Cumparam
Bijuterii deteriorate

Pentru noi, bijuteriile sunt atat frumoase, cat si valoroase. Daca aveti bijuterii deteriorate, fragmente din bijuterii valoroase (din aur, platina sau alte metale pretioase), bijuterii care nu va plac sau unele primite cadou, dar care nu au un design deosebit, va asteptam cu acestea la oricare dintre agentiile noastre. Noi le vom evalua din punct de vedere al calitatii aurului sau a altor metale si pietre pretioase care se regasesc in acestea.

Se intampla uneori ca unele bijuterii sa se deterioreze prea mult si sa nu mai poata fi purtate. In acest caz, e timpul sa le valorificati si sa obtineti bani pe ele, bani pe care ii puteti folosi ulterior pentru a va cumpara alte bijuterii. Un lantisor rupt sau doar un fragment de lantisor, o verigheta zgariata, taiata sau indoita, un ac de cravata rupt sau orice alt obiect din aur care a avut de suferit, in special in privinta aspectului, si care nu mai este ce a fost odata, toate isi pastreaza valoarea datorita metalului pretios din care sunt facute.

Noi cumparam aur si sub forma de bijuterii deteriorate, invechite sau demodate. Timpul lasa mereu urme, dar nu poate sterge deloc din valoarea unui metal pretios. Daca aveti bijuterii din aur, va invitam in oricare din agentiile noastre pentru a afla ce suma de bani puteti obtine pe ele!