Cumparam / Amanetam
Monede Argint
Bani Argint

Cumparam monede de argint din orice perioada istorica si de orice tip, indiferent de dimensiunea lor. Expertii nostri stabilesc valoarea monedelor dumneavoastra in functie de cei mai importanti factori ce arata valoarea unor monede sau bijuterii din argint, dar si in functie de cererea de pe piata. Greutatea, puritatea si raritatea fiecarei monede sunt, de asemenea, factori esentiali in stabilirea valorii lor de piata.

Poate aveti acasa o moneda de argint foarte rara sau o moneda care nu seamana cu orice altceva ati vazut pana acum. Noi va invitam la una dintre agentiile noastre pentru o evaluare gratuita, astfel incat sa stiti cat valoreaza moneda respectiva si cat puteti castiga daca decideti sa o vindeti in viitor.

La oricare dintre locatiile noastre veti beneficia pe loc de evaluare gratuita si veti primi o oferta foarte buna, oferta pe care puteti sa o acceptati pe loc sau sa o concretizati mai tarziu cand veti avea nevoie de bani. Chiar daca dvs. sunteti convins ca monedele de argint pe care le detineti nu au o valoare prea mare, ar fi bine sa consultati si opinia unui specialist, care s-ar putea sa va suprinda in mod placut.