Cumparam Electronice / Amanet

Electronice
Telefoane SmartPhone
Laptopuri
Sisteme PC Gaming
Foto / Video Profesionale

Casa Amanet AGS va ofera bani pe loc, oricand, in schimbul amanetarii sau cumpararii electronicelor in stare buna de functionare

Dispozitivele electronice si gadgeturile sunt foarte valoroase daca sunt vandute la timpul potrivit. Ele se depreciaza destul de repede deoarece pe piata apar noi modele, ceea ce inseamna ca oamenii vor sa aiba mereu ceea ce este mai nou. Totusi, anumite produse electronice si gadgeturi isi pastreaza valoarea incontestabila, pentru ele fiind relevante, in primul rand, calitatea deosebita si marca.

Daca ati investit bani in electronice si doriti sa va recuperati o parte din investitie, acestea inca pot fi lasate garantie pentru a obtine sume importante. Amanetam sau cumparam electronice precum: televizoare, aparate foto profesionale, camere video profesionale, laptopuri, calculatoare, tablete, telefoane, smartwatch-uri sau console gaming. Pretul lor este stabilit in functie de producator, model, anul lansarii, performanta si gradul de uzura.

Oricare dintre aparatele electronice mentionate pot fi oferite drept garantie pentru a obtine un imprumut rapid de care aveti nevoie. Ulterior, dupa returnarea sumei datorate, puteti recupera aparatul electronic amanetat in aceeasi stare in care l-ati lasat in custodia noastra. Amanetarea presupune proceduri clare, care sunt aduse la cunostinta clientilor, totul fiind facut cu acte, in conditii de transparenta maxima, cu respectarea tuturor drepturilor si obligatiilor ambelor parti.

Practic, orice aparat electronic functional, cu o anumita valoare de piata, poate fi amanetat pentru a obtine un imprumut. Si nu uitati: daca amanetati ceva, nu inseamna ca ati pierdut acel obiect. Il puteti recupera in scurt timp, dupa ce restituiti suma datorata prin contractul incheiat cu casa de amanet.

Valoarea echipamentelor electronice este stabilita rapid de catre un expert, in oricare dintre agentiile Casei Amanet A.G.S. Va asteptam cu drag oricand doriti sa aflati ce suma de bani puteti primi pentru un dispozitiv electronic!

Ce puteti face cu telefonul dumneavoastra cand aveti nevoie urgent de un imprumut? Noi cumparam telefoane si oferim preturi foarte bune!

  Daca ati pus ochii pe un nou telefon Android – poate un model OnePlus 7T sau noul Galaxy Note 10+  si doriti sa il aveti cat mai curand, ar fi timpul sa renuntati la cel vechi. Noi cumparam telefoane si va vom ajuta. Veti fi nevoit/a sa il vindeti pe cel vechi pentru a face rost de bani pe care sa ii cheltuiti pentru noul dispozitiv, dar din fericire exista o multime de optiuni disponibile. [Continua sa citesti...]