Servicii Amanet AGS
Amanetam Aur
Amanetam Argint, Platina
Amanetam Autoturisme
Amanetam Ceasuri de lux
Amanetam Diamante
Amanetam Electronice
Amanetam Obiecte de Arta de valoare
Amanet / Cumparam Aur
Transforma-ti aurul in bani! Casa Amanet AGS - Cumparam aur, monede si lingouri din aur, fragmente, bijuterii si alte obiecte din aur. Rapid si usor, iti oferim cel mai bun pret, pentru ca avem cel mai pregatit personal in evaluarea obiectelor tale, indiferent de numarul de karate: 8k, 9k, 10k, 12k, 14k, 18k, 22k sau 24k!
Amanet / Cumparam Argint
Transforma-ti argintul in bani! Casa Amanet AGS - Cumparam argint, monede si lingouri argint, bijuterii si alte obiecte din argint. Rapid si usor, iti oferim cel mai bun pret, pentru ca avem cel mai instruit personal in evaluarea obiectelor tale, indiferent de numarul acestora sau gradul lor de uzura!
Amanet / Cumparam Ceasuri
Cumparam ceasuri de lux originale, in stare de functionare, branduri sau producatori consacrati. Oferim cel mai bun pret pe loc si garantam o evaluare gratuita, rapida si corecta. Casa Amanet AGS este partenerul tau de nadejde, atunci cand ai nevoie urgenta de imprumuturi rapide!
Amanet / Cumparam Diamante
Cumparam diamante si bijuterii cu diamante - indiferent de puritate, karataj sau forma. Identificam si evaluam bijuteria ta, rapid si profesional, in urma caruia oferim cel mai bun pret de pe piata. Evident, in functie de cantitate, pretul se poate negocia, deci avem cele mai bune oferte!
Amanet / Cumparam Electronice
Cumparam Electronice, Amanet Smartphone, Laptop, Tablete PC/Desktop, Camere foto/video profesionale si multe alte Gadget-uri in stare buna de functionare.
Amanet / Cumparam Opere de Arta
Cumparam opere de arta care au valoare sau care pot reprezenta valori pe viitor. Va invitam la orice locatie a casei de amanet AGS pentru o evaluare gratuita a operei de arta pe care o detineti
Amanet / Cumparam Platina
Cumparam platina, platina industriala, bijuterii din platina!
Schimb Valutar / Exchange AGS
Vi s-a intamplat sa plecati în concediu in strainatate si sa aveti nevoie de valuta tarii respective, sau prin natura activităţii dumneavoastra incasati bani în moneda străină? Incearcati Exchange AGS, locul cu Cel Mai Bun Schimb Valutar si COMISION 0%
Transfer de bani
Doriti sa transferati bani intr-o locatie indepartata de pe mapamond? Transferul de bani prin Western Union si Casa Amanet AGS & Exchange, este o modalitate simpla, accesibila, sigura si rapida de a lua legatura cu cei dragi.
#Stiati Ca se construieste ceasul care va functiona în următorii 10 000 de ani?
#Stiati Ca se construieste ceasul care va functiona în următorii 10 000 de ani?

Proiectul a fost initiat de Jeff Bezos, presedintele gigantului Amazon, si a costat deja 42 mil. dolari. Orologiul va fi alimentat de ciclurile termale ale Terrei, fiind suspendat de o greutate uriaşă atârnată de un cablu.

#Stiati ca un alt telefon celebru va fi relansat in curand?
#Stiati ca un alt telefon celebru va fi relansat in curand?

Nokia 8110, faimosul mobil al anilor 90, va apărea din nou în magazine intr-o varianta moderna. Modelul a dobandit notorietate prin utilizarea sa de către Neo, personajul din cadrul trilogiei Matrix jucat de Keanu Reeves.

Transferdebani
AgsExchange