Cumparam Bijuterii Aur / Amanet Bijuterii Aur

Bijuterii din aur
Bijuterii aur noi
Bijuterii aur deteriorate
Fragmente de bijuterii aur

Pentru noi, bijuteriile sunt atat frumoase, cat si valoroase. Daca aveti bijuterii deteriorate, fragmente din bijuterii valoroase (din aur, platina sau alte metale pretioase), bijuterii care nu va plac sau unele primite cadou, dar care nu au un design deosebit, va asteptam cu acestea la oricare dintre agentiile noastre. Noi le vom evalua din punct de vedere al calitatii aurului sau a altor metale si pietre pretioase care se regasesc in acestea.

Se intampla uneori ca unele bijuterii sa se deterioreze prea mult si sa nu mai poata fi purtate. In acest caz, e timpul sa le valorificati si sa obtineti bani pe ele, bani pe care ii puteti folosi ulterior pentru a va cumpara alte bijuterii. Un fragment de lantisor sau un lantisor aur in stare nu foarte buna, adica rupt, o verigheta sau un inel zgariat, taiata sau indoita, un ac de cravata deteriorat sau orice bijuterie aur care a fost afectata fizic/chimic, deci mai ales din punct de vedere al imaginii si care nu mai are valoarea de odinioara, toate isi mentin valoarea datorita faptului ca discutam de un metalului pretios si anume aurul in sine!

Noi cumparam aur si sub forma de bijuterii deteriorate, invechite sau demodate. Timpul lasa mereu urme, dar nu poate sterge deloc din valoarea unui metal pretios. Daca aveti bijuterii din aur, va invitam in oricare din agentiile noastre pentru a afla ce suma de bani puteti obtine pe ele!

Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.885 RON
1 USD = 4.04 RON
1 GBP = 5.58 RON
1 CHF = 4.47 RON
1 EUR = 4.872 RON
1 USD = 4.01 RON
1 GBP = 5.47 RON
1 CHF = 4.34 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet practica cele mai mici Comisioane, iar tu primesti rapid preturi excelente la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2021 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.