Cumparam / Amanetam
Monede din aur

Daca detineti monede din aur, este un moment prielnic sa le valorificati. Indiferent de tara de provenienta, epoca din care vin si gradul de deteriorare, noi le evaluam la o valoare de piata corecta. Cumparam monede de aur complete sau incomplete, indiferent de aspectul lor, de gradul de uzura sau de forma acestora.

Specialistii nostri cunosc foarte bine acest domeniu (denumit numismatica) si va pot oferi multe informatii despre valoarea de piata a monedelor din aur pe care le detineti. Este posibil ca printre acestea sa se gaseasca piese rare, foarte valoroase, fiind cautate in special de colectionari, acestia oferind multi bani pe astfel de obiecte de valoare.

Nu se stie cand puteti fi in posesia unei comori si nici macar sa nu aveti idee de valoarea reala a bunului dvs.! Daca detineti colectii de monede din aur, valoarea lor poate creste exponential, in functie de numarul pieselor detinute, de vechimea lor si modul in care au fost intretinute.

Cumparam orice fel de monede din aur, incepand de la 14 karate pana la 24 karate, cu evaluare pe loc. La noi, aveti oportunitatea de a vinde la adevarata lor valoare monedele din aur pe care le aveti in colectie.