Cumparam Fragmente din aur / Amanet Fragmente din aur

Cumparam Ceasuri din aur
Amanet Fragmente din aur, vechi si noi
Amanetam si Cumparam Fragmente din aur, deteriorate

Orice piesa din aur are o valoare data de greutatea si de puritatea sa, suma de bani pe care o puteti obtine pentru aurul detinut fiind stabilita in urma unei evaluari profesionale facute de un expert in domeniu. De aceea noi cumparam fragmente din aur, bijuterii incomplete, piese rupte, ramasite de la prelucrarea unor bijuterii din aur etc.

Daca aveti o bijuterie frumoasa si ea sufera rupturi, se zgarie foarte mult sau daca unele elemente ale acesteia se desprind din ea, asta nu inseamna ca ati pierdut intreaga valoare a bijuteriei. Daca veniti cu ea la noi, o evaluam imediat si va facem o oferta de cumparare la o valoare corecta de piata, in functie de gramajul bijuteriei si puritatea aurului acesteia.

Chiar daca va razganditi dupa evaluare, nu veti plati nimic. Este preferabil sa cunoasteti valoarea acelei piese pentru viitor, in cazul in care veti dori sa obtineti bani in schimbul ei. Puteti obtine un pret la care nici nu va asteptati.

Doriti sa vindeti piese rupte, bijuterii deteriorate, fragmente de aur sau cunoasteti pe cineva care doreste sa vanda astfel de obiecte din aur? Va asteptam la noi pentru a le valorifica la un pret foarte bun, cu plata pe loc.

Calculator Amanet / Exchange
(Grame)
1 EUR = 4.922 RON
1 USD = 4.07 RON
1 GBP = 5.70 RON
1 CHF = 4.49 RON
1 EUR = 4.902 RON
1 USD = 4.04 RON
1 GBP = 5.60 RON
1 CHF = 4.40 RON
Amanet AGS Blog
Contactati-ne Acum
Va multumim. Mesajul a fost trimis!

Contact Casa Amanet AGS

Piata Romana Nr. 5, Sector 1
Bucuresti | Romania

0725 287 287

0749 300 632

AmanetAGS

Casa Amanet AGS Bucuresti / Alexandria va ofera servicii financiare, precum cumparam / amanetam aur, argint, bijuterii si diamante, ceasuri de lux, electronice. Casa noastra de amanet practica cele mai mici Comisioane, iar tu primesti rapid preturi excelente la obiectele amanetate. Te asteptam sa te convingi!

Facebook | Casa-Amanet.com

Copyright © 2021 Casa-Amanet.com. All rights Reserved.