Cumparam / Amanetam
Bijuterii deteriorate
 

Bijuteriile din argint sunt mult mai numeroase decat cele din aur, realizate intr-o varietate foarte mare de stiluri. Multe dintre ele au fost faurite acum zeci de ani sau poate sute de ani, dar au inca o valoare de piata foarte mare.

Gradul de deteriorare al unei bijuterii este mai putin important decat cei doi factori care influenteaza direct valoarea acesteia: greutatea si puritatea. Este foarte importanta calitatea argintului din care sunt facute bijuteriile.

Atunci cand se face evaluarea unor bijuterii din argint, determinarea puritatii argintului este factorul decisiv in stabilirea pretului. Greutatea poate fi stabilita foarte usor de catre oricine, cu ajutorul unui cantar profesional, insa puritatea poate fi determinata doar de un expert, cel care va va explica si comunica valoarea de piata a bijuteriei pe care o detineti.

Poate ati primit cadou din partea bunicilor bijiuterii din argint foarte vechi al caror aspect a avut destul de mult de suferit din cauza trecerii timpului. Nu luati in seama aspectul ponosit al unor bijuterii peste care au trecut zeci de ani. Acestea pot valora mai mult decat va puteti imagina.

Cumparam orice tip de bijuterie din argint, fie ca este deteriorata, fie ca e intacta. Daca bijuteria este valoroasa, iar argintul are o puritate ridicata, gradul de deteriorare chiar nu conteaza. Va asteptam cu ea la una dintre locatiile noastre si in doar cateva minute unul dintre expertii nostri va va comunica suma de bani pe care o puteti obtine in schimbul acesteia.

Evaluarea este gratuita si nu implica obligatia de vanzare sau vreo alta obligatie din partea clientului. Daca sunt realizate in combinatie cu alte metale pretioase, totul este in avantajul dvs., deoarece valoarea lor poate creste exponential.

Stiati Ca se construieste ceasul care va functiona în următorii 10 000 de ani?
Stiati Ca se construieste ceasul care va functiona în următorii 10 000 de ani?

Proiectul a fost initiat de Jeff Bezos, presedintele gigantului Amazon, si a costat deja 42 mil. dolari. Orologiul va fi alimentat de ciclurile termale ale Terrei, fiind suspendat de o greutate uriaşă atârnată de un cablu.

Stiati ca un alt telefon celebru va fi relansat in curand?
Stiati ca un alt telefon celebru va fi relansat in curand?

Nokia 8110, faimosul mobil al anilor 90, va apărea din nou în magazine intr-o varianta moderna. Modelul a dobandit notorietate prin utilizarea sa de către Neo, personajul din cadrul trilogiei Matrix jucat de Keanu Reeves.