EnglishRomanian
Blog
Casa Amanet AGS

Aston Martin DBX

26.07.2019 | Publicat de Amanet AGS

Primul SUV Aston Martin, unic prin natura sa, conceput in baza unui program dedicat de teste, va fi prezentat oficial publicului la sfarsitul acestui an. Incepand cu luna august se va deschide lista comenzilor, urmand ca primele exemplare ale modelului sa ajunga in posesia clientilor pana in luna iunie 2020.DBX utilizeaza o noua platforma dezvoltata special pentru ca acesta sa fie capabil si conditiilor de drum off-road, concentrarea fiind asupra tehnologiei suspensiilor, in timp ce constructia ramane acelasi aluminiu procesat pe care Aston Martin il foloseste pentru toate masinile sale sport. Prin urmare se va comporta exact precum un Aston Martin, cu verva si calm, iar totodata linia sa dinamica se va extinde in zone neexploatate anterior de catre radacinile sport ale marcii. 

 

Pentru a vedea rezultatele prototipului dezvoltat asupra noului SUV, in ultima perioada DBX a fost subiectul unui regim de testare amplu si riguros, fiind supus celor mai aspre conditii, de la Arcticul inghetat si deserturile toride ale Orientului Mijlociu pana la cele mai inalte culmi ale Alpilor si provocarile circuitului Nürburgring Nordschleife. 


Proiectat initial ca SUV electric, aceasta initiativa a luat sfarsit odata cu demararea proiectului, renasterea Lagonda ca brand electric. Insa nu este exclusa posibilitatea ca pe viitor DBX sa primeasca un motor hibrid. Pentru inceput, DBX va imprumuta arhitectura electrica de la Mercedes-Benz si va folosi motorul AMG V8 de 4 litri cu doua turbocompresoare, avand ca optiune si motorul Aston V12 de 5.2 litri. 

 

Productia DBX va avea loc in cadrul uzinei Aston Martin Lagonda din St. Athan, Tara Galilor, o fabrica de productie de lux de ultima generatie, care va deveni in cele din urma “Casa electrificarii” odata cu intrarea in productie a modelelor full electrice.

 

Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.929 RON
1 USD = 4.55 RON
1 GBP = 5.58 RON
1 CHF = 4.94 RON
1 EUR = 4.901 RON
1 USD = 4.50 RON
1 GBP = 5.47 RON
1 CHF = 4.78 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

platiprincard
AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet ofera rapid preturi atractive la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2023 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.