Cumparam Bijuterii Argint / Amanet Bijuterii Argint

Amanet Bijuterii Argint deteriorate
Cumparam Bijuterii Argint nedeteriorate

poza

Bijuteriile din argint sunt mult mai numeroase decat cele din aur, realizate intr-o varietate foarte mare de stiluri. Multe dintre ele au fost faurite acum zeci de ani sau poate sute de ani, dar au inca o valoare de piata foarte mare.

Nivelul de deteriorare al bijuteriilor nu este la fel de important precum cei doi factori care influenteaza direct valoarea acesteia: greutatea si puritatea. Este foarte importanta calitatea argintului din care sunt facute bijuteriile.

Atunci cand se face evaluarea unor bijuterii din argint, determinarea puritatii argintului este factorul decisiv in stabilirea pretului. Greutatea poate fi stabilita foarte usor de catre oricine, cu ajutorul unui cantar profesional, insa puritatea poate fi determinata doar de un expert, cel care va va explica si comunica valoarea de piata a bijuteriei pe care o detineti.

Poate ati primit cadou din partea bunicilor bijiuterii din argint foarte vechi al caror aspect a avut destul de mult de suferit din cauza trecerii timpului. Nu luati in seama aspectul ponosit al unor bijuterii peste care au trecut zeci de ani. Acestea pot valora mai mult decat va puteti imagina.

Cumparam orice tip de bijuterie din argint, fie ca este deteriorata, fie ca e intacta. Daca bijuteria este valoroasa, iar argintul are o puritate ridicata, gradul de deteriorare chiar nu conteaza. Va asteptam cu ea la una dintre locatiile noastre si in doar cateva minute unul dintre expertii nostri va va comunica suma de bani pe care o puteti obtine in schimbul acesteia.

Evaluarea este gratuita si nu implica obligatia de vanzare sau vreo alta obligatie din partea clientului. Daca sunt realizate in combinatie cu alte metale pretioase, totul este in avantajul dvs., deoarece valoarea lor poate creste exponential.

Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.915 RON
1 USD = 4.18 RON
1 GBP = 5.74 RON
1 CHF = 4.53 RON
1 EUR = 4.903 RON
1 USD = 4.15 RON
1 GBP = 5.64 RON
1 CHF = 4.43 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet ofera rapid preturi atractive la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2021 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.