Cumparam
Fragmente diverse

Orice piesa din aur are o valoare data de greutatea si de puritatea sa, suma de bani pe care o puteti obtine pentru aurul detinut fiind stabilita in urma unei evaluari profesionale facute de un expert in domeniu. De aceea noi cumparam fragmente din aur, bijuterii incomplete, piese rupte, ramasite de la prelucrarea unor bijuterii din aur etc.

Daca aveti o bijuterie frumoasa si ea sufera rupturi, se zgarie foarte mult sau daca unele elemente ale acesteia se desprind din ea, asta nu inseamna ca ati pierdut intreaga valoare a bijuteriei. Daca veniti cu ea la noi, o evaluam imediat si va facem o oferta de cumparare la o valoare corecta de piata, in functie de gramajul bijuteriei si puritatea aurului acesteia.

Chiar daca va razganditi dupa evaluare, nu veti plati nimic. Este preferabil sa cunoasteti valoarea acelei piese pentru viitor, in cazul in care veti dori sa obtineti bani in schimbul ei. Puteti obtine un pret la care nici nu va asteptati.

Doriti sa vindeti piese rupte, bijuterii deteriorate, fragmente de aur sau cunoasteti pe cineva care doreste sa vanda astfel de obiecte din aur? Va asteptam la noi pentru a le valorifica la un pret foarte bun, cu plata pe loc.

Stiati Ca se construieste ceasul care va functiona în următorii 10 000 de ani?
Stiati Ca se construieste ceasul care va functiona în următorii 10 000 de ani?

Proiectul a fost initiat de Jeff Bezos, presedintele gigantului Amazon, si a costat deja 42 mil. dolari. Orologiul va fi alimentat de ciclurile termale ale Terrei, fiind suspendat de o greutate uriaşă atârnată de un cablu.

Stiati ca un alt telefon celebru va fi relansat in curand?
Stiati ca un alt telefon celebru va fi relansat in curand?

Nokia 8110, faimosul mobil al anilor 90, va apărea din nou în magazine intr-o varianta moderna. Modelul a dobandit notorietate prin utilizarea sa de către Neo, personajul din cadrul trilogiei Matrix jucat de Keanu Reeves.