Cumparam / Amanetam
Argint industrial
Lingouri Argint

Argintul se masoara in uncii, iar o uncie este echivalenta cu 31,10 grame, asa ca nu trebuie sa va mire daca vedeti ca lingourile din argint au greutatea exprimata in uncii.

Daca la un moment dat din trecut ati achizitionat argint sub forma de lingouri, gandindu-va ca faceti o buna investitie, la noi le puteti valorifica la un pret foarte bun. Chiar daca valoarea acestui metal este mai mica decat a aurului sau a platinei, argintul este in continuare un metal foarte apreciat atat in industrie, cat si la realizarea bijuteriilor si a obiectelor decorative.

Va asteptam cu lingoul dvs. din argint pentru o evaluare pertinenta si gratuita, iar dvs. veti decide daca il vindeti sau il lasati in regim de amanet. Noi va putem asigura inca de pe acum ca va vom oferi un pret competitiv pe piata.

Stiati Ca se construieste ceasul care va functiona în următorii 10 000 de ani?
Stiati Ca se construieste ceasul care va functiona în următorii 10 000 de ani?

Proiectul a fost initiat de Jeff Bezos, presedintele gigantului Amazon, si a costat deja 42 mil. dolari. Orologiul va fi alimentat de ciclurile termale ale Terrei, fiind suspendat de o greutate uriaşă atârnată de un cablu.

Stiati ca un alt telefon celebru va fi relansat in curand?
Stiati ca un alt telefon celebru va fi relansat in curand?

Nokia 8110, faimosul mobil al anilor 90, va apărea din nou în magazine intr-o varianta moderna. Modelul a dobandit notorietate prin utilizarea sa de către Neo, personajul din cadrul trilogiei Matrix jucat de Keanu Reeves.