EnglishRomanian
Blog
Casa Amanet AGS

Giveaway Craciun 2021

17.12.2021 | Publicat de Amanet AGS

Si Craciunul acesta AGS este unul dintre spiridusii lui Mos Craciun. Dorim sa facem bucurosi 19 norocosi cu cate un cadou pentru fiecare. Ce trebuie sa faci pentru a intra in gratiile lui Mos Craciun, precum si detaliile privind regulamentul concursului vei afla in randurile de mai jos. Traieste alaturi de AGS, Magia Craciunului! Mult, mult succes!

Regulament Oficial Campanie Publicitară

 

1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei publicitare este Amanet Gold Services SRL, cu sediul social în Calea Rahovei nr. 319, Sector 5, București, înmatriculată la Registrul Comerţului sub nr. J40/4424/2010, având Cod Unic de Înregistrare RO26851299.

 

Participanţii la campanie sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile acestui regulament oficial, potrivit articolelor menționate mai jos. Regulamentul Oficial este întocmit și făcut public conform legislației aplicabile din România (OG nr. 99/2000).

 

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizată și se desfășoară în Romania, dând curs participării tuturor persoanelor fizice cu 18 ani împliniți la data începerii campaniei, indiferent de sex, naţionalitate sau religie care, pe durata de desfăşurare a campaniei urmează procedura descrisă în acest regulament si dețin un pasaport / CI valabil cel putin 6 luni dupa data selectării câștigătorilor cu rezidența in Romania, cu exceptia angajaților Amanet Gold Services SRL, ai companiilor implicate în desfăşurarea concursului (agenţii de publicitate, companii de distribuţie, furnizori de servicii necesare desfășurării campaniei, parteneri media și strategici), precum şi rudelor de gradul întâi ai acestora.

 

3. LOCUL DE DESFĂŞURARE

Campania este organizată şi se va desfăşura pe teritoriul Romaniei, avand loc pe pagina de Instagram @nimenidenicaieri. Participantii trebuie sa aibă rezidența în Romania, să dețină cont de utilizator pe site-ul www.instagram.com completat cu o adresă de e-mail validă, nume, prenume, sa fie personal si real.

 

 

3. PERIOADA DE DESFĂŞURARE

Concursul se desfășoară în perioada 17 – 21.12.2021, urmând ca în ultima zi a campaniei, pe data 21.12.2021 să fie extrași câștigătorii.
 

4. CONDIȚIILE DESFĂȘURĂRII CAMPANIEI

4.1. Premiile vor consta în 1 iPhone 13 Pro Max 512GB Sierra Blue, 1 Bratara Tenis cu Diamante Albe, 1 Bratara Tenis cu Diamante Negre, 2 Bratari snur cu Aur, 2 perechi de Cercei din Aur, 1 Inel din Aur, 1 Pandantiv din Aur si 10 carduri Cash GOLD (mini lingou).
Acordarea lor se va face în cadrul sediului central din Piața Romană nr. 5, Sector 1, București, premiile fiind înmânate personal câștigătorilor. Câștigătorii din afara orașului București vor primi premiile la adresa indicată de către aceștia, prin intermediul firmei de curierat FanCourier, transportul fiind asigurat de către organizator.
Selecția se va face pe site-ul www.simpliers.com, prin tragere la sorți, fiind selecționați 19 câștigători. Rezultatele extragerilor vor fi publicate pe pagina de Instagram @nimenidenicaieri și pe blogul website-ului companiei AGS https://www.casa-amanet.com/blog.

4.2. Condițiile de înscriere sunt următoarele:

Pentru a participa la concurs este necesar să aveți cont de utilizator pe site-ul www.instagram.com, să fie personal și real. Contul de utilizator trebuie să conțină numele real al persoanei ce deține contul și o adresă de e-mail validă. Prin înscrierea la concurs, participantul garantează că are vârsta minimă împlinită de 18 ani şi că o poate dovedi ulterior cu acte.

 

5. REGULAMENT CONCURS

Fiecare participant va trebuie să:

 • Follow @ags_jewelry si @amanet_ags
 • Mențiune într-un comentariu a trei persoane diferite.

 

Organizatorul îşi rezervă următoarele drepturi:

 • de a şterge comentariile care incită la violență, obscenități sau alt gen de texte care folosesc un limbaj neadecvat etc. și de a descalifica participantul
 • de a nu valida înscrierea în concurs a participanților care nu respectă cerințele și regulamentul concursului
 • de a elimina de pe pagina de Instagram intervenţiile şi utilizatorii care ignoră prevederile prezentului regulament și postează conversaţii inadecvate care nu au legatură cu prezentul concurs sau au în mod repetat solicitări în afara articolelor prevăzute în prezentul regulament.

 

6. NOMINALIZAREA CÂŞTIGĂTORILOR

Selecția câștigătorilor va avea loc pe data de 21.12.2021, aceștia urmând a fi nominalizați prin tragere online la sorți folosind site-ul www.simpliers.com.

 

7. ANUNŢAREA CÂȘTIGĂTORILOR ȘI REVENDICAREA PREMIILOR

Numele câștigătorilor premiilor vor fi anunțate pe pagina de Instagram a @nimenidenicaieri și în cadrul blog-ului companiei AGS pe https://www.casa-amanet.com. Alternativ, câștigătorii vor fi notificati prin mesaj direct pe Instagram pentru a li se oferi detaliile necesare pentru revendicarea premiile și pentru a li se solicita datele de identitate complete. Pentru a intra in posesia premiilor, câștigătorii își vor revendica premiile în baza unui act de identitate valid. Premiul se va înmâna câștigatorului pe baza unui proces verbal de predare primire și o copie CI sau pașaport.

 • Dacă datele furnizate de câștigător la postarea mesajului pe Instagram sunt greşite, şi organizatorul nu il/o poate contacta, acesta îşi pierde premiul în favoarea următoarei persoane de pe listă.

 

8. PREMIILE SI ACORDAREA LOR

8.a. Premiile constau în 1 iPhone 13 Pro Max 512GB Sierra Blue, 1 Bratara Tenis cu Diamante Albe, 1 Bratara Tenis cu Diamante Negre, 2 Bratari snur cu Aur, 2 perechi de Cercei din Aur, 1 Inel din Aur, 1 Pandantiv din Aur si 10 carduri Cash GOLD (mini lingou).

8.b. Premiile nu se acordă în bani.

8.c. Câștigătorii  vor veni personal la adresa sediului central din Piața Romană nr. 5, Sector 1, București sau va desemna pe cineva apropiat pentru a ridica premiul.

8.d. Câștigătorii din afara orașului București vor primi premiile la adresa indicată de către aceștia, prin intermediul firmei de curierat FanCourier, transportul fiind asigurat de către organizator.
 

9. CONSIDERENTE LEGALE ȘI FINANCIARE

Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor OG nr. 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor pe piaţă, cu modificările şi completările ulterioare.

Participantilor la concurs nu le este impusă nici o altă cheltuială directă sau indirectă în contrapartidă, conform prevederilor art. 41 alin. (2) din Ordonanța  Guvernului nr. 99/2000 (republicată pe 21 august 2007) privind comercializarea produselor și serviciilor de piață.

 

10. TAXE SI IMPOZITE

Conform prevederilor Legii 227/2015 și Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal Organizatorul concursului va vira la bugetul de stat impozitul cu reținere la sursă, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promoționale. Organizatorul nu are obligația de a plăti alte taxe, impozite, obligații financiare legate de premiile oferite.

 

11. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE:

Prin participarea la aceasta campanie, fiecare participant își dă acordul, în mod expres şi neechivoc, cu privire la colectarea şi prelucrarea de către organizator a informaţiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de e-mail pe care candidaţii o folosesc pentru validarea înscrierii în concurs precum şi a datelor oferite cu acest scop. Câştigătorii îşi dau de asemenea acordul să furnizeze date cum ar fi nume și prenume, numar de telefon/mobil, adresa e-mail, oraşul de rezidență pentru a fi transmise către organizator pentru validarea și acordarea premiilor stabilite prin acest Regulament precum și stocarea acestor date şi prelucrarea lor pentru a fi utilizate de Amanet AGS pentru reclamă, marketing şi publicitate.

Organizatorul va păstra confidenţialitatea cu privire la datele personale ale câştigătorilor să nu fie difuzate către terţi şi le va utiliza numai în scopurile stabilite prin prezentul Regulament. Organizatorul va păstra confidenţialitatea cu privire la datele personale ale câştigătorilor să nu fie difuzate către terţi şi le va utiliza numai în scopurile stabilite prin prezentul Regulament. Participantii au, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 cu normele Regulamentului UE 2016/679 și cu directivele Autorității de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.) pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date cu modificările și completările ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opoziție, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum și dreptul de a se adresa justitiei.

Prin acceptarea premiului câștigat, participanţii sunt de acord să se fotografieze sau să permită fotografierea, odată cu înmânarea premiului, urmând ca numele lor şi materialele obţinute să fie făcute publice şi folosite în scopuri publicitare de către organizator, în diverse materiale tipărite și online.

 

12. LITIGII:

Eventualele litigii apărute între organizator şi participanţii la campanie se vor rezolva pe cale amiabilă.

Organizatorul nu îşi va asuma nicio răspundere in urmatoarele cazuri:

 • Cu privire la pretenţiile terţilor sau ale instituţiilor asupra premiilor câştigate de către participanţi, cu privire la nefuncţionarea reţelelor de telefonie fixă şi/sau mobilă sau a reţelelor de Internet.
 • În cazul în care îi sunt comunicate informaţii false sau eronate.
 • În cazul unor eventuale disfuncţionalităţi în derularea concursului ca urmare a acţiunilor unor unor terţi cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai reţelelor de telecomunicaţii samd.

Organizatorul îsi rezerva urmatoarele drepturi:

 • De a descalifica orice comentariu/text participant la concurs, dacă va considera că acesta este licenţios sau indecent.
 • De a şterge postari ce lezează imaginea companiei sau a concurenţilor înscrişi, în mod direct sau prin asociere.
 • De a modifica prezentul regulament oricând consideră că este necesar

Organizatorul nu este răspunzător sub nici o formă pentru dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum şi dreptul de a se adresa justiţiei.

Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.956 RON
1 USD = 4.66 RON
1 GBP = 5.70 RON
1 CHF = 5.14 RON
1 EUR = 4.938 RON
1 USD = 4.59 RON
1 GBP = 5.62 RON
1 CHF = 5.03 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Declar că am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile și GDPR
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

platiprincard
AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet ofera rapid preturi atractive la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2023 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.