Cumparam
Fragmente diverse

Orice piesa din aur are o valoare data de greutatea si de puritatea sa, suma de bani pe care o puteti obtine pentru aurul detinut fiind stabilita in urma unei evaluari profesionale facute de un expert in domeniu. De aceea noi cumparam fragmente din aur, bijuterii incomplete, piese rupte, ramasite de la prelucrarea unor bijuterii din aur etc.

Daca aveti o bijuterie frumoasa si ea sufera rupturi, se zgarie foarte mult sau daca unele elemente ale acesteia se desprind din ea, asta nu inseamna ca ati pierdut intreaga valoare a bijuteriei. Daca veniti cu ea la noi, o evaluam imediat si va facem o oferta de cumparare la o valoare corecta de piata, in functie de gramajul bijuteriei si puritatea aurului acesteia.

Chiar daca va razganditi dupa evaluare, nu veti plati nimic. Este preferabil sa cunoasteti valoarea acelei piese pentru viitor, in cazul in care veti dori sa obtineti bani in schimbul ei. Puteti obtine un pret la care nici nu va asteptati.

Doriti sa vindeti piese rupte, bijuterii deteriorate, fragmente de aur sau cunoasteti pe cineva care doreste sa vanda astfel de obiecte din aur? Va asteptam la noi pentru a le valorifica la un pret foarte bun, cu plata pe loc.