EnglishRomanian
Cumparam
Bijuterii din platina

Platina are o istorie relativ tumultoasa. Desi este un metal extrem de rar si perfect pentru fabricarea de bijuterii, acest lucru nu a fost clar inca de la inceput.

Unele popoare considerau platina ca fiind o impuritate a argintului, iar englezii, in trecut, au considerat ca extragerea platinei nu isi are rostul. Platina este cunoscuta inca din antichitate si bijuterii de platina foarte pretioase exista inca din acea epoca.

Acest metal este foarte greu de prelucrat si de aceea o bijuterie bine lucrata poate fi extrem de scumpa desi la momentul actual  aurul este mai scump decat platina la nivelul bursei mondiale. Daca aveti o bijuterie din platina trebuie sa stiti ca sunteti in posesia unui obiect cu adevarat rar si special. Platina se diferentiaza de alte metale prin densitate, greutate, culoarea si luciul sau alb.

De obicei se foloseste in combinatie cu aur si pietre extrem de pretioase. O verigheta din platina este o bijuterie rafinata si o investitie buna pe termen lung dat fiind ca este preconizat ca pretul platinei va creste in viitor. Mai este bine de stiut ca platina nu provoaca reactii alergice, fiind preferata de multe persoane cu astfel de probleme.

Daca doriti sa vindeti sau sa amanetati o bijuterie din platina va asiguram ca vom fi intotdeauna cel mai bun cumparator.

.
Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.985 RON
1 USD = 4.56 RON
1 GBP = 5.88 RON
1 CHF = 5.09 RON
1 EUR = 4.952 RON
1 USD = 4.50 RON
1 GBP = 5.68 RON
1 CHF = 5.02 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Declar că am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile și GDPR
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

platiprincard
AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet ofera rapid preturi atractive la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2024 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.