EnglishRomanian
Blog
Casa Amanet AGS

La multi ani, Google!

27.09.2018 | Publicat de Amanet AGS

Google implineste 20 de ani, zi marcata si de un doodle special, 27 Septembrie fiind ziua in care compania celebreaza de peste 10 ani.

                                                         

Google sarbatoreste, 20 de ani de la infiintare, timp in care a evoluat de la un simplu sistem mai eficient de a explora internetul la cel mai important motor de cautare online, prezent atat de mult in viata oamenilor incat numele companiei a devenit verb. 

Cu toate ca s-a infiintat pe 4 Septembrie 1998, compania celebreaza de peste 10 ani pe data de 27 Septembrie. Cu aceasta ocazie, invita pe toata lumea la o calatorie in timp. Mai precis intr-o vizita virtuala in Street View in garajul in care a functionat primul birou Google. Acesta a fost refacut sa arate aproape exact ca acum 20 de ani, cand fondatorii Google Sergey Brin si Larry Page au deschis primul birou al companiei in garajul lui Susan Wojcicki (in prezent CEO YouTube), de pe Santa Margarita 232, Menlo Park, California, Statele Unite.
Cei care sunt interesati sa vada cum arata exact acest spatiu in 1998 o pot face aici: https://tinyurl.com/yc8u84tg

Pentru a coincide cu aceasta zi de sarbatoare, Google a introdus o noua experienta desktop, extensia serviciului Google Images reproiectata, pentru o cautare mai eficienta. Un nou algoritm de clasificare pentru cautarea de imagini va afisa continut mai relevant pentru cautarea efectuata si imaginile vor contine mai multe detalii si informatii despre pagina de provenienta. In cautarea de imagini va fi integrata si functia Google Lens, pentru a cauta anumite elemente in imagini.
De asemenea, noi optiuni vor aparea, facilitand cautarea utilizatorului precum, optiunea Discover care va arata in pagina de cautare continut care l-ar putea interesa pe utilizator, pe baza istoricului cautarilor si pe baza lucrurilor care-l intereseaza. Va aparea si rubrica Stories, un fel de News Feed, cu diverse articole pe care utilizatorul poate face click, tot pe baza istoricului de pe Google. Google va insista si pe perfectionarea modului in care este inteleasa si interpretata vorbirea, astfel incat userii sa poata avea cu asistentul vocal adevarate conversatii. 

Ba chiar mai mult, pentru a marca glorioasa zi Google ofera 20% reducere la o selectie de produse marca “Google”. Pentru ca asa cum stim cu totii, compania a inceput ca motor de cautare si a devenit un producator de smartphone-uri, sisteme pentru casa si divertisment si cel mai important furnizor de spatiu publicitar din lume.

 

Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.969 RON
1 USD = 4.58 RON
1 GBP = 5.79 RON
1 CHF = 5.00 RON
1 EUR = 4.952 RON
1 USD = 4.53 RON
1 GBP = 5.65 RON
1 CHF = 4.93 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Declar că am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile și GDPR
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

platiprincard
AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet ofera rapid preturi atractive la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2024 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.