participantul.
de a nu valida înscrierea în concurs a participanților care nu respectă cerințele și regulamentul concursului.
de a elimina de pe pagina de Instagram intervenţiile şi utilizatorii care ignoră prevederile prezentului regulament și postează conversaţii inadecvate care nu au legatură cu prezentul concurs sau au în mod repetat solicitări în afara articolelor prevăzute în prezentul regulament. 
 
6. NOMINALIZAREA CÂŞTIGĂTORILOR
In cadrul concursului vor fi 4 castigatori. Extragerea va avea loc pe data de 23 Decembrie 2020, LIVE pe pagina de Instagram, AGS Jewelry, cu ajutorul programului “Comment Picker” (generator random). Acordarea premiilor se va face în cadrul locatiei noastre din Piața Romană Nr. 5, Sector 1, București. Numele castigatorilor vor fi aflate atat LIVE in timpul extragerii, cat si ulterior afisate pe Story pe pagina de Instagram, AGS Jewelry.
 
7. ANUNŢAREA CÂȘTIGĂTORILOR ȘI REVENDICAREA PREMIILOR
Cei patru câștigători vor fi notificati prin mesaj pe contul personal de Instagram pentru a li se oferi detaliile necesare pentru revendicarea premiului și pentru a li se solicita datele de identitate complete. Pentru a intra in posesia premiilor, câștigătorii își vor revendica premiul în baza unui act de identitate valid. 
 
8. CONSIDERENTE LEGALE ȘI FINANCIARE
Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor OG nr. 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor pe piaţă, cu modificările şi completările ulterioare.
Participantilor la concurs nu le este impusă nici o altă cheltuială directă sau indirectă în contrapartidă, conform prevederilor art. 41 alin. (2) din Ordonanța  Guvernului nr. 99/2000 (republicată pe 21 august 2007) privind comercializarea produselor și serviciilor de piață. 
 
9. TAXE SI IMPOZITE
Conform prevederilor Legii 227/2015 și Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal Organizatorul concursului va vira la bugetul de stat impozitul cu reținere la sursă, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promoționale. Organizatorul nu are obligația de a plăti alte taxe, impozite, obligații financiare legate de premiile oferite.
 
10. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE:
Prin participarea la aceasta campanie, fiecare participant își dă acordul, în mod expres şi neechivoc, cu privire la colectarea şi prelucrarea de către organizator a informaţiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de e-mail pe care candidaţii o folosesc pentru validarea înscrierii în concurs precum şi a datelor oferite cu acest scop. Câştigătorii îşi dau de asemenea acordul să furnizeze date cum ar fi nume și prenume, numar de telefon/mobil, adresa e-mail, oraşul de rezidență pentru a fi transmise către organizator pentru validarea și acordarea premiilor stabilite prin acest Regulament precum și stocarea acestor date şi prelucrarea lor pentru a fi utilizate de Amanet AGS pentru reclamă, marketing şi publicitate.
Organizatorul va păstra confidenţialitatea cu privire la datele personale ale câştigătorilor să nu fie difuzate către terţi şi le va utiliza numai în scopurile stabilite prin prezentul Regulament. Organizatorul va păstra confidenţialitatea cu privire la datele personale ale câştigătorilor să nu fie difuzate către terţi şi le va utiliza numai în scopurile stabilite prin prezentul Regulament. Participantii au, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 cu normele Regulamentului UE 2016/679 și cu directivele Autorității de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.) pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date cu modificările și completările ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opoziție, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum și dreptul de a se adresa justitiei. 
Prin acceptarea premiului câștigat, participanţii sunt de acord să se fotografieze sau să permită fotografierea, odată cu înmânarea premiului, urmând ca numele lor şi materialele obţinute să fie făcute publice şi folosite în scopuri publicitare de către organizator, în diverse materiale tipărite și online. 
 
11. LITIGII: 
Eventualele litigii apărute între organizator şi participanţii la campanie se vor rezolva pe cale amiabilă.
Organizatorul nu îşi va asuma nicio răspundere in urmatoarele cazuri:
Cu privire la pretenţiile terţilor sau ale instituţiilor asupra premiilor câştigate de către participanţi, cu privire la nefuncţionarea reţelelor de telefonie fixă şi/sau mobilă sau a reţelelor de Internet.
În cazul în care îi sunt comunicate informaţii false sau eronate.
În cazul unor eventuale disfuncţionalităţi în derularea concursului ca urmare a acţiunilor unor unor terţi cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai reţelelor de telecomunicaţii samd.

Organizatorul îsi rezerva urmatoarele drepturi:
De a descalifica orice comentariu/text participant la concurs, dacă va considera că acesta este licenţios sau indecent.
De a şterge postari ce lezează imaginea companiei sau a concurenţilor înscrişi, în mod direct sau prin asociere.
De a modifica prezentul regulament oricând consideră că este necesar.
Organizatorul nu este răspunzător sub nici o formă pentru dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum şi dreptul de a se adresa justiţiei.
Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.969 RON
1 USD = 4.58 RON
1 GBP = 5.79 RON
1 CHF = 5.00 RON
1 EUR = 4.952 RON
1 USD = 4.53 RON
1 GBP = 5.65 RON
1 CHF = 4.93 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Declar că am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile și GDPR
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

platiprincard
AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet ofera rapid preturi atractive la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2024 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.