Cumparam / Amanetam
Lingouri de aur

Bursele din intreaga lume pot suferi pierderi sau inregistreaza mereu fluctuatii, actiunile multor companii prezinta un risc foarte mare de scadere, iar valuta este tot mai instabila.

Insa aurul este mereu o investitie sigura si profitabila, oricat de multe probleme ar prezenta alte tipuri de investitii sau oricate crize economice ne-ar lovi. Daca ati investit in lingouri de aur sau lingouri din alte metale pretioase, la noi le puteti valorifica la un pret competitiv pe piata de profil si puteti obtine profit, sub forma unei sume de bani, in urma investitiei facute.

Indiferent de puritatea aurului, de dimensiunea si greutatea lingoului pe care il detineti, dvs. primiti banii pe loc. Chiar daca detineti un singur lingou de aur de dimensiuni mai mici sau o bara de aur si doriti sa le valorificati sau sa obtineti un imprumut pe termen scurt, noi va stam la dispozitie.

Va garantam siguranta obiectului lasat in gaj, avand sisteme speciale de depozitare si pastrare a aurului in cele bune conditii, in seifuri de cea mai buna calitate, create pentru a rezista la orice tentativa de furt. Asadar, daca sunteti dispus sa vindeti lingouri de aur, noi le cumparam la un pret foarte bun pentru dvs., cu plata pe loc.