Cumparam / Amanetam
Tacamuri de Argint
Vesela de Argint
Obiecte diverse din argint

Pe langa faptul ca este un metal pretios, argintul este si un bun germicid, ceea ce inseamna ca poate distruge germenii din mancare sau lichide consumate in mod curent de noi. Argintul are mai multe efecte benefice asupra sanatatii organismului uman, acest lucru fiind si unul din motivele pentru care a fost folosit o perioada indelungata in fabricarea tacamurilor si a veselei. Astfel de obiecte din argint capata un aspect foarte frumos datorita patinei timpului, ele putand fi lasate mostenire generatiilor viitoare.

Multe dintre seturile unice de tacamuri sunt acum raspandite in toata lumea, deci sansele de a avea la indemana o astfel de vesela pretioasa sunt destul de mari. Poate ati primit cadou tacamuri vechi din argint sau cineva v-a lasat mosternire un astfel de set. Sau poate l-ati cumparat la pret de chilipir dintr-un targ de vechituri. Acum il puteti valorifica la adevarata lui valoare!

Suntem interesati de achizitionarea tacamurilor si a veselei din argint, indiferent de aspectul acestora. Cumparam si alte obiecte din argint, precum: obiectele decorative, suporturile de lumanari, ramele de fotografii, ceasurile, brosele, casetele de bijuterii sau orice alt obiect care contine o cantitate mai mica sau mai mare de argint.

Orice este facut din argint poate fi valorificat la casa noastra de amanet, iar daca acele obiecte contin si alte metale sau pietre pretioase, noi vom plati mai multi bani in schimbul lor. Va asteptam la noi cu orice obiect din argint aveti in posesie, pentru a obtine pentru el cel mai bun pret de pe piata.