Cumparam
Ceasuri din aur

Un ceas din aur este mai mult decat un obiect de masurare a timpului, este un simbol al calitatii, stilului si elegantei. Ceasurile din aur sunt obiecte de lux la care nu are acces oricine. Ele simbolizeaza statutul social inalt, bogatia si arata ca sunteti o persoana cu bun-gust.

Uneori, anumite probleme sau necesitatea unui imprumut pentru finantarea unei afaceri ne poate determina sa ne despartim de bijuteriile la care tinem sau de ceasul de aur pe care il purtam zi de zi la mana. Insa pentru un ceas din aur puteti obtine o suma considerabila de bani daca va adresati unei case de amanet ai carei experti vor aprecia valoarea si unicitatea ceasului dvs.

Cumparam si vindem ceasuri din aur de orice tip, cu sau fara pietre pretioase, cu sau fara bratara din aur, functionale sau defecte. Atunci cand solicitati o evaluare a unui ceas, e indicat sa aveti asupra dvs. certificatul de garantie (daca acesta exista), cutia originala a ceasului si orice alte acte care sa dovedeasca faptul ca sunteti proprietarul lui si ca acel ceas nu este contrafacut. 

Pe langa marca acestuia si modul in care a fost intretinut, orice alt act sau accesoriu conteaza la stabilirea pretului de vanzare. La noi, aveti garantia ca specialistii care evalueaza o astfel de piesa o fac onest si nu incearca sa va prejudicieze in niciun fel. Va asteptam la oricare dintre agentiile noastre pentru o evaluare gratuita si corecta a ceasului dumneavoastra din aur, oferindu-va pentru el pretul corect.